Spooky1 Odesláno Listopad 16, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2010 Jasně, že půjdou na bílo :) Když to vydrží alespoň přes zimu, tak na jaro udělám stejnou proceduru i se Spiderama :D Dej bílej komaxit a můžeš spidery začít rovnou připravovat. Zaručuji že to vydrží ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 16, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2010 Dej bílej komaxit a můžeš spidery začít rovnou připravovat. Zaručuji že to vydrží ;) MŮŽU POTVRDIT :D MÁM ČERNÝ KOMAXIT A NEMÁM PROBLÉM.......NAVÍC JSEM SE NEMUSEL TRÁPIT ŠMYRGLOVÁNÍM.........OPÍSKOVÁNÍ I S KOMAXITEM MĚ PŘIŠLO NA 1 600,- A ZA TY PENÍZE TI TO NIKDO DO BARVY NEDÁ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Listopad 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 16, 2010 tak do toho bych za ty penize asi sel, to zni super...a kdo a kde mi to udela? abych pravdu rekl, nemam nikoho znameho, kdo by se tim zabyval ;) Kazdopadne bych se zas o kousek priblizil svemu vzoru z UK :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 16, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2010 Já bych ti to mohl až pojedu o vánocích z KV vyzvednout a nechat udělat tady u nás. Dával jsem za ty moje 17ky 1000,- z apískování(ale bral mě to borec sklem) a 4 x 200,- + DPH za komaxit, takže 960,- celkem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 16, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2010 BÍLE SPIDERY JSOU PARÁDNÍ ;) TADY JEDNO FOTO KOLA MÉHO KAMARÁDA CARLOSE :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 17, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2010 premyslim nad nima na pristi zimu, kdyz auto zustane doma :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Listopad 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2010 Já bych ti to mohl až pojedu o vánocích z KV vyzvednout a nechat udělat tady u nás. Dával jsem za ty moje 17ky 1000,- z apískování(ale bral mě to borec sklem) a 4 x 200,- + DPH za komaxit, takže 960,- celkem. Dekuju moc, zatim to zkusim tak nejak pozjistim v mem okoli, aby se to nemuselo lamat pres koleno a pripadne bych Te kontaktoval, vazim si nabidky a moc dekuju chlape ;) premyslim nad nima na pristi zimu, kdyz auto zustane doma :D Neni to skoda na zimu? :D BTW co by melo prijit jako nastupce, jestlize uvazujes o zmene? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 17, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2010 tak na leto kola mam a s tema nic delat nechci, to radsi koupim na zimu Spidery treba v 16" :D Mazda 3 MPS 2.3 turbo 260 PS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Listopad 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 18, 2010 tak to je slušná vražda Každopádně za ty peníze bych si vybral rozhodně nějakou zadokolku, když už teda sportovní agresivní auto :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 18, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2010 to nechci zase uvidime, jak to vubec dopadne, kdyz budu dal investovat do svy Octy (airbrush atd), tak si ji necham :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Listopad 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 18, 2010 To radeji dej nejaky chechtaky do motoru, zvedni to k 200 klokanum a budes jezdit hodne svizne za rozumnou spotrebu...:-) a jeste budou radoby zavodnicci cumet z otevrenou tlamou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 18, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2010 nejaky chechtaky, jo :) tam uz je potreba dost veci a do toho se mi nechce jit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Listopad 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 23, 2010 WINTER SETUP jinak auto zasviněný jako dobytek a tak i celou zimu nejspíš zůstane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 23, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2010 JÉÉÉÉ BÍLÉ TRITONY. TAKY JE MÁM NA ZIMU , ALE KLASIKA STŘÍBRNÁ :o VYPADÁ TO DOBŘE ALE JSOU MALINKÉ :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Listopad 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 23, 2010 tak malinkatý jsou, ale na zimu mi to stačí, já si s nima vyhrál a mám z nich radost, jsem na ruce docela levej, tudíž jsem rád, že si alespoň něco zvládnu udělat. příští zimu přijdou snad 16'' Spidery, teď jsem to řešil takto, jelikož byly veliké výdaje všude jinde na autě a přišlo mi líto dávat peníze do zimáků, když jsem jedny hezký origo kola měl a brzdy se mi do nich vešly v pohodě, takže nebyl důvod 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Listopad 24, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2010 Vypadá sněžně ! ;) Pěkná :D Ale autokelly ? Neslyšel jsem o nich dobrého slova ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 24, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2010 (upraveno) Proc by se ti do nich nemely vejit brzdy? ;) mas preci jen 280... do tehle kol se vejdou i 288 brzdy. Upraveno Listopad 24, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Listopad 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 25, 2010 Vypadá sněžně ! Pěkná :) Ale autokelly ? Neslyšel jsem o nich dobrého slova ... :) Jde jen o monterky :-D od Kelly v aute nic nemam a ani to neplanuju, kazdopadne prezuti pneu nema s komponentama autokelly nic moc spolecnyho :) Proc by se ti do nich nemely vejit brzdy? :) mas preci jen 280... do tehle kol se vejdou i 288 brzdy. no prave, tim jsem reagoval na Raztyho koment, ze jsou kola malinkaty, proto pisu, nemam potrebu davat vetsi, kdyz se tam vlezou brzdy a vse je bez problemu, jinak kotouce mam 288 :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Prosinec 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2010 V současné době akorát řeším design auta na příští sezonu a rád bych nějaký ty barvičky. Tímto bych chtěl poprosit nějakou dobrou duši, která je zběhlá v oblasti virtual tuningu, o pomoc. Rád bych na další rok auto snížil a stříknul kola ato buď, na zeleno, reflexní oranžovou, růžovou nebo klasika bílá. Dolu přikládám dva snad nejvhodnější obrázky a předem moc děkuju tomu, kdo se alespoň o něco pokusí, protože já nemám ani šajna jak na to :-P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Prosinec 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 Takže ještě jednou vřelé díky Vladanovi za grafickou úpravu, mně se barvičky docela líbí, samozřejmě za předpokladu, že do barvy půjdou ještě i jiné detaily na autě Co vy na to, které se líbí nej? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Prosinec 2, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 Orange ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Prosinec 2, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 Já bych tam dal ty tmavě šedý.... Ted poslední dobou se mně líbí zrcátka na černo a popřípadě i střecha..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 2, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 Za mě jednožnačně bílý nebo pokud se chceš hodně odlišit, tak asi ta oranžová a nebo mě ještě napadlo, co ty kola nechat vyleštit, to by taky nemuselo vypadat špatně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 2, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 BÍLÉ , NEBO ČERNÉ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Prosinec 2, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 za mna takee BILA alebo CERNA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Prosinec 3, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2010 Za mě oranžová, černá nebo bych ještě zkusil zlatou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Prosinec 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2010 tak bílou jsem chtěl jako první, ale teď si začínám pohrávat s myšlenkama trošku barviček, líbí se mi hlavně ty oranžové a zelené, to jsem zvědav co z toho nakonec na jaře vyleze 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 1, 2011 Sdílet Odesláno Leden 1, 2011 rehy: už jsi se rozhodl, jaká barva bude? Já jsem se na to dlouho díval a pokud chceš výraznou barvu, tak já hlasuju pro zelenou :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 1, 2011 Sdílet Odesláno Leden 1, 2011 Za me a meho syna oranzova ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Leden 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 1, 2011 Abych pravdu rekl, tak ted nemam na dalsi upravovani a zkraslovani auta moc cas ani pomysleni, pomalu nevylezam ani z baraku a ucim se na nadchazejici statnice, sileny :D Jinak jsem vicemen rozhodnuty, ze kola pujdou do nejake vyrazne barvicky, a to oranzova, syte zelena nebo i ta ruzova. Ted to ale vazne neresim, ani nevim kde se daji takoveto reflexni laky poridit, aneb do jara casu dosti :D Kazdopadne by byla skoda nechat kola v origo stribrne, ta bila kastle k nejake uchylarne primo vybizi:) Nesudte me, je to styl Nynejsi poradi: oranzova ruzova zelena 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.