Guest Ravo Odesláno Srpen 4, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2010 Ahoj, pátral jsem tady na foru cca 1h, ale o mým problému ani zmínka (a nemyslím si že bych byl lama co neumí hledat...) Nefunguje mi nastavování sklonu světel z místa řidiče na O1 pofacelift čirá optika halogen. Když kroutím nastavováním sklonu vedle spínače světel, nic se neděje ani s jedním světlem. Zkoušel jsem měřit vepředu na paticích světel a vše vypadá že tam je jak má být (napájení +12 i kostra), na ovládacím žlutém G drátu je rozsah napětí cca 6-12V. Je to v pořádku? Nevím jeslti je v háji elektrika (potenciometry odporového děliče v ovladači, vedení, spoje...) nebo obě serva světel (bohužel zaráz). Potřeboval bych jeslti někdo nevíte jaký rozsah napětí tam má být. A taky jak vyzkoušet ty serva jeslti jsou OK (jaký napětí na ně pustit, aby "servovaly", plynule regulovatelný zdroj napětí mám. Díky za pomoc a podnětné info Ravo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Srpen 6, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2010 Hele ty motorky, dost často odcházejí takže je to dost možné že odešly oba. Jeden motorek stojí asi 250,- Kč. http://www.obautodily.cz/25_28_1-predni_sv...blikace-strana3 Výměna je snadná. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Ravo Odesláno Srpen 21, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2010 OK, uvidíme co to udělá...snad nebudu kupovat motorky zbytečně :-) díky za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Voss69 Odesláno Leden 16, 2011 Sdílet Odesláno Leden 16, 2011 Napiš tady prosím,jaks dopad,mám stejný problém a nechce se mi věřit,že se vypálily oba motorky naráz,dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.