Michal K. Odesláno Září 17, 2010 Sdílet Odesláno Září 17, 2010 Fulda kristall montero? :) Ty taky nejsu nejhorsi,ale taky bych rekl na mensi auta..Srovnatelny prave s Pollaris 2, ve stejny tride... jj to je ono a tusim ze tam bylo oznaceni 2 jeste...otec je ma na voyageru a vyjede taky kam potrebuje. Jako vazne, ty barumky me zklamaly.. Asi bych zustal u tech "premiovych" znacek. Kdyz nekdo koupi GY UG 7+ tak urcite neprohloupi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Září 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 17, 2010 tak ja vam dam v zime vedet jak to jezdi .-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 17, 2010 Sdílet Odesláno Září 17, 2010 me tak napada cos mel obuty na aute kdyz jsi na besidce z ktere mas RANK driftoval ?????? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Září 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 19, 2010 Kumho kw17 tusim, ty mam do ted a max spokojenost jsou super. Tenkrat to hold bylo na hodne umrzlem a docela v rychlosti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Září 20, 2010 Sdílet Odesláno Září 20, 2010 Tak když se na nich dá driftovat a baví Tě to, tak je jasný, že seš spokojenej... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Září 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 22, 2010 tak konecne dorazila sada gum a disku myslim, ze by to na zimu nemuselo vypadat vubec spatne :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Září 22, 2010 Sdílet Odesláno Září 22, 2010 joj černý kola jí budou slušet chválím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 23, 2010 Sdílet Odesláno Září 23, 2010 jedine bily trmeny :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 23, 2010 Sdílet Odesláno Září 23, 2010 pěkný kolečka :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Září 23, 2010 Sdílet Odesláno Září 23, 2010 kolecka pekny.. budou sluset.. :D ale ty gumy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Září 23, 2010 Sdílet Odesláno Září 23, 2010 No myslim Jiriku,ze to asi nebude vypadat zle,ne? :D Budeme mit "dvojčátka" v obdobi zimy.. :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 23, 2010 Sdílet Odesláno Září 23, 2010 jsem zvedav na referece na ty rialy na jare se budou hodit, jinak panove vzhledove dobra volba, ja budu muset ty svoje zimaky najit a checknout jestli nejsou potreba nejake opravy a pripravit je. Myslel jsem ze na auto pujdou v pondeli 27myho ale akce byla zrusena takze je tam dam asi az se auto vrati ze skodovky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Září 23, 2010 Sdílet Odesláno Září 23, 2010 Ty Rialy jsou hodně povedený kola :D Taky to asi brzo přezuji na zimáky a dokud je v pneuservisech klid. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Září 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 23, 2010 kolecka pekny.. budou sluset.. :) ale ty gumy :( jj kola budou v pohode, myslim ze se hodi :-) a gumy bych taky videl na pohodu, jezdim na nich nekolik let na nekolika autech a pohoda :D No myslim Jiriku,ze to asi nebude vypadat zle,ne? :) Budeme mit "dvojčátka" v obdobi zimy.. :) :D jj myslim, ze na pohodu. jsem zvedav az to tam nahodim :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FRANK Odesláno Září 26, 2010 Sdílet Odesláno Září 26, 2010 Kolečka pěkný, celkově autíčko moc pěkný - gratulace k němu Ale když koukám na ty fotky zimních kol, je zcela evidentně vidět, že mají větší celkový průměr (i když jsou jen přiloženy a může to malinko zkreslovat), což mi nejde do palice. Předpokládám že máš klasické rozměry 205/55 R16 zimní a 225/45 R17 letní a v tom případě by to podle všech výpočtů mělo být obráceně - větší mají být ty 17ky (i když jen o nějaký milimetřík). e-pneu tyresizecalculator 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rob Odesláno Září 27, 2010 Sdílet Odesláno Září 27, 2010 Hmm moc hezká Octa.. :lool: Jsem zvědav na jarní představení úprav. :D :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Září 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 27, 2010 moc dlouho chudinka nevydrzela bez uhony a dnes to do me poslal 81 letej dedek. Zitra dam fotky, neni to tak hrozny ale sere me to hodne moc :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Září 27, 2010 Sdílet Odesláno Září 27, 2010 doufam, ze to neni nic velkyho... kazdopadne, at mas rychle vyrizeno a vse v puvodnim stavu :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 27, 2010 Sdílet Odesláno Září 27, 2010 no ty wole to nerikej dvakrat, achjo snad to nebude nijak poznat, jen podreny a max popraskany plasty nebo neco horsiho ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Září 28, 2010 Sdílet Odesláno Září 28, 2010 moc dlouho chudinka nevydrzela bez uhony a dnes to do me poslal 81 letej dedek. Zitra dam fotky, neni to tak hrozny ale sere me to hodne moc :-( No to si delas prdel??? :D :P :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Září 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 28, 2010 Nene Martine, bohuzel to tak je. Radsi jsem mel zustat na chalupe a nejezdit domu :-( tak par fotek ze sobotniho vyletu, bohuzel jen telefonem ale aspon neco .-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Září 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 28, 2010 pondelni nehoda, kdy do me narazil 81 letej deda a jeste tvrdil, ze za to muzu ja .-( vse vypada v pohode, naraznik je lehce odrenej a mozna lehonce ale opravdu nepatrne zdeformovanej. Z narazniku nebo ze spodu auta me vypadlo kus plastu, ktery nevim k cemu slouzi, tak bych vas rad poprosil, jestli to nekdo z vas zna. Dekuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Září 28, 2010 Sdílet Odesláno Září 28, 2010 booože ty důchodci za volantem... tak snad to bude oki a nebude to na ní ve finále poznat ale hlavně že je škoda tak malá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Září 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 28, 2010 dnes jsem si udelal radost a namontoval aspon vzperu kapoty :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Září 28, 2010 Sdílet Odesláno Září 28, 2010 no tak to je na presdrzku... k posrani... jinac prvni tunerska cinnost - parada jen tak dal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 29, 2010 Sdílet Odesláno Září 29, 2010 tak to nasere! já bych se asi neudržel a děda by už asi nebyl, ještě když to chtěl svézt na tebe.. co se vůbec stalo? ten plast vypadá jako výztuha zadního nárazníku.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Září 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 29, 2010 to nevim jestli to je vyztuha, ja doufam, ze to nekdo bude vedet presne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 29, 2010 Sdílet Odesláno Září 29, 2010 (upraveno) presne jak pise Dakie, dedkovi hned jednu plesknout, zavolat policii a nechat prekontrolovat, jestli deda muze vubec jeste sednout za volant edit: jinak k tem Barumkam, otec na nich jezdi uz nekolik zim po sobe a jeste jsem neslysel, ze by si stezoval. A ze by jezdil nejak pomalu, to teda rict nemuzu. Mozna by to chtelo cist min vsechny ty testy Upraveno Září 29, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 29, 2010 Sdílet Odesláno Září 29, 2010 já mám s Barumkama osobní zkušenost, a vím, že už bych si je nikdy více nekoupil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Září 29, 2010 Sdílet Odesláno Září 29, 2010 to nevim jestli to je vyztuha, ja doufam, ze to nekdo bude vedet presne. hele mrkni do etky a budes vedet hned vic... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.