Přejít na obsah

Řehyho Sněhulka

Doporučené příspěvky

Jsme snad nejaci pitomci nebo co? :smich: :smich:

Ledky fungovat budou, mne vydrzi vzdycky tak rok... Do SPZ se dostane vlhkost, tak kvuli tomu odejdou, jinak by fungovaly dyl.

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak ledky nainstalovány a svítí vážně pěkně, doufám jen, že mi po 3 měsících neodejdou do věčných lovišť jako jejich levnější sokyně.

Jinak dnes proběhla jarní debordelizace kufru a hrál jsem si s přední maskou -> vznikla z toho Octavia GTi :) technické zpracování stojí za pendrek ale designově se mi to docela líbí, takže až bude čas, tak si s tím dám větší práci a předělám to, aby to vypadalo pěkně i z blízka ;) za kvalitu fotek se omlouvám, mobil není zrovna nejvýkonnější ;)

Odkaz ke komentáři

diky, jsem rad, ze se libi ;) je s tim docela piplacka, ale vysledek je celkem fajn...

Biohazard: Wow man, you shouldn't have posted that :( Thought I'm original and now it seems I just copied that :smich: And what else, your work on the grill looks much more professional than mine so it's probably the time to fix it :lol:

BTW: I saw your Octi some time later on tuningforum.cz and it's really impressive, I like that :) So let's make your own topic in here, think you'll present one of best O1 we've got here :(

Odkaz ke komentáři

rehy.11, no, your grill looks great, may be the photo is with bad quality! Yes I have posted there some pics on my Octi. :) Thanks for the good words, may be soon I will make a topic in this nice forum, but now with my brother working on his L&K (some changes) and I have problem with the free time. May be soon you will see the history of our Laurin & Klement in this forum. :D Good luck with the Octi and sorry for the spam. :D

Odkaz ke komentáři

I'll be lookin' fwd to see the story of your L&K cos it looks amazing :palec:

Dnes jsem poprvé po zimě nahrubo vyluxoval a trochu uklidil v autě, přikládám detailnější foto masky a tažného oka v reflexní dopravní červené (stejná jako na masce) :angry:

Příští týden jdou Spidery na opískování a já si pořád nejsem jistý, jaká barva na ně půjde.Bílá se šíleně udržuje, černou bych ty kola zabil, takže nejspíš stejná červená, jako je na masce a oku :palec: Z výsledku mám trochu obavy ale co, přinejhorším to zas přestříknu :P

post-4966-1300118286_thumb.jpg

post-4966-1300118299_thumb.jpg

post-4966-1300118313_thumb.jpg

post-4966-1300118323_thumb.jpg

post-4966-1300118379_thumb.jpg

post-4966-1300118390_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Diky za kladne ohlasy :palec:

Kazdopadne s tou RZ uz jsem normalne zoufalej, mam to jak bojovy pole. Cim vice se snazim vyhybat rizikovym mistum a parkovat co nejdal od vseho mozneho, tim vic dolicku po koulich z tazneho zarizeni tam nachazim, fakt jak naschval, nastesti je to jen RZka :angry:

Jinak s kolama jsem to myslel naprosto vazne, par cervenych doplnku v hlave jeste mam a vazne me nenapada zadna jina barvicka, stribrny kola jsou tuctovy a bily jsou fakt peklo a je na tom videt bordel z brzd, kterej jde dolu dost spatne :palec:

inspirace:

post-4966-1300048191_thumb.jpg

post-4966-1300048203_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...