Přejít na obsah

Kontrolka otevřených dveří

Sapici

Doporučené příspěvky

Zdravím. Mám dotaz. OC1 1.6 75kw r.v.02. Když odpojim a znovu zapojim baterku, tak se mi normálně na budíkách rozsvítí kontrolka otevřených dveří. Normálně funguje jak má, ale jen do tý doby než otočim klíčkem. Jak otočim klíčkem, tak zhasne a už se nerozsvítí. Znova se rozsvítí až když zase odpojim a zapojim baterku. Nevíte někdo? Jinak elektrika mě zlobí od tý doby co octu mám :( Předem díky

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Nikdo nevíte? Nemohlo by to být k zámku u řidiče? Už jednou mi měnili mikrospínač, nefungoval, ale to nepomohlo, tak přehřáli spoje a chvilku makal. Teď už seze občas funguje a občas ne. Někdy se mi stane, že dálkou zamknu auto, všechny dveře se zamknou jak maj ale u řidiče hned vyskočí čudlík. Dioda bliká všechno ale u řidiče jsou normálně odemknutý dveře. Tak mě napadlo jestli ta kontrolka otevřených dveří neni taky k tomu.

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...

Zdravím. Mám dotaz. OC1 1.6 75kw r.v.02. Když odpojim a znovu zapojim baterku, tak se mi normálně na budíkách rozsvítí kontrolka otevřených dveří. Normálně funguje jak má, ale jen do tý doby než otočim klíčkem. Jak otočim klíčkem, tak zhasne a už se nerozsvítí. Znova se rozsvítí až když zase odpojim a zapojim baterku. Nevíte někdo? Jinak elektrika mě zlobí od tý doby co octu mám :( Předem díky

Už se to tu někde řešilo, ale nevyřešilo :-)) stačí vyndat a zandat pojistku od budíků a šlape to do prvního otočení klíčku.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...