Živočich7007 Odesláno Září 3, 2010 Sdílet Odesláno Září 3, 2010 (upraveno) Zdarec kolegové chtěl bych do své O1 rv1999 předface(motor 1.9Tdi 81kw) dát maxidot,jde to a pokud ano co vše je k tomu potřeba?? Díky za rady ;) Upraveno Září 3, 2010 uživatelem Živočich7007 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Noac Odesláno Září 3, 2010 Sdílet Odesláno Září 3, 2010 Zdarec kolegové chtěl bych do své O1 rv1999 předface(motor 1.9Tdi 81kw) dát maxidot,jde to a pokud ano co vše je k tomu potřeba?? Díky za rady ;) Chlape jde to a někde to už tady je. Taky bych to chtěl, ale je to asi práce jak sviňa, tak až to tam dáš, tak ty mi uděláš maxidot a já Ti udělám světýlka :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Září 3, 2010 Sdílet Odesláno Září 3, 2010 namontovat maxidot je otázka 1/2 hodinky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juro sdi Odesláno Září 3, 2010 Sdílet Odesláno Září 3, 2010 To je fakt!!! Ale ja mám v problém so spotrebou. Maxidot píše dojazd, km, priemer.rýchlost, ale spotreba je nula..????? Dátový vodič je dopojený z deliacej steny (T10-oranžový poz.2 na pin č.32- zelený šteker na budíkoch). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juro sdi Odesláno Září 3, 2010 Sdílet Odesláno Září 3, 2010 Zdarec kolegové chtěl bych do své O1 rv1999 předface(motor 1.9Tdi 81kw) dát maxidot,jde to a pokud ano co vše je k tomu potřeba?? Díky za rady ;) Maxidotové budíky obsahujú immobilizér 3.generácie,takže musíš vymenit aj klúče. Nové budíky s pôvodnými klúčmi nerozchodíš. Respektíve do starých klúčov by si musel dat immo čipy 3.generácie.Ale s tým nemám skúsenost.... Zároven je potrebné urobit zmenu pinovania na konektoroch ,ktoré napájajú budíky. Je tam iné umiestnenie niektorých vodičov. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Září 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 3, 2010 Děkuji všem !!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Září 4, 2010 Sdílet Odesláno Září 4, 2010 immo se vždy měnit nemusí Juro SDi : jakou máš motorovou jednotku ? označení 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Září 4, 2010 Sdílet Odesláno Září 4, 2010 ted takový malinkatý OT,ale nevím proč se honí za maxidotem,sice to vypadá líp ale poskytované z poskytovaných funkcí mě nic nezaujalo.Kdyby to ason ukazovalo teplotu oleje,jak to uměl starý golf II gti... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juro sdi Odesláno Září 4, 2010 Sdílet Odesláno Září 4, 2010 Prečo Maxidot???? Ja osobne kôli tomu,že ma baví rýpat sa v aute.... A predtým som nemal ani MFA,takže údaje o teplote vzduchu,alebo dojazde podla stavu nádrže ma celkom potešili..... Takže ja osobne prerábam auto len tak.... musí ma to bavit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Září 4, 2010 Sdílet Odesláno Září 4, 2010 to rýpání chápu ;) to asi tady každého...taky mě napadlo dát to maximální výbavy v originálu,jen jsem od toho maxidotu čekal nějak více. Bral jsem to tak,že když v mém případě předělání do maxidotu znamená na komplet 3gen. pak by to chtělo climatronic a když už to budu mít tohle všechno tak i origo DX at je to komplet. Sečteno podtrženo nemalá investice. Jistě by to bylo moc pěkný,možná se do toho někdy pustím. Každopádně tu teplotu oleje to mohlo ukazovat,no nic už ti nebudu zas***t vlákno. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Září 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 4, 2010 V pohodě nezas.... š to řekl jsi svúj názor a i za ten děkuji,proto jsem to sem dal. Climatr.mám a Dx nechci teda nemůžu,parkuji na ulic a v Praze a to je jako když tam nechá peněženku ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Září 4, 2010 Sdílet Odesláno Září 4, 2010 tak to máš lepší,já mám ještě starou elektriku a musel bych toho předělat docela dost. Mám ještě manuální klimu. Pokud budeš honit komfortku dej vědět jednu mám a zbytečně se mi válí doma. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Září 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2010 JJ bude li potřeba určo se ozvu. Díkes kolego 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.