Přejít na obsah

Baurak - decent II

Doporučené příspěvky

aspoň to není tak nápadný, že je to Laurina :) škoda že je to facelift, ten se mi moc nelíbí..

no prave, sundam oznaceni a na dalku se to bude tvarit jako obyc nevybavena octa coz je super. Me se facelift taky nelibil ale ted uz je vsechno jinak a hold je tam zase videt posun dal oproti predface :-)

Odkaz ke komentáři

tak to je jasný, třeba introš se mi líbí, ale přední světla vůbec ;) ale věřím tomu, že to dokážeš poladit tak, aby vynikly důležitý detaily a pak to bude krasavice jako předešlá :( btw. ta už je u nového majitele? :)

ještě aby se ti FL nelíbil, když už ho máš doma :D

Odkaz ke komentáři
tak to je jasný, třeba introš se mi líbí, ale přední světla vůbec ;) ale věřím tomu, že to dokážeš poladit tak, aby vynikly důležitý detaily a pak to bude krasavice jako předešlá :( btw. ta už je u nového majitele? :)

ještě aby se ti FL nelíbil, když už ho máš doma :D

nene ta je jeste doma a ceka ji jeste kompletni udrzba a pak pujde z domu :D a nove je prace vic nez dost :D

Odkaz ke komentáři

Me taky facelift nebere..resp. jako kazryho ty svetla...Ale je par vyjimek,kde to kouksnu a to..na bile,at uz na RS,nebo "obyc" predku,a nebo na zlute RS...

Na te bile mi prave prijde,ze ty svetla,diky tomu,ze bila s chromem ve svetlech nekterych uhles splyva,tak ze tam ty velka svetla z casti zanikaji.. :)

Ale presne,jak rika Dakie..Je jasne,ze z belouse udelas zase fesandu! ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • OTÁZKA, KTEROU ZDE ZODPOVÍ ODBORNÍK: VÝROBCE KABELU.   myslím, že určitě v některých případech něco poškodit lze a to nevratně. Například když nastavíte nevratný omezovač rychlosti v motorové jednotce. Ale i jinde, například v některých 09 je kódování (slavný Bajt 18), který je jen maska. Vy tedy vidíte stále 00, ale on 00 není a nesmí být. Takže vrácením 00 se nic nenapraví.
    • Mě to přijde jako nedostatek proudu. Tj : odešla baterie, špatně připojené / znečištěné / zoxidované svorky na baterii . Vyhřátý silový kabel na kostru. 
    • Ahoj, mám taky origo diagnostický kabel Ross-Tech se sadou VCDS MAX. Jsem tvůrce návodů do VIS autodiagnostické postupy. Kdo má zájem o kódování světel, podsvícení budíků, ručiček, podsvícení displeje v palubní desce, či podsvícení infoteimentu... Umím! Vše je zesilováno či zeslabováno: 1) Fototranzistorem (který lze také nastavit a to nevídaně!) , (nebo ho odstavit z činnosti) 2) Car - nastaveni - světla - podsvícení palubní desky   mrkněte na částečné ukázky možností co a jak s čím... videa zde: Kódování světel a podsvícení VCDS Víťa    Rád Vám provedu nastavení dle vašich přání!!! *Samozřejmostí je Prvotní záloha Vašeho vozu, např pro STK. *Znovu přehrání Vašeho oblíbeného nastavení vozu po STK! *Všechna Data Vám pošlu i emailem, jak scan chyb, před jejich vymyzáním, tak i kompletní zálohy vozu! Můžete si je tedy přehrát i jinde, kde budou vlastnit HEX-V2 kabel... NosekVitezslav@seznam.cz Kod pro jakou jednotku_? Potřebuju číslo jednotky: 09? a Objednací číslo. Nejlépe autoscan vozu, je to možné??? Podle ostatních jednotek lze přesněji sestavit kódování! VCDS Víťa NosekVitezslav@seznam.cz
  • Vytvořit...