Přejít na obsah

vittorio - il coche del presidento :)

Doporučené příspěvky

to Bauí: on se bojí těhle radikálních zásahů :)

to Amogh: no já furt nevím jestli k tomu tahat tu elektriku nebo na to kašlat... :lol:

to adam: v americe to musíš mít na autě povinně normálně to svítí a má to stejnou funkci jako na kamionech aby bylo auto vidět i z boku a aby si věděl jak je cca dlouhý :lol:

to Jarysek: no asi ne.e díkes já když už límec tak nějaký spíš 17 a pořádně široký... :) ale možná na jaře budou k mání

Upraveno uživatelem chjetjov
Odkaz ke komentáři

ty vole strec nevim jakej ma vyznam ho sundavat, nemel jsem ho na stary octe a jak jsem nadaval, ani nahodou, jak je sklo plochy tak zaprsi a vidis picu s siskou, takze bratre na to se vazne vyser

pozicky rozhodne bily kdyz uz, ta oranzova to kazi trosku...

baui - nj rikal si mi to ale ja se bal :) to vis mladej kluk :lol:

Odkaz ke komentáři
Guest slade01
no kdybyste videli jak je zaprasena a jak je ta hudba ted polorozborena tak nic moc :loool:

jinak tvrdsi to je malicko, kdyz jezdim na patnactkach tak to poznat neni, tvrdost dodaly ty 18ky :smich:

octavia 1,6 55kW - nikdy vice ;)

mel jsem 1997ku, ze se sraly stahovacky bezne po trech mesicich to bych prekousnul, ze se mi samo rozlitlo zadni okno taky zajimavy, ze se ucpavaly odtoky co pul roku a vlezlo mi v mycce do auta asi sto litru vody taky super :

spotreba silena pokud se jezdi i dalnice, nehlede na to, ze proste tam ten vykon na jakykoli vetsi predjizdeni nebyl..proste bez sance :( jinak byla pohodlna a nic jinyho nez ty stahovacky a okno sem menit nemusel, rozvody se pomalu zacly oddelavat uz pri 65 000 cili jsem je musel pro jistotu udelat driv.

servisovano stejne jako nyni u pana kolegy Garnyho :lol: Uz se k nemu na brdy chystam s Vectrou

Jak tak poslouchám - ehm, teda čtu. . .

mám problém se stahovačkou u spolujezdce. Můžeš mi poradit?? Nevím, jestli mám koupit novej motorek, nebo co mám dělat. Mám Octavii 1997. Celý můj problém je tady na tomto fóru už někde vydatlovanej (na http://forum.octaviaclub.cz/index.php?show...mp;#entry48823), tak se na to mrkni a dej vědět. Díkes. . .

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Nedávno jsem byl fotit tak tady nějaký fota :)

jinak nálepka na okně to srdíčko je dá se říct americkej klub upravenejch VW hlavně s nějakejma šílenejma kolama. Takže tam je třeba golf s kolama z bentley a tak chce to mrknout na ty stránky spíš :pivo:

jinak pozičky jsem sundal zatím na ně prdím nějak mi furt na ních neštimovalo že jsou moc blízko blinkru... :lool:

no a na závěr v blízké době by měli bejt dvě novinky celkem velkých rozměrů tak se nechte překvapit :)

p8070030.jpg

p8070040.jpg

p8070050.jpg

p8070053l.jpg

p8070055.jpg

p8070017.jpg

p8070061.jpg

p8070069.jpg

p8070073r.jpg

p8070086.jpg

Odkaz ke komentáři

nejde to z fotek moc vidět ale můj odhad je že ta bila kuže na tmavym autě pěkně opticky zvedne čumák, je tak ? oktavka ho ma dost nízko, něco takoveho bych určo bral

btw. dotaz na všechny: to vám tu kůži ještě nikdo nepoškodil/neukradl na parkovištích ? :angry: (parkuju celej den v práci na veřejnem parkovišti)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...