Přejít na obsah

o kolik snížit na pneu 225/40r18

mazi

Doporučené příspěvky

Čau prosím o radu o kolik mužu snížit na 18 et35 na pneu 225/40r18 abych neškrtal měl jsem tam podvozek od jomu asi 2 dny a šel ven byla to hrozná měkota takže když se to zvedalo tak se auto ani nehlo jen se stlačovala pružina kdyžtak foto dííík.Rad bych snižil tak aby se dalo ve 4jed

Odkaz ke komentáři

Caues,

tak jsou tu lidi co maji ET32 a maji snizeno o 35, ale museli upravit podbeh. Ja jsem zkoušel mít sníženo o 30 - měl jsem půjčený pružiny a jelikož jsem neškrtal, tak jsem si to i objednal. Ale nebyl jsem naložený. Myslím si, že o 35 nic nezkazíš, ale o víc opravdu nevím, kdyžtak si kup stavitelný a můžeš to zkusit.

Odkaz ke komentáři
NO já bych chtel koupit stavitelný od vmaxx ale co jsem chledal tak jsou všechny už min o30 snižení me by se hodilo snižení z 0na 40 třeba

Takový jsem neviděl a myslím si, že jsem hledal hodně. Přesně jak říkáš, stavitelný je od 30-35 záleží na druhu.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

ja mam ET35 na 18",pneu 225/40 a mam znizenie 35/35 na povodnych tlmicoch,ale budem davat predok este nizsie,pri 35/35 pri plnom zatazeni ziadne suchanie,budem davat 50/40 cely komplet sportovy a do buducna som sa rozhodol pre vzduchac HPS,inak s podvozkov by som riesil uz spomenuty AP,alebo Vogtland,navyse budeme mat v ponuke nejaku vlastnu radu,zatial prekvapko,bude vela variant,sam osobne budem davat spomenuty 50/40

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...