Přejít na obsah

Displey klimatizace "climatronic" není podsvícen

Guest Vrsak

Doporučené příspěvky

Jel jsem v noci a nic jsem neviděl, climatronic normálně funguje, ale podsvícení né.

Kontroloval jsem pojistky, ale tam nic navázáno není, udělal jsem diagnostiku klima a ta je bez chyb (444), tak nevím. Ostatní podsvícení ve zbytku auta funguje. Děkuji za rady

Klimatronic.jpg

Jinak v servisu jsem nechal dělat servis a desinfekci klimatizace - Mohlo by to mít nějakou souvislost?

Odkaz ke komentáři

Zmáčkl jsem trojklik - econ, vnitřní oběh a teplota up...pak to mělo být pod 8mičkou. Taky jinej klik na chyby - to vypsalo 444 to znamená žádné chyby.

Jinak já jsem si nechal dělat servisní prohlídku a přehrávali mi software z němčiny do češtiny na Octavia I, 1,6 benzín - tak jestli toto? Babo rad.

Do servisu mám docela obavy, aby zas něco jiného atd.

Odkaz ke komentáři

schéma by sme měli skladem...jak jsou na topení 2 konektory- 17ti pinovej a 12ti pinovej tak do jednoho z nich vede asi nulapětka kabel a má šedomodrou barvu-tak to je regulovaný osvětlení.skus tam změřit po zapnutí světel jestli tam jde štáva.jinak bych pátral po asi zoxidovanym kontaktu,takže vyndat jednotku a prostříknout konektory...

upozornuju že topení je ta velká plastová bedna pod palubkou ke které je přístup jako k penězům,ne něco jinýho

:palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...