Guest rastosnv Odesláno Srpen 20, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2010 Caute vseci. som tu prvy krat tak ked spravim nejaku chybu tak sa ospravedlnujem. mam OCT 1,9TDI 98 motor AGR naj.200000km. po dlhsej jazde mi zacalo zazko radit rychlosti az do tej miery ze som dosiel domov na 4ke po dialnici a v nudzy prehadzoval s medzyplynom. spojka zjavne zmäkla a pri zaradeni spiatocky to malo zvuky ako na vetrieske. dala sa zaradit iba po par zoslapnutiach spojky. Tak zacala vymena:najprv pomocny valec potom hlavny. nepomohlo. teraz je dole prevodovka ale okrem vysmykanej lamely co pri tych km nie je divne ziadna ina chyba nie je vidiet. vysmykana lamela by podla mna mala mat celkom opacny efekt. Neviem ci to s tym suvisi ale predtym mi sem tam spravilo to ze pri prudsom podradeni dole kopcom mi to zarapcalo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzz Odesláno Listopad 20, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2010 Teď se mi to stalo taky.To odešla spojka?Jen Abych věděl co čekat.Co jsem koukal, tak i se setrvačníkem pěkná kupa peněz :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
otmen Odesláno Listopad 20, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2010 Chlapci, nez to vsechno slozite dohromady, poradne si zkontrolujte setrvák, zda není K.O. Ja pri vymene spojky menil i setrvak, pac mel vlasove prasklinky. Nakonec jsem tam dal komplet Valeo jednohmotu a mam klid. Dvouhmotov__sertrva_n_k_LuK_diagn_za_z_vad_bro_ura_cz.pdf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.