liborer Odesláno Září 4, 2010 Sdílet Odesláno Září 4, 2010 Zdravim všechny Octavia drivery Rok utekl jako voda, stala se spousta věcí, ale moje octa mě až na výměnu hřídele převodovky den co den vozí z místa na místo a za pár dní spolu oslavíme první výročí. Hřídel praskla asi po třech měsících a tak jsme byl zprvu hodně zklamanej... od té doby je vše ale bez problému a už se za to na ní ani nezlobim :) Snad spolu ještě nějakej měsíc možná rok vydržíme a pak půjde dělat radost zase někomu jinýmu a mě by ji mohla dělat její mladší sestříčka II. Kdyby se něco změnilo přiložím další fotky... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Září 4, 2010 Sdílet Odesláno Září 4, 2010 Zdravím pěkna octava taky mam černou :-) at slouží jak ma 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Září 4, 2010 Sdílet Odesláno Září 4, 2010 ahoj vítej pěkná krasavice 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Září 5, 2010 Sdílet Odesláno Září 5, 2010 Dat tam vetsi chrom kola a odmyslet si tu predni masku, tak se superbem k nerozeznani na fotce aspon :) Jinak hezka okta ;) A do tech kol, bych urcite sel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Září 5, 2010 Sdílet Odesláno Září 5, 2010 Vitaj u nas ! Tak zelam nech ti octa sluzi este dlho, inak je celkom fesna :) ! Tak prasknuty hriadel o tom som tu snad este nepocul ;) , asi nejaky vadny kus. Kolko mas nalietane? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Září 5, 2010 Sdílet Odesláno Září 5, 2010 černá, černé okna a chrom kolem nich... a naleštěná..přesně to co mm rád..... kola tak L&K chromy a bude to perfektní.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
liborer Odesláno Září 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2010 Díky všem :) Jo kola by určitě udělaly dost parády. Plánoval jsem je na letošní rok, ale teď už se zase blíží zima, tak snad na jaře. Přemýšlel jsme o těchto, tak by mě zajímalo co si o tom myslíte? ;) http://alu-kola.elektrony.cz/images/elektrony/ronal-r51black-big.jpg http://alu-kola.elektrony.cz/images/elektrony/design-62-big.jpg http://alu-kola.elektrony.cz/images/elektrony/mim-albablack-big.jpg A jeste by se par peknejch naslo... ale budu rád i když byste někdo doporučil třeba nějaký úplně jiný, který by mohli slušet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 5, 2010 Sdílet Odesláno Září 5, 2010 tak zalezi, kolik do toho chces dat penez :) kol by se naslo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Září 5, 2010 Sdílet Odesláno Září 5, 2010 čau ať slouží..jinak hezká.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 Pěkná, na té tvé se mi dokonce líbí i ty chrom lišty kolem oken. Moc pěkná limo ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
liborer Odesláno Září 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2010 No nejspíš bych da za všechnz tak okolo 10tis... Nejvíc se mi líbi ty repliky Audi, ale potkavam jich na silnicích docela dost :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.