lubinob Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 Laurinka je Laurinka... a v tej bielej tam pekne svietila hneď pri vstupe... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 No měl jsi jí pěknou..... tjn ten alarm byl neoblomnej :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Září 7, 2010 Sdílet Odesláno Září 7, 2010 krásná Octavia, gratuluju Ti k dobré výběru, ať dobře slouží ! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Září 7, 2010 Sdílet Odesláno Září 7, 2010 Jj Laurinka je nejlepsi :) Ty mracitka jak ma Libor take hodlam poridit, to totiz vypada mooooc pekne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Září 7, 2010 Sdílet Odesláno Září 7, 2010 jiřinko gratulace, krasný kus, bilá je best of ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Září 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2010 vsem dekuji moc za gratulace a slibuji, ze se o ni budu pekne starat a udelam z ni jeste hezci :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Září 7, 2010 Sdílet Odesláno Září 7, 2010 tady furt slintáte na ty OII v bílý, tak tady jedna fotka z našeho dvorku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Září 7, 2010 Sdílet Odesláno Září 7, 2010 Ja nevim, me se ta bila proste nelibi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Září 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2010 Ja nevim, me se ta bila proste nelibi :) me se nelibila, ale po par dnech hodne rychle menim nazor :-) jen je teda silne neprakticka na predek a musky :lool: tam je videt uplne vsechno :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Září 7, 2010 Sdílet Odesláno Září 7, 2010 Nj tak aspon mas drsne auto s cumakem od krvavych flekancu ne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Září 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2010 Nj tak aspon mas drsne auto s cumakem od krvavych flekancu ne :) na muj vkus je jich tam zbytecne moc ale zase ze tu vyjimecnost to stoji :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 7, 2010 Sdílet Odesláno Září 7, 2010 aspoň to není tak nápadný, že je to Laurina :) škoda že je to facelift, ten se mi moc nelíbí.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Září 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2010 aspoň to není tak nápadný, že je to Laurina :) škoda že je to facelift, ten se mi moc nelíbí.. no prave, sundam oznaceni a na dalku se to bude tvarit jako obyc nevybavena octa coz je super. Me se facelift taky nelibil ale ted uz je vsechno jinak a hold je tam zase videt posun dal oproti predface :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 7, 2010 Sdílet Odesláno Září 7, 2010 tak to je jasný, třeba introš se mi líbí, ale přední světla vůbec ;) ale věřím tomu, že to dokážeš poladit tak, aby vynikly důležitý detaily a pak to bude krasavice jako předešlá :( btw. ta už je u nového majitele? :) ještě aby se ti FL nelíbil, když už ho máš doma :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Září 7, 2010 Sdílet Odesláno Září 7, 2010 Facelift v bílý je hodně pěknej, předface v týhle barvě nic moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Září 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2010 tak to je jasný, třeba introš se mi líbí, ale přední světla vůbec ;) ale věřím tomu, že to dokážeš poladit tak, aby vynikly důležitý detaily a pak to bude krasavice jako předešlá :( btw. ta už je u nového majitele? :) ještě aby se ti FL nelíbil, když už ho máš doma :D nene ta je jeste doma a ceka ji jeste kompletni udrzba a pak pujde z domu :D a nove je prace vic nez dost :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Září 7, 2010 Sdílet Odesláno Září 7, 2010 Ono v podstate na tom faceliftu jsou akorat premrsteny ty svetla a to krasne resi ty mracitka, akorat nevim jak by to vypadalo prave v bile barve...jestli by to nebylo nejak moc bijici do oci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Září 7, 2010 Sdílet Odesláno Září 7, 2010 Me taky facelift nebere..resp. jako kazryho ty svetla...Ale je par vyjimek,kde to kouksnu a to..na bile,at uz na RS,nebo "obyc" predku,a nebo na zlute RS... Na te bile mi prave prijde,ze ty svetla,diky tomu,ze bila s chromem ve svetlech nekterych uhles splyva,tak ze tam ty velka svetla z casti zanikaji.. :) Ale presne,jak rika Dakie..Je jasne,ze z belouse udelas zase fesandu! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Září 7, 2010 Sdílet Odesláno Září 7, 2010 i v modrý RS barvě je face pěknej :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Září 7, 2010 Sdílet Odesláno Září 7, 2010 No krasavec (v rámci možností :( ) Jirko! :) Gratz a ať je jen spokojenost! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Září 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2010 No krasavec (v rámci možností ) Jirko! :) Gratz a ať je jen spokojenost! spokojenost snad bude, a dekuji :-) jinak doma chystam dalsi malinkou upravu, tak snad brzo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Září 8, 2010 Sdílet Odesláno Září 8, 2010 uz mas naraznik? mam jeden doma za bura je tvuj :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Září 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2010 uz mas naraznik? mam jeden doma za bura je tvuj naraznik ma jeste cas :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Září 8, 2010 Sdílet Odesláno Září 8, 2010 jasan - ja si delam prdel - ten odemne nepujde :) leda ze by mi ho lohli 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Září 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2010 jasan - ja si delam prdel - ten odemne nepujde :) leda ze by mi ho lohli tak si ho hlidej, abych se tam neprisel podivat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Září 8, 2010 Sdílet Odesláno Září 8, 2010 mam ho v MH a postupne mi na to ted budou chodit veci a budu ho dostrojovat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Září 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2010 mam ho v MH a postupne mi na to ted budou chodit veci a budu ho dostrojovat :) je me to uplne jasny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomáš Odesláno Září 8, 2010 Sdílet Odesláno Září 8, 2010 mam ho v MH a postupne mi na to ted budou chodit veci a budu ho dostrojovat :) Co je MH, Mnichovo Hradiště? Není to u Liberce? Tak si ho hlídej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 8, 2010 Sdílet Odesláno Září 8, 2010 MH je to cos napsal, ale to je u Bolky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Září 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 10, 2010 takovy rychly dotaz, budou na tom dobre vypadat cerny brzdovy trmeny, kdyz to chci mit decentni a nic vyraznyho? nebo lepsi stribrny a jeste me napadla varianta bila?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.