Jenik Odesláno Září 3, 2010 Sdílet Odesláno Září 3, 2010 Zdravim kluci,jsem tady novy,tak omluvte jestli delam neco spatne.koupil jsem si octavii I 2001 1.9 tdi 81kw asv.mam vystrelovaci klice s dalkou.tady je muj prvni problem.dalka mi nejede.ovladace blikaji.ani v te prodejne mi nedokazali rict,jestli to ma vubec dalku,ale je to elegance,tak by mohlo mit,ne?ted dalsi kdyz vytahnu klicek ze zapalovani,tak mi porad hraje radio(mozna to bude neco spolecneho s centralem,ne?)kdyz otevru ridicovy dvere,tak mi nesviti kontrolka otevrenych dveri.mel jsem to vagu a tohle jsou jedine chyby co to naslo.dekuji za odpovezene dotazy a rady Adresa 19 ------------------------------------------------------- Řídící jednotka: 6N0 909 901 Komponent: Gateway K<->CAN 0001 Kódování: 00006 Opravna #: WSC 31480 2 Nalezeny chyby: 01333 - rid.jedn. dveri vzadu vlevo (J388) 49-10 - bez komunikace - Sporadicky 00463 - rid.jedn. digitalni audiosoustavy (J525) 49-00 - bez komunikace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Noac Odesláno Září 3, 2010 Sdílet Odesláno Září 3, 2010 Tak rádio můžeš mít připojený na stáloproud, taky jsem to tak dělal u dřívějšího auta, aby mi hrálo i bez klíčku. S centrálem ti neporadím, ale mělo by to mít. Co třeba slabá baterka? A to že Ti nesvítí kontrolka, může být v čidlu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jenik Odesláno Září 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 3, 2010 baterky mam vymenene.budu rozdelavat kvuli toho asi palubku a co bude potrebe,tak se ptam scim zacit a tak.nevim kde co mam hledat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 3, 2010 Sdílet Odesláno Září 3, 2010 rádio máš určitě zapojený na stálo.. to musíš předělat nebo se prostě naučit ho vypínat.. světlo nespíná nejspíš kvůli vadnému spínači ve dveřích.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Noac Odesláno Září 3, 2010 Sdílet Odesláno Září 3, 2010 baterky mam vymenene.budu rozdelavat kvuli toho asi palubku a co bude potrebe,tak se ptam scim zacit a tak.nevim kde co mam hledat No nejdřív bych se podíval na to rádio, k čemu ho máš připojený a pak bych našel kabel od čidla dveří a podíval se jestli je kabel ok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juro sdi Odesláno Září 3, 2010 Sdílet Odesláno Září 3, 2010 Nefunkčné DO- vyskúšat nanovo prispôsobit. VAG- načítat adresu 17-prístrojovka. Potom príkaz "prispôsobenie". V kanáli 00 vymazatadaptačné hodnoty. Potom kanál 01 a zadat počet klúčov,ktoré budeš robit. Uložit počet a stlačit tlačítko "zamknút" na klúči,ktorý je v zapalovaní. Nefunkčná kontrolka- pravdepodobne vadný mikrospínač v zámku. Funguje Ti zvuková signalizácia pri zapnutých svetlách a otvorení dverí??? Rádio- ako píšu ostatný. Skontrolovat zapojenie stabilného a spínaného napetia. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jenik Odesláno Září 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 3, 2010 kluci diky za rady.vyzkousim.jeste jsem nekde cetl ze kdyz vytahnu klicek a hraje radio(ikdyz by nemelo)tak nejde i central na dalku,ze pry tam je nekde trvaly plus,ale uz nevim kde to bylo :-(((jo jeste jsem prisel na to,ze kdyz auto stoji min cca hodku a znovu jedu vymaze se mi prumerna spotreba.da se to nejak zpravit?diky vsem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jenik Odesláno Září 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 3, 2010 jo a jeste.kamos ma ten samy motor co ja a blbne mu ukazatel teploty.nekdy jde nekdy ne.na vagu to ukazalo chybu.co za cidlo ma vliv na ukazatele?nasel jsem v autokelly snimac teploty chladici kapaliny a cidlo teplomeru.oboji vypada jinak.diky kluci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
john007 Odesláno Září 18, 2010 Sdílet Odesláno Září 18, 2010 scim cidlem na ukazatel teploty by me taky zajimalo.taky mi to tak dela.diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
00pedro00 Odesláno Září 19, 2010 Sdílet Odesláno Září 19, 2010 kluci diky za rady.vyzkousim.jeste jsem nekde cetl ze kdyz vytahnu klicek a hraje radio(ikdyz by nemelo)tak nejde i central na dalku,ze pry tam je nekde trvaly plus,ale uz nevim kde to bylo :-(((jo jeste jsem prisel na to,ze kdyz auto stoji min cca hodku a znovu jedu vymaze se mi prumerna spotreba.da se to nejak zpravit?diky vsem v "1. kanaly" sa priemerna spotreba, prejdeny cas a pocet kilometrov maze automaticky po dvoch hodinach. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.