jirka3 Odesláno Březen 14, 2011 Sdílet Odesláno Březen 14, 2011 Štěpáne, jen bych se rád zeptal, existuje něco, čím bych sám ručně redukoval mikroškrábance nebo menší škrábance v laku? Vím že to nebude dokonalý jako od tebe, jen mě zajímá, jestli něco takovýho existuje. Díky Odkaz ke komentáři
peteres Odesláno Březen 15, 2011 Sdílet Odesláno Březen 15, 2011 Zdravim Štěpáne, vyzkoušel jsem ten vosk od Tebe a pocitově se mi zdá opravdu o trochu lepší než co jsem měl "jen" Blue Velvet ... ještě jednou děkuji za poslání ... Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Březen 15, 2011 Sdílet Odesláno Březen 15, 2011 (upraveno) Zdravim Štěpáne, vyzkoušel jsem ten vosk od Tebe a pocitově se mi zdá opravdu o trochu lepší než co jsem měl "jen" Blue Velvet ... ještě jednou děkuji za poslání ... Je vněm rozdíl obsahuje totiž větší procento carnauby a navíc sealant což standartní blue velvet nemá.(ve zkratce větší hloubka,kesk a odolnost) :D a dej si ho tam ve dvou vrstvách :) Upraveno Březen 15, 2011 uživatelem štěpán 4x4 Odkaz ke komentáři
Pavlus Odesláno Březen 22, 2011 Sdílet Odesláno Březen 22, 2011 (upraveno) Já používám DODO Juice Blue Velvet, v kombinaci s DODO Juice - Lime Prime Lite Bezabrazivní Politura a je to super. Až ho spotřebuji tak přejdu na verzi PRO ( to beude ale chvilku trvat) Upraveno Březen 22, 2011 uživatelem Pavlus Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Březen 22, 2011 Sdílet Odesláno Březen 22, 2011 To jo to bude hodně dlouho trvat Odkaz ke komentáři
peteres Odesláno Duben 9, 2011 Sdílet Odesláno Duben 9, 2011 jj, to je přesně ono, pořizovací náklady se zdají zpočátku vysoké, ale když jednou koupim, dlouho už kupovat nic jiného nemusím, je to opravdu na dlouho a navíc kvalitka ... Ta proklatá želva a další podobné byly hned pryč a výsledek absolutně k ničemu a to neřešim, jak se u toho člověk nadřel ... vyhozený prachy za tyto rádoby leštěnky se "SUPER" vlastnostma ... Nakonec je DODO snad i levnější ... Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Duben 9, 2011 Sdílet Odesláno Duben 9, 2011 jj, to je přesně ono, pořizovací náklady se zdají zpočátku vysoké, ale když jednou koupim, dlouho už kupovat nic jiného nemusím, je to opravdu na dlouho a navíc kvalitka ... Ta proklatá želva a další podobné byly hned pryč a výsledek absolutně k ničemu a to neřešim, jak se u toho člověk nadřel ... vyhozený prachy za tyto rádoby leštěnky se "SUPER" vlastnostma ... Nakonec je DODO snad i levnější ... Je to přesně tak pořizovačka se zdá vysoká ale je to pouze o matematice v přepočtu je špičková kosmetika levnější a to je to co lidi bohužel nějak nechápou Odkaz ke komentáři
sonyk02 Odesláno Duben 13, 2011 Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 Tak už sem konečně pořídil pořádnou výbavu a jsme zvědav na výsledky. Docela mě překvapil jak malej je ten vosk asi ho opravdu stačí malá vrstvička. Se Sonax Nano wax3 nebo Želvou s PTFE sem spotřeboval minimálně dvě takový krabičky na celý auto v jedný vrstvě, je pravde že je to tekutý, DoDo je tuhý; no uvidíme, ještě jsem zvědav co předvede pěnovač HD Foam Lance s pěnou Valet Pro. Odkaz ke komentáři
Mr.Freezer Odesláno Duben 13, 2011 Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 takze dnes uz druhy krat som spravil svojho milacika komplet SONAXom.... najprv umyt lestiacim samponom a potom navoskovane tvrdym voskom (aj ked je tekuty).. PS: rad si necham poradit, ci som nedal vela vosku, popripade malo, alebo podobne... diky.. Odkaz ke komentáři
peteres Odesláno Duben 15, 2011 Sdílet Odesláno Duben 15, 2011 dle foto se mi zdá vosku moc, zbytečně pak jen nerozleštíš, ale spíš setřeš, čili vyhodíš ... radši dvě, tři tenké vrstvy, ale netušim, co to máš za vosk, třeba to s tim Tvým voskem ani jinak nejde, z fotky se opravdu nedá soudit, třeba jen má tak výraznou barvu, když je uschlý ... Někdy nafotim, jak vypadá nanesený vosk od DODO, je to jen lehký film ... Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 17, 2011 Sdílet Odesláno Duben 17, 2011 Dám sem taky foto, umyto šamponem Sonax, leštěnka od želvy a nakonec vosk Porzelack, divoká kombinace, ale výsledek je podle mých měřítek skvělej (i bez DODA) Odkaz ke komentáři
peteres Odesláno Duben 18, 2011 Sdílet Odesláno Duben 18, 2011 njn, moc pěkný, zvlášť kapota o který se mi ani nezdá, je vidět, že máš auto zánovní ... Odkaz ke komentáři
matejkral Odesláno Květen 5, 2011 Sdílet Odesláno Květen 5, 2011 Čauves, mužete mi prosim poradit pár přípravků? Nejdřív se potřebuju zbavit těch ťuplíků od asfaltu. Pak bych chtěl něco udělat se zašlym lakem, aby se zase trošku obnovil. Nejlíp elektrickou leštičkou. Auto meju normální jarovou vodou. Barva- žlutá rs. Díky moc Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Květen 5, 2011 Sdílet Odesláno Květen 5, 2011 Prosímtě autíčko jarovou vodou nikdy neumývej!!!! je to silné odmaštovadlo! mytí jarem zpusobuje to že jar zatéká na skrytá místa kam se běžne nedostaneš a silně narušuje ochranné vrstvy na laku. Jar je na nádobí ne na auto! Odkaz ke komentáři
matejkral Odesláno Květen 6, 2011 Sdílet Odesláno Květen 6, 2011 Prosímtě autíčko jarovou vodou nikdy neumývej!!!! je to silné odmaštovadlo! mytí jarem zpusobuje to že jar zatéká na skrytá místa kam se běžne nedostaneš a silně narušuje ochranné vrstvy na laku. Jar je na nádobí ne na auto! to jsem vubec entušil. myl jsem ho takle zatim 2-3x. díky za upozornění... takže bych potřeboval doporučit ještě nějakej ten šampon Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Květen 6, 2011 Sdílet Odesláno Květen 6, 2011 autíčka je potřeba umývat PH neutrálním šamponem. Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Květen 11, 2011 Sdílet Odesláno Květen 11, 2011 Hele kamarad my dal naky chrom cistic motip cesky, co myslite je to dobry pro lesteni kol? Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Květen 11, 2011 Sdílet Odesláno Květen 11, 2011 Vladan: kamaráde tak to nevím toto jsem nezkoušel Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Květen 23, 2011 Sdílet Odesláno Květen 23, 2011 Zdravím , Kluci nevíte kde se dá sehnat tenhle pěnovač na jiný značky wapek , než je bosch ? ( mám tím na mysli koncovku ) ??? http://www.detailingshop.cz/aktivni-peny-s...y-snowfoam.html Odkaz ke komentáři
sonyk02 Odesláno Květen 25, 2011 Sdílet Odesláno Květen 25, 2011 Zdravím , Kluci nevíte kde se dá sehnat tenhle pěnovač na jiný značky wapek , než je bosch ? ( mám tím na mysli koncovku ) ??? http://www.detailingshop.cz/aktivni-peny-s...y-snowfoam.html řešilo se to zde: http://www.autohificlub.cz/forum/13/460247...oridit-vapku/50 je to až ke konci stránky, třeba ti to trochu pomůže. Odkaz ke komentáři
Bond Odesláno Květen 26, 2011 Sdílet Odesláno Květen 26, 2011 Ja používám Sonax nebo Mafra. Maximální spokojenost. Leštěnka, vnější plasty, pneu i alu disky. Celán sada kosmetiky. Doporučuji. Odkaz ke komentáři
peteres Odesláno Červen 25, 2011 Sdílet Odesláno Červen 25, 2011 Tak jsem si včera hrál s DoDo, jen jsem musel střídavě dělat venku a garáži - asi čtyřikrát jsem zajížděl a zase vyjížděl , protože každou chvilku pršelo a osvětlení v garáži mám jen nouzovku ... Mám z výsledku radost, jen uvidíme jak dlouho mi tradost vydrží, počasí je na nic ... Odkaz ke komentáři
sonyk02 Odesláno Červen 25, 2011 Sdílet Odesláno Červen 25, 2011 Tak HD Lance a ValetPro v akci. Potom DODO LimePrime s leštičkou a následně ručně prstama vosk DODO BlueValet Pro rozleštěn mikrovláknem. Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 25, 2011 Sdílet Odesláno Červen 25, 2011 (upraveno) Nevim, jestli to na tech vasich barvach poznate, ale na bily je ten Lime Prime uplne uzasnej. Nestacim se vzdycky divit, kolik spiny jeste dokaze z laku vytahnout. Upraveno Červen 25, 2011 uživatelem houmik Odkaz ke komentáři
Mr.Freezer Odesláno Červen 26, 2011 Sdílet Odesláno Červen 26, 2011 teraz ako si to tu citam... rozdiel medzi voskom a lestenkou?? lestenka ma aj dake brusne castice?? na kolko je spolahlive na obale nazov?? lebo mam pocit ze na tych istych vyrobkoch som uz videl po anglicky napisane ze len vosk a po cesky ze lestenka... jaa som pouzival SONAX TUHY VOSK.. bolo to tekute a po pouziti som nevidel na aute ani jedno miesto, kde by to bolo treba este inak lestit.. proste vsetky microskraance zmizli... teraz som kupil este sonax vosk vo farbe aj s tuzkou.. doslova je na nom napisane po anglicky POLISH & WAX...takze aj lestenka... ten TUHY VOSK bol len vosk.. tak uvidim ako to bude vyzerat s tym novym.. Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červenec 28, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2011 Jedna otaska, jaky aplikator pro elektricku lestenku bych musel puzit? Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červenec 31, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2011 Caute, je mozne s 3M pastou sundat veci oderky? Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 23, 2012 Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 jasně že ano jen záleží jakou hrubost máš Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Únor 18, 2012 Sdílet Odesláno Únor 18, 2012 jakou máte zkušenost ze stříbrnou octávií ?? čím leštíte Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky