Hanny Odesláno Červenec 2, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 Pochlubte se čím kdo matláte svoji octávku?Hlavně neříkejte tempo mě se zda že je uplně k ničemu. Odkaz ke komentáři
Luka Odesláno Červenec 2, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 Tak tempo mi taky nepomohlo.Dělaj se mi pod magnetama na dveřích bílé mapy a nevim co s tim...doufám že to neni lak v p*deli :) Odkaz ke komentáři
Hanny Odesláno Červenec 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 Tak tempo mi taky nepomohlo.Dělaj se mi pod magnetama na dveřích bílé mapy a nevim co s tim...doufám že to neni lak v p*deli :) Luka,to nevím čím to je,ale já jsem zkoušel tempo protože ho každej chválil a výsledek byl hroznej celej den jsem se s tím trápil a pak jsem zjistil že je to uplně k ničemu.Mám doma nějaky zbytky po předešlích vozech tak zkouším experimenty.Ale chtěl bych fakt nějakej dobrej tip. Odkaz ke komentáři
Luka Odesláno Červenec 2, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 Taky experimentuju,ale pořát sem na nic na tu černou nepřišel... Odkaz ke komentáři
Hanny Odesláno Červenec 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 Taky experimentuju,ale pořát sem na nic na tu černou nepřišel... Tak budem pokračovat dál a kdo na něco přijde tak dá vědět ok? :) ;) Jinak díkes Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červenec 2, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 Na čierny lak je najlepší čierny Sonax, môže potvrdiť MichalK a Romariooo... :) Odkaz ke komentáři
Hanny Odesláno Červenec 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 Na čierny lak je najlepší čierny Sonax, môže potvrdiť MichalK a Romariooo... :) A na tmavě modrou tmavě modrej co?? Co používaš ty. Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červenec 2, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 Ja používam AREXONS. Velmi dobrý :o Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Červenec 3, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2009 ja jedu uz dlouho Turtle wax a zatim spokojenost, pouzivam ten s teflonem Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červenec 3, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2009 Co se týká tempa tak to ti na metalíze moc nepomůže má minimum brusných částic ,bavím se o tempu na nové laky jinak by jsi poškrábal vrchní část laku na nějaké škrábance a fleky používám lakýrnické pasty na zalešťování dostřiků barvy osvědčily se my od firmy 3M jen nevýhoda tohoto postupu je že musíš vlastnit elektrickou leštičku a hlavně se to musí UMĚT jinak hrozí probroušení hran až na podklad ,tohle je běžná praxe v servisech po takto ošetřeném povrchu vypadá auto jako by vyjelo z lakovny Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Červenec 3, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2009 Já mám tekutou, želvu. Je super. Vlhké to namatláte. Necháte uschnout. Pak mám el. leštičku takovou obyčejnou za 500Kč. Tou to přejedu a leskne se jakou kulky. :o Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červenec 3, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2009 Vyborne su pripravky s obsahom karnaubskeho vsku. Len sa tazko rozlestuju... Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Červenec 3, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2009 Já mám tekutou, želvu. ...Pak mám el. leštičku takovou obyčejnou za 500Kč... Jakou lesticku za 500Kc jsi si presne koupil? Taky o nejake uvazuji na takoveto domaci lestenicko... Odkaz ke komentáři
Diesel Odesláno Červenec 3, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2009 Taky používám tekutou Želvu,a občas Armor All ve sprey.Náročnější na rozleštění,ale pak to teda vypadá :o Odkaz ke komentáři
Andílek Odesláno Červenec 3, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2009 Má maminka používá místo leštěnky přírodní větve nějakého keře :o docela to jde i poznat :o Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 3, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2009 Já teď používám vosky značky PORZELACK (na doporučení z autolakovny). Mám 2 druhy, jeden na vyleštění mikroškrábanců v laku a druhý na celkové přeleštění a ochranu laku, který obsahuje karnaubský vosk, teflon a různé polymery. Po použití těchto dvou vosků se lak leskne jako psí kule :o :o Vosk na vyleštění mikroškrábanců: Více info: http://www.porzelack.cz/product/cistic-laku-super-cut-104/ Vosk na vyleštění a ochranu laku (sice je na metalízu, ale na obyč. lak se taky může použít, jako je v mém případě): Více info: http://www.porzelack.cz/product/autovosk-n...ovane-laky-107/ Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červenec 3, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2009 To je jeden z tych naj. :o len ked si chces kupit od nich aj lesticku, tak to sa ta cena vysplha do neba... :o Odkaz ke komentáři
Hanny Odesláno Červenec 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2009 Já teď používám vosky značky PORZELACK (na doporučení z autolakovny). Mám 2 druhy, jeden na vyleštění mikroškrábanců v laku a druhý na celkové přeleštění a ochranu laku, který obsahuje karnaubský vosk, teflon a různé polymery. Po použití těchto dvou vosků se lak leskne jako psí kule :o :o Vosk na vyleštění mikroškrábanců: Více info: http://www.porzelack.cz/product/cistic-laku-super-cut-104/ Vosk na vyleštění a ochranu laku (sice je na metalízu, ale na obyč. lak se taky může použít, jako je v mém případě): Více info: http://www.porzelack.cz/product/autovosk-n...ovane-laky-107/ Čau a funguje to i ručně?Nemám totiž leštičku,ale taky jsem uvažoval že bych ten Porzelack vyskoušel.Jseš s ním fakt spokojenej? Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 4, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2009 Hanny: výsledek je opravdu suprovní a jsem s těmito vosky opravdu spokojenej. Jinak já to dělám ručně, sice jsem si loni koupil takovou tu leštičku za 500,-, ale zjistil jsem že je k ničemu, takže to skoro všechno dělám ručně. Tady přikládám několik fotek, když jsem loni použil tyto vosky: PS: omlouvám se za kvalitu, je to foceno mobilem... Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Červenec 4, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2009 Spíš to s ní neumíš. ;) Taky mám tu za 500Kč a je super. Ona má dva druhy návleků. Jeden bez chlupů a ten ti to rozpatlá ten je na roznášení vosku. A pak druhý s chlupama a ten to krásně vyleští. Takže postup. Auto umeju šamponém houbou a pak ho ostříkám hadicí. Takže je čisté. Kapky na autě nesmí zaschnout! Koupil jsem si takovou stěrku na auto, v německu. A z auta tím setřu vodu takže je celkem suché. Mám vosk želvu tu dám na vlhký hadr a rozpatlám po celém autě. Takže je upatlané od vosku. Nechám uschnout a pak vezmu tu leštičku za 500Kč a přejedu to a je hotovo. Ušetří to spoustu práce ;) Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Červenec 4, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2009 ...pak vezmu tu leštičku za 500Kč a přejedu to a je hotovo. Jeste jednou, jakou presne mas lesticku za 500Kc? Tez po nejake pokukuji... Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 4, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2009 Spíš to s ní neumíš. ;) Taky mám tu za 500Kč a je super. Ona má dva druhy návleků. Jeden bez chlupů a ten ti to rozpatlá ten je na roznášení vosku. A pak druhý s chlupama a ten to krásně vyleští. Takže postup. Auto umeju šamponém houbou a pak ho ostříkám hadicí. Takže je čisté. Kapky na autě nesmí zaschnout! Koupil jsem si takovou stěrku na auto, v německu. A z auta tím setřu vodu takže je celkem suché. Mám vosk želvu tu dám na vlhký hadr a rozpatlám po celém autě. Takže je upatlané od vosku. Nechám uschnout a pak vezmu tu leštičku za 500Kč a přejedu to a je hotovo. Ušetří to spoustu práce ;) Já myslím, že s ní umím, ale ona je opravdu na nic. Když ji zapnu tak se roztočí a jakmile ji přiložím na auto, tak se přestane točit a jenom to vybruje, tak nevím v kom je chyba, jestli v leštičce nebo ve mě, ale řekl bych že v leštičce. Jinak postup dělám skoro ten samej jako ty... Odkaz ke komentáři
Hanny Odesláno Červenec 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2009 Já myslím, že s ní umím, ale ona je opravdu na nic. Když ji zapnu tak se roztočí a jakmile ji přiložím na auto, tak se přestane točit a jenom to vybruje, tak nevím v kom je chyba, jestli v leštičce nebo ve mě, ale řekl bych že v leštičce. Jinak postup dělám skoro ten samej jako ty... Konny,díky za radu tak to vyzkouším a pak ti dám vědět.Hele diky. Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 4, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2009 Nemáš zač, pak dej teda vědět jak jsi spokojenej ;) Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Červenec 5, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2009 (upraveno) Tsss. Tempo je the best! Zmizne uplně všechno. A co nezmizí tak je potřeba novej lak !! :D ne kecam když nezmizi něco pod tepem tak jedině barevnej vosk ;-) Upraveno Červenec 5, 2009 uživatelem pointfrost Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Červenec 5, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2009 Konny: tak to máš nějaký šmejd. Mě se točí v pohodě. Jakou mám nevím. Je to z Lidlu. Lervia se to jmenuje, ale to nenajdeš. Má to 3000ot.min-1 A nebo investuje do profi. Péťo nebo litr. http://www.autokelly.cz/cz/akcni-zbozi/lesticka-profi/c1669 :D Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 5, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2009 Ta moje je značky Filson, má 3100 ot/min a kupoval jsem ji v Hypernově, no asi to bude nějaký šmejt. Zkusím se podívat jestli nebude třeba nějak uvolněný ten leštící kotouč... Tady foto: Odkaz ke komentáři
Tazz7 Odesláno Červenec 7, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2009 Já používám tekutou želvu s nano technologií a od Horsta známý přípravek Platinium a je to super.Rozdíl je veliký.Teď jsem si taky koupil leštičku,ale musím si ještě koupit návleky a pak ji prubnu. ;) Odkaz ke komentáři
mysko Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 Ta moje je značky Filson, má 3100 ot/min a kupoval jsem ji v Hypernově, no asi to bude nějaký šmejt. Zkusím se podívat jestli nebude třeba nějak uvolněný ten leštící kotouč... Nie nemas ju zlu. To su excentricke lesticky,nie rotacne.ALE...co som cital,vraj je lepsia takato jak tie rotacne,lebo nerobi velke slniecka na laku...Normalne sa roztoci a potom po prilozeni ide malymi kruzivymi pohybmi. Presne ako rucne ked lestis kruzivymi pohybmi len v mensej mierke. Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 to mysko: díky za vysvětlení ;) . Teď aspoň vím, že to není nějaký zmetek a že je vše v pořádku :( Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky