Přejít na obsah

vittorio - il coche del presidento :)

Doporučené příspěvky

to Bauí: on se bojí těhle radikálních zásahů :)

to Amogh: no já furt nevím jestli k tomu tahat tu elektriku nebo na to kašlat... :lol:

to adam: v americe to musíš mít na autě povinně normálně to svítí a má to stejnou funkci jako na kamionech aby bylo auto vidět i z boku a aby si věděl jak je cca dlouhý :lol:

to Jarysek: no asi ne.e díkes já když už límec tak nějaký spíš 17 a pořádně široký... :) ale možná na jaře budou k mání

Upraveno uživatelem chjetjov
Odkaz ke komentáři

ty vole strec nevim jakej ma vyznam ho sundavat, nemel jsem ho na stary octe a jak jsem nadaval, ani nahodou, jak je sklo plochy tak zaprsi a vidis picu s siskou, takze bratre na to se vazne vyser

pozicky rozhodne bily kdyz uz, ta oranzova to kazi trosku...

baui - nj rikal si mi to ale ja se bal :) to vis mladej kluk :lol:

Odkaz ke komentáři
Guest slade01
no kdybyste videli jak je zaprasena a jak je ta hudba ted polorozborena tak nic moc :loool:

jinak tvrdsi to je malicko, kdyz jezdim na patnactkach tak to poznat neni, tvrdost dodaly ty 18ky :smich:

octavia 1,6 55kW - nikdy vice ;)

mel jsem 1997ku, ze se sraly stahovacky bezne po trech mesicich to bych prekousnul, ze se mi samo rozlitlo zadni okno taky zajimavy, ze se ucpavaly odtoky co pul roku a vlezlo mi v mycce do auta asi sto litru vody taky super :

spotreba silena pokud se jezdi i dalnice, nehlede na to, ze proste tam ten vykon na jakykoli vetsi predjizdeni nebyl..proste bez sance :( jinak byla pohodlna a nic jinyho nez ty stahovacky a okno sem menit nemusel, rozvody se pomalu zacly oddelavat uz pri 65 000 cili jsem je musel pro jistotu udelat driv.

servisovano stejne jako nyni u pana kolegy Garnyho :lol: Uz se k nemu na brdy chystam s Vectrou

Jak tak poslouchám - ehm, teda čtu. . .

mám problém se stahovačkou u spolujezdce. Můžeš mi poradit?? Nevím, jestli mám koupit novej motorek, nebo co mám dělat. Mám Octavii 1997. Celý můj problém je tady na tomto fóru už někde vydatlovanej (na http://forum.octaviaclub.cz/index.php?show...mp;#entry48823), tak se na to mrkni a dej vědět. Díkes. . .

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Nedávno jsem byl fotit tak tady nějaký fota :)

jinak nálepka na okně to srdíčko je dá se říct americkej klub upravenejch VW hlavně s nějakejma šílenejma kolama. Takže tam je třeba golf s kolama z bentley a tak chce to mrknout na ty stránky spíš :pivo:

jinak pozičky jsem sundal zatím na ně prdím nějak mi furt na ních neštimovalo že jsou moc blízko blinkru... :lool:

no a na závěr v blízké době by měli bejt dvě novinky celkem velkých rozměrů tak se nechte překvapit :)

p8070030.jpg

p8070040.jpg

p8070050.jpg

p8070053l.jpg

p8070055.jpg

p8070017.jpg

p8070061.jpg

p8070069.jpg

p8070073r.jpg

p8070086.jpg

Odkaz ke komentáři

nejde to z fotek moc vidět ale můj odhad je že ta bila kuže na tmavym autě pěkně opticky zvedne čumák, je tak ? oktavka ho ma dost nízko, něco takoveho bych určo bral

btw. dotaz na všechny: to vám tu kůži ještě nikdo nepoškodil/neukradl na parkovištích ? :angry: (parkuju celej den v práci na veřejnem parkovišti)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • Zdravím vespolek chci se orientačně zeptat kolik by "koštovala" práce na výměně spojky u Octavia 1 1.8T 110kw 2001 díly bych měl komplet a pouze Praha bydlím v Nedvězí u Říčan díky moc za nabídky jsem sice vyučen ale nemám na to prostory a venku na ulici je to na prd...  spěchá!!!
    • Tak si po delší době odpovím sám. Třeba se někomu bude hodit. Po uvolnění zadní části plastového podběhu (3-5 samořezů, jako když se třeba čistí bordel který se za ním hromadí od prahu nahoru podél sloupku který se tam dostává odtokem z prostoru pod předním sklem) jsem zjistil, že dráty od bočního blinkru vedou prachsprostě odtokovou dírou do prostoru pod předním sklem (tam jak se pod mřížkou hromadí listí, jehličí apod.) a tam se napojují do silného svazku. Bohužel jsou jak pro levý tak pro pravý blinkr přerušené pár centimetrů od svazku. Až se dokopu tak na to napojím nové dráty k paticím blinkrů. Bohužel levá strana mřížky jde sundat jen po sundání stěrače a ten už několikrát odolal (odnesly to i stahováky). Na pravé straně mřížka jde lehce sundat, ale zase tam překáží box kabinového filtru (když ho odmontuju tak se musím připravit na problémy se starým těsněním...snad vyřeším silikonem?). Jo a to přerušení vypadá na hlodavce...mrchy. Takže to bude poměrně jebačka, ale snad to nějak časem dám. 🙂 
    • Hlasenie po 10 rokoch. Starstop vobec nefunguj, resp. za tych 10 rokov ani nefungoval, ziadne chybove hlasenia ale uz pri starte nemavam, vyriesilo sa to same. Spozornel som ale pri tejto sprave https://techsvet.cz/technologie/auto-s-vypnutym-start-stop-systemem-uz-neprojde-technickou-kontrolou/adammagy/
  • Vytvořit...