mole.first Posted September 1, 2010 Author Share Posted September 1, 2010 chipsa: auto je překontrolované, pokojně leží na cihlách :) pešír: podtržený :lool: 0 Quote Link to comment
pešír Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 (edited) ahá, tak teď v klidu usnu, už aby byl výkend,...... oskjvijvoijvuchosiuhf ublksjbf Edited September 1, 2010 by pešír 0 Quote Link to comment
sejvi Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 Chtel jsem si tez stahnout fotky a pise to: Pro stažení souboru je nutné být přihlášen. Kurnajs kam jsi to nahral? Registrovat se mi tam nechce... Je plno lepsich a bez problemovych serveru - edisk.cz, uloz.to atd. :lool: 0 Quote Link to comment
John Chipsa Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 To je divný, nemusíš tam mít registraci.... No já vim, ale já jedu už jenom tady, kvůli kvalitě atd.... Dřív jsem jel ulozto, rapidshare, edisk atp.... Ale zatím jedině hellspy mě uspokojil ( čti = rychlost je stále stejná, nepadá atd... ) Takže to nahrávat ani jinám nebudu...a navíc tohle jsem nahrával cca přes hodinu. Mám pomalej upload ( 50kb/s = mám O2, což mluví za sebe :-( ) Takže SEJVI....asi tak :lool: 0 Quote Link to comment
sejvi Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 Tak tomu nerozumim, kde delam chybu... At kiknu na STAHNOUT ZDARMA nebo STAHNOUT tak na me vyskoci toto: 0 Quote Link to comment
pešír Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 já vim, co s tim je:) jinak už fotky vysej na FB :lool: 0 Quote Link to comment
sejvi Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 Kde na FB..? :lool: 0 Quote Link to comment
sejvi Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 Fotky pekne, ale jaktoze ani na jedne fotce nejsem...?! :) :lool: 0 Quote Link to comment
John Chipsa Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 Sejvi sejvi..... ja z Tebe snad spadnu ze židle :-) , nevim, kde děláš chybu.....ale děláš :-) Tak se kochej FB, ju? :-) 0 Quote Link to comment
mole.first Posted September 2, 2010 Author Share Posted September 2, 2010 Sejvi, ty si přece pod tím deštníkem, co si držel, tak jak bys tam mohl být vidět? ;) 0 Quote Link to comment
sejvi Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 Aha, tak proto... ;) 0 Quote Link to comment
mole.first Posted September 5, 2010 Author Share Posted September 5, 2010 Tak kdyby se někdo třeba ptal, tak tady je ELEKTRONICKÁ PŘIHLÁŠKA DO EDT Zase nefungují odkazy.... https://spreadsheets.google.com/viewform?hl...UgzQWc6MQ#gid=0 0 Quote Link to comment
Dakie Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 čus bramboráci, děláte něco? 0 Quote Link to comment
mole.first Posted September 8, 2010 Author Share Posted September 8, 2010 Jo, já právě dostudoval Bc. a úspěšně. Jo a John Chipsa je jen tak mimochodem ode dneška 21.členem EDT. :) Co ty? 0 Quote Link to comment
pešír Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 Mole: gratuluji Chipsa: hochu těš se! 0 Quote Link to comment
John Chipsa Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 Jaba daba důůůůůůůů K Bc. gratuluju, ikdyž je to na hovno 0 Quote Link to comment
Dakie Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 tak gratulace k Bc. 0 Quote Link to comment
sejvi Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 K Bc. gratuluju, ikdyž je to na hovno Titul Dis. je na hovno, Bc. je v dnesni dobe jeste pouzitelne... mole.first: Gratuluji vysokoskolaku... 0 Quote Link to comment
mole.first Posted September 9, 2010 Author Share Posted September 9, 2010 Dík kluci. Doufám, že u toho nezůstane, už jsem podal přihlášku na Mgr. No a když to klapne a něco by náhodou nefungovalo v práci, tak půjdu učit. Vaše děti. Máte se na co těšit Význam DiS taky moc nechápu, učíš se stejně jako na Bc. tři roky ale pak musíš stejně udělat Bc., abys mohl jít dál... 0 Quote Link to comment
Dakie Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 ty a učitel? to by to dopadlo.. chudáci děti.. s tvejma nervama by byla za chvilku mrtvá celá třída 0 Quote Link to comment
mole.first Posted September 9, 2010 Author Share Posted September 9, 2010 Já bych byl hodnej učitel. Mírnej a vtipnej. Bych těm smradům ukázal. 0 Quote Link to comment
pešír Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 tak, aby jsi moje děti neučil, tak by je nutil i dojíždět jinam a proč Mgr? to zní blbě, proč né Ing.? 0 Quote Link to comment
Dakie Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 protože nestuduje technický obor nýbrž humanitní.. 0 Quote Link to comment
pešír Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 jo tak to jsem nevěděl Mgr. Mole.first, no přeju ti to 0 Quote Link to comment
John Chipsa Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 Hmmm panáček učitelem.....bys mě pak mohl doučovat 0 Quote Link to comment
sejvi Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 mole.first: Nahod prosim do prvniho prispevku Vase EDT akce. At se to nemusi hledat ve vlaknu... Na ten Vas bowling v Listopadu asi dorazim, jsem pro kazdou sportovni akci... 0 Quote Link to comment
pešír Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 mole.first: Nahod prosim do prvniho prispevku Vase EDT akce. At se to nemusi hledat ve vlaknu... Na ten Vas bowling v Listopadu asi dorazim, jsem pro kazdou sportovni akci... tam vem i mar.cz a Ledkaře 0 Quote Link to comment
sejvi Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 Jo videl by jsem to, ze by jsme Ustecaci dojeli hromadne naskladane do 1-2 aut... 0 Quote Link to comment
pešír Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 no paráda jinak ty akce jsou i tady 0 Quote Link to comment
Recommended Posts