Přejít na obsah

Kdo vyrobí podložky O1 pod zadní pružiny?


cokapid

Doporučené příspěvky

To jako v okolí nemáš žádnýho soustružníka? Já bych jednoho měl, ale nemám matroš. Můžu se ho zkusit zeptat, ukázat mu ten výkres a zjistit co by za to chtěl.

 

To bys byl moc hodnej, popř bych mu material i poslal postou ale musi rict kolik je minimalni prumer z ktereho to jde vyrobit asi to bude na hrane ten kvadr

Odkaz ke komentáři
Skoda, prave mi zacinaj dva tydny dovoleny, jinak bych ti to pristi tyden vytocil...

 

Ahoj já na to nespěchám vůbec a za kolik bys mě to udělal?

 

Já si to nechal udělat dle nákresu který se nachází zde na fóru a skodaoctavia.cz

Cenovka ve firmě u soustružníka za 2ks byla 200,- Kč, což se mi zdálo super! :)

 

Ahoj tak to je parádní cena aje to ten nákres který jsem dával já? Myslíš že by neudělal dva kusy ještě?

Odkaz ke komentáři
Já bych za to nechtěl nic, materiál myslím že tam nějakej je, ale až po 27. nebo jak to vychází. Jinak za ty dvě stovky to je krásná cenovka.

Pokud by to šlo tam bych klidně počkal do toho datumu aj dýl, spíš jen poměřím přesnou výšku podložky. Na ceně se určo domluíme

Odkaz ke komentáři

Ahojte, koupil jsem si podvozek od Kw ale mám lehký předek a je trohu výš než zadek cca 10mm proto potřebuji nechat vyrobit podložky pod pružiny ze silonu. Výkresy mám ale nedaří se sehnat firmu co s tím dělá. Je jedno odkud když to pošlou poštou pak.

 

Odkud jsi chlape? Taky bych měl možnost ti to spáchat. K těm rozměrům, jestli máš ten materiál hranol tak potřebuješ takovej aby měl stranu minimálně 81 mma u kulatiny je to jasný. A nemáš tam okótovanoou výšku o kterou by si to chtěl přesně zvýšit.

Upraveno uživatelem Mirouch76
Odkaz ke komentáři
  • o rok později...

Je ešte aktuálna ponuka na výrobu podložiek pod zadné pružiny?

Ja som namontoval športové pružiny Eibach na svoju Octu1, presne podľa motorizácie a typu karosérie. Predok sadol 15 mm a zadok 30 mm, čo sa mi moc nepáči a chcel by som to nejakým spôsobom vyriešiť, preto zháňam podložky o hrúbke 15 mm. Vie mi niekto pomôcť prípadne poradiť, na koho sa obrátiť?

Vopred ďakujem za akékoľvek informácie.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 3 měsíce později...

nikto nema napredaj 4cm podlozku???

 

Ahoj, pokud ještě sháníš podložky, tak se určitě domluvíme. ozvi se mi na emai koudakbmv@seznam.cz.

 

mate niekto nakres alebo kontakt na toho kto robi ,ja by som potreboval 3cm podlozku na original pruziny http://www.weitec.cz/katalog.asp?pgid=1604

 

Ahoj, pokud ještě sháníš podložky, tak se určitě domluvíme. ozvi se mi na emai koudakbmv@seznam.cz.

 

Ahoj, pokud by měl někdo zájem o podložky na zvednutí OI ať už přední nebo zadní, stačí se mi ozvat na koudakbmv@seznam.cz určitě se domluvíme, sami si zvolíte výšku.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • No ono po výměně brzd vibrace nejsou, ale kolo se hřeje vyměnilo se vše kolem brzd a bez výsledku. Proto se ptám jestli to může dělat náboj když při jízdě nehučí, každopádně už je objednaný takže v úterý by měl dorazit a ve středu se hned vymění tak doufám že bude klid už.
    • Při brzdění vibruje volant a zahřívá se Ti zadní pravé kolo. Pokud víš, že je zadní ložisko v háji, tak jej vyměň. Pokládat otázku, když jsem si vědom toho, že mám závadu na autě je trochu mimo, nemyslíš ?
    • Ahoj,prosím o radu začalo mi vibrovat pri brzdění auto a volant ... Přední brzdy a ložiska jsou rok staré, zvednul jsem auto na hever a pravé zadní kolo šlo hůř otáčet, tak jsem koupi zadní kotouče a destičky po výměně je klid ale zadní kotouč pravý  po jízdě o proti zbytku auta pálí aj litak byl teplý. Původní kotouč byl zkroucený ale desky sjeté rovnoměrně. Při výměně šel aj pistek hůř zatlačit oproti levé straně, tak jsem koupil nový třmen a brzdovku vyměnilo se to ale výsledek beze změny, takže včera ještě výměna držáku destiček + vodící čepy a vyměnil jsem i brzdovou hadici a trubku znovu se to odvzdusnilo ručka chodí nádherné na doraz kolo se točí úplně samo volně takže v brzdě problém není ale kotouč je stále rozpálený takže v brzde problém nebyl ... Moje otázka zní, může to dělat zadní náboj? Kolo nemá vůli s nábojem jde točit v pohodě ani nehuci nic ale prostě se to hřeje a hodně. Po zchladnutí jsem projel k večeru auto nebyl provoz asi 10 km zkoušel jsem nebrzdit jel jsem pomalu zastavil jsem a pravý kotouč horký takže jedině zbývá už jen náboj. Ale projevuje se takto náboj? Vím že hučí ale může se i hřát už nevím co by to mohlo dělat.
×
×
  • Vytvořit...