Přejít na obsah

Ukradená Škoda Octavia combi Ambiente 1,9 TDi pastelově zelená metalíza


Guest Slimonka

Doporučené příspěvky

Guest Slimonka

Ahoj, tak se nám před 2mi měsíci narodilo miminko a s manželem jsme usoudili, že potřebujem větší auto. Tak jsme sehnali oktávku - dovoz z Německa, 8 let starou, po jednom majiteli a se servisní knížkou, za 150.000, Jela jsem pro ní minulé pondělí 2.8., od středy do neděle jsme byli na chatě, v pondělí 9.8. jsem jela pro registračku, kterou manžel v pondělí v 8 večer namontoval a co myslíte...druhej den byla fuč! Já jsem uzavřela v neděli 8.8. havarijko přes internet ale podmínkou bylo, že to musí vidět a nafotit jejich technik...takže ten už ani nestihnul dorazit...takže to vypadá, že je 150 tisíc víte kde...v autě jsme nechali klokánku pro malýho, byl tam balík plínek, hračka...že prostě ti hajzlové vidí, že tam jezdí miminko a prostě si to ukradnou...co kdyby se malýmu něco stalo a potřebovali jsme rychle k doktorovi?...já vim, že to je zrovna taková banalita...ale člověk se tady snaží ušetřit každou korunu, s mateřskou je to tak jak to je a než se stačí pojistit už je auto v... Doufám, že se to těm hajzlům jednou všechno vrátí...my za to budeme další 2 roky jezdit v 15ti letý Corse, než našetříme na další auto.

Takže kdyby někdo něco věděl...ukradli nám jí před barákem, v Mirovické ulici 1096/26, Praha 8 Kobylisy....fotky jsem přiložila...byla fakt vymazlená..

Odměna je jistá...

...i když pan policista mi při výslechu řekl, že ta už je někde rozebraná na náhradní díly. Jo a taky prej že sice maj na křižovatkách kolem kamery, ale že i kdyby jí zachytili tak pachatele stejně nepoznaj, že je to rozmazaný a černobílý....tak na co tam ty kamery maj.

post-4850-1281681623_thumb.jpg

post-4850-1281681636_thumb.jpg

post-4850-1281681647_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Guest Slimonka

No jasně že zkoušeli...a teď každej den čučim na všechny auta co vidim, i když je to uplně zbytečný...a skoro každý druhý auto je oktávka kombi...ale takovou barvu jako měla ta naše jsem ještě neviděla...moc jich fakt nebylo, ta musí už bejt někde zapykaná :)

Odkaz ke komentáři

Zacinam mit dojem,ze ti co to vozi s nemecka,je vozi s umyslem je zase ukrast.Tohle je uz nekolikata s nemec,vcetne te moji.Jestli si tam nedavaj mobil na dohledani a pak je nabizi provozovatelum bazaru k prodeji?Taky jsem videl video toho zmetka co mi ji ukradl primo z benzinky ale ty kamery co tam maji,vyrabel snad jeste Čuba ve Slusovicich.Chytit toho zmetka,tak si ho urcite odsedim.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...