pešír Posted August 28, 2010 Share Posted August 28, 2010 tak jsme si ty rafty nádherně užili. těm, kteří nakonec nejeli vzkazujem: :lool: supr akce, přišli jste o moc!! 0 Quote Link to comment
mole.first Posted August 29, 2010 Author Share Posted August 29, 2010 Souhlas, byla to paráda a už se těším na příští rok, až vyrazíme na něco většího. Paráda!!!! :) La Chipsita, kdepak máme fotky? 0 Quote Link to comment
najmis Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 Chipsa ty fotky snad dělá doma v komoře ne...? 0 Quote Link to comment
mole.first Posted September 1, 2010 Author Share Posted September 1, 2010 Taky bych řekl Nebo nemůže dostat foťák z toho voděodolnýho cihla-krytu. 0 Quote Link to comment
najmis Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 Kdyby vzal pytlík od sváči a udělal na něm uzel udělal by líp... 0 Quote Link to comment
mole.first Posted September 1, 2010 Author Share Posted September 1, 2010 Tak tady jsou aspoň zatím fotky od Fanyho a logo od Pešíra. 0 Quote Link to comment
John Chipsa Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 áááááá vy mě serete :-D .... jasný najmis, už se mě sušej v komoře, už jen naskenovat a hotovo .... no jo no, tak já jdu na ty fotky... Hele a mám je nahrávat zrovna sem na server? Já to jinak dělal tak, že je nahrávám na jinej hosting a sem dávám pak odkaz.. Co je teda lepší? 0 Quote Link to comment
mole.first Posted September 1, 2010 Author Share Posted September 1, 2010 Nararuj je někam, já to stáhnu a hodím do klubový galerky a pak sem hodím odkaz. Dík 0 Quote Link to comment
John Chipsa Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 Dobře bejku, dobře dobře... 0 Quote Link to comment
pešír Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 tak co bude s tim odkazem? :lool: 0 Quote Link to comment
John Chipsa Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 už je nahrávám :-) 0 Quote Link to comment
pešír Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 no to je dost! :lool: 0 Quote Link to comment
John Chipsa Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 Gowstere, neboj Lhota taky bude :-D Když Tě tu vidím :lool: 0 Quote Link to comment
pešír Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 Gowster čte, ale nepíše :lool: 0 Quote Link to comment
Gowster Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 Nahrávej a nedržkuj... :lool: 0 Quote Link to comment
John Chipsa Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 (edited) Konečně nahráno..... Mám pomalej upload ... tady link RAFTY 28.8 - 2010 Na heslo snad každej příjde :-) Gowster už přišel :lool: :) ;) :lool: :) ;) :D Edited September 1, 2010 by John Chipsa 0 Quote Link to comment
Gowster Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 (edited) Je tam heslo... Při rozbalování toho raru... :lool: Už sem na to přišel.. :) Edited September 1, 2010 by Gowster 0 Quote Link to comment
John Chipsa Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 Za chvíli mě napíše sms i Mole :lool: o heslo ..... 0 Quote Link to comment
mole.first Posted September 1, 2010 Author Share Posted September 1, 2010 Já tě roztrhnu... Koukej to heslo vybalit! :lool: Jsem to stáhnul, pak jsem musel stáhnout rarzillu, protože ten krumpl malej nemá nic na rozbalení, pak to zase nešlo, protože jsem neměl heslo, pak jsem si to omylem smazal a teď to stahuju znova grrrrr 0 Quote Link to comment
John Chipsa Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 (edited) No já se z Tebe poseru :lool: :) ;) ježiš já si snad dám panáka :lool: Heslo je jasný přece ne? Every Day Tuning Edited September 1, 2010 by John Chipsa 0 Quote Link to comment
mole.first Posted September 1, 2010 Author Share Posted September 1, 2010 No, tušil jsem, že to bude něco takového... Napadlo mě ještě "chipsa", "jez", "cesnecka", "dest", "felda", "raftofelda" "raftnafelde".... :lool: Tak ještě sedm minut budu stahovat... :) 0 Quote Link to comment
John Chipsa Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 No vidíš :-) Ježiš 250mb 7 minut? To máš snad ještě modem, ne? :lool: :) 0 Quote Link to comment
mole.first Posted September 1, 2010 Author Share Posted September 1, 2010 Nene, wi-fi a malý notebook. Princip je jednoduchý. Wi-fi vedle v místnosti naloží data na šneka, ten obejde celou zeď, zaklepe na dveře, vleze do pokoje, pak dlouho študuje, jak se vejít do malého notebooku, ale nakonec na to přijde a je tam. Celý proces zabere oněch sedm minut, to je jasný, zeptej se Gowstera, ten ti potvrdí, že to funguje přesně takhle. :);) Možná, že kdybych vyměnil šneka za lasičku... :lool: 0 Quote Link to comment
John Chipsa Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 (edited) ttpjpj = čti tak to potom je přeci jasný :-D Edited September 1, 2010 by John Chipsa 0 Quote Link to comment
pešír Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 (edited) ty voe bramboráku!! EVERI??? Edited September 1, 2010 by pešír 0 Quote Link to comment
John Chipsa Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 :lool: no já chcípám...... klucí s Váma je tady dneska prča 0 Quote Link to comment
mole.first Posted September 1, 2010 Author Share Posted September 1, 2010 To jsou ty tvoje hádanky :lool: Já už na to přišel. Jinak tam ale máš chybu - píše se "Every", ne "Everi". To jako kdybys napsal blbec s tvrdým i. Fotky hodím na net zítra, jdu se z toho stresu vyspat. :) 0 Quote Link to comment
John Chipsa Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 Já vím, je to dobře :-) teď.... Nebo jako Mole.fyrst nebo Jyrka :lool: :) Běž se pěkně vyspat a radši bych si překontroloval před spaním auto ;) Určitě jsi zase celej den pracoval :-D chááá prej stresu... :lool: 0 Quote Link to comment
pešír Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 ty Mole, tomu nerozumim, tak jaký se teda píše to i/y v blbcoj? :lool: 0 Quote Link to comment
John Chipsa Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 On už je přetáhlej, ani neví co píše :) :lool: 0 Quote Link to comment
Recommended Posts