maros Odesláno Září 22, 2013 Sdílet Odesláno Září 22, 2013 a v autoskle to kupujou podle VIN ty okna ??? To si teda nemyslim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladinek Odesláno Září 23, 2013 Sdílet Odesláno Září 23, 2013 (upraveno) kup si sklo podle VIN a neřešíš problém... Mas samozrejme pravdu, nicmene pokud to tam pred casem nekdo domontovaval a je si koupil nove zrcatko (FL RS cerne) a pak vymenil sklo za stejne, ktere ma kratsi plast jsem v kelu :-( i v Etce pisou objednat krytku dle stare, ale kdyz mam jine zrcatko jsem v kelu :-( Bohuzel pulka krytky stoji cca 250,-Kc a to se mi nechce jen ta vyhodit oknem cca 500,- pokud by napasovala. Vse viz foto. Pokude mate nekdo najakou radu dejte prosim vedet. Navic ten konzelnik tam "pekne" jenom smotal kabelaz misto aby to pekne nakrimpoval nebo zapajel (napajeni). Diky Lada Upraveno Září 23, 2013 uživatelem Ladinek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radim84 Odesláno Listopad 23, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2013 Ahoj, chápu dobře, že je možné použít samozatmavovací zrcátko i bez připojení na děšťový senzor? Co se týče zapojení zrcátka je v autě veškerá kabeláž, která je potřeba? Jedná se o O2 MR2008. Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 23, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2013 zrcátka mají jiný úchyt, musel by si jedině sehnat z A3 kabeláž v autě není připravená žádná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radim84 Odesláno Listopad 24, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2013 Rolbař> Díky za odpověď. Tak nějak jsem doufal, že tam příprava bude, tzn. že ta instalace nebude nějak časově náročná. Na A3 jsem na netu žádné nenašel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Únor 16, 2015 Sdílet Odesláno Únor 16, 2015 Hezký večer přeji, existuje upevňovací deska pro FL sensor deště jako náhradní díl? Našel jsem krásný návod na retrofit zrcátka, ale je to jen pro passat :/ A dle Etky je to asi tímhle směem nemožný :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jakas Odesláno Únor 16, 2015 Sdílet Odesláno Únor 16, 2015 Ahoj, tady to máš. J. http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=7866&p=1356369 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Milhaus87 Odesláno Září 27, 2016 Sdílet Odesláno Září 27, 2016 G Odesláno z mého ASUS_Z010D pomocí Tapatalk Ahoj mám samozatmavovaci zrcátko s tlačítkem. Chci se zeptat jestli to tlačítko může být pořád stisknute abych ho nemusel pokaždé mačkat. Díky za odpoved Odesláno z mého ASUS_Z010D pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.