vittorio Odesláno Březen 31, 2011 Sdílet Odesláno Březen 31, 2011 jiriku a ty sis koupil origo nebo klasicky hammerite z OBI? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Březen 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2011 jiriku a ty sis koupil origo nebo klasicky hammerite z OBI? klasika, obyc hammerite mam dobry zkusenosti tak nemam potrebu menit, zitra to udelam, nafotim a snad to projde hlasem verejnosti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Duben 1, 2011 Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 ja taky pouzivam x let hammerite a bez problemu... prvni vrstva tenka a druha silnejsi, aby se to hezky slilo dohromady a super... (Nema smysl kupovat specialni spreye na brzdice..) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 1, 2011 Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 tak ja to dneska vezmu pres Bauhaus v Chabrech a du na to taky, udelam taky nejaky fota :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Duben 1, 2011 Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 koukam "hromadna" akce brzdy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 1, 2011 Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 Ne, spreje opravdu nemá cenu, moje zkušenost naopak je, že výsledek byl ještě horší než s tím Hammerite. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 1, 2011 Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 hlavne si nesmim znicit dlazbu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Duben 1, 2011 Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 hmm tak ja zejtra taky koupim tmave zelenej hammerite viz. http://hammerite.akzonobel.cz/products/p_h...rez_hladky.html a bude... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Duben 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 tak ja jdu na to :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Duben 1, 2011 Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 drzim palce a nezapomen v pul 7 u nas :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 1, 2011 Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 ja to budu delat zejtra jelikoz dneska hraje slavie :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Duben 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2011 tak brzdy hotovo a snad to nevypada uplne zle :) jeste jsem sundal oznaceni z predniho blatniku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalRS2 Odesláno Duben 2, 2011 Sdílet Odesláno Duben 2, 2011 vypada to pekne,ale jsem zvedavej jak dlouho budou bily :) . Segra ma Fabku s bilyma kolama,a to je des,parkrat zabrzdis, a je to na nich hned videt. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Duben 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2011 spinavy to bude, to je jasny, ale aspon to nebude orezly jako ted :-) a obcas to omeju wapkou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Duben 2, 2011 Sdílet Odesláno Duben 2, 2011 myslim, ze zubni kartacek taky muze pomoct :) Jinak palec za odvahu.. libi se mi to! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 2, 2011 Sdílet Odesláno Duben 2, 2011 Dobrá práce jen škoda že jsi nešel do jiné barvy protože tam neni vidět žádný kontrast (bílá s bílou) Jinak auto celkově působí elegantně a pěkně :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalRS2 Odesláno Duben 2, 2011 Sdílet Odesláno Duben 2, 2011 tu pruzinku na prednim brzdici si mel spis natrit celou nebo ji nenatirat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Duben 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2011 Dobrá práce jen škoda že jsi nešel do jiné barvy protože tam neni vidět žádný kontrast (bílá s bílou) Jinak auto celkově působí elegantně a pěkně :) bila proto, ze jsem nechtel aby to nejak zbytecne "svitilo" chtel jsem to decentne tak bylo na vyber z bile a stribrne ;) tu pruzinku na prednim brzdici si mel spis natrit celou nebo ji nenatirat tak s tou jsem prave nevedel co presne udelat ;) ponauceni pro priste ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 2, 2011 Sdílet Odesláno Duben 2, 2011 tak ja sem prisel k autu, zkusil ho zvedat a zvedak skoro na max a auto porad kola na zemi :) ze by zvysenej podvozek 4x4 zauradoval? ;) asi si musim u Martypa na krame koupit nejakej poradnej zvedak ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 2, 2011 Sdílet Odesláno Duben 2, 2011 Ty bily brzdice pusobi elegantne, ja myslim, ze dobry. ;) Ja mam zase opacny problem s autem, nedostanu pod nej zvedak. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Duri Odesláno Duben 2, 2011 Sdílet Odesláno Duben 2, 2011 spinavy to bude, to je jasny, ale aspon to nebude orezly jako ted :-) a obcas to omeju wapkou Wapku z osobnej skúsenosti neodporúčam :) Pôjde dole aj farba ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Duben 2, 2011 Sdílet Odesláno Duben 2, 2011 pouzivam wapku na natreny brzdice a v zivote nesla barva dolu.. tak se toho nemusi bat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Duri Odesláno Duben 2, 2011 Sdílet Odesláno Duben 2, 2011 A čím natieraš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 2, 2011 Sdílet Odesláno Duben 2, 2011 Taky se mi nestalo, ze bych dal wapkou dolu barvu z brzd... pouzivam Alkyton 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Duben 2, 2011 Sdílet Odesláno Duben 2, 2011 Hammerite.. uz nekolik let.. asi na 8 autech.. z toho 2 auta s bubny vzadu.. jinak klasika brzdice a bez problemu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 2, 2011 Sdílet Odesláno Duben 2, 2011 vypada to pekne,ale jsem zvedavej jak dlouho budou bily ;) . Segra ma Fabku s bilyma kolama,a to je des,parkrat zabrzdis, a je to na nich hned videt. spinavy to bude, to je jasny, ale aspon to nebude orezly jako ted :-) a obcas to omeju wapkou Taky jsem měl na Fabii asi dvě sezóny bílé brzdiče, tak strašné to nebylo, ale ideální taky ne. tak ja sem prisel k autu, zkusil ho zvedat a zvedak skoro na max a auto porad kola na zemi ;) A točil jsi na správnou stranu :)? Wapku z osobnej skúsenosti neodporúčam ;) Pôjde dole aj farba :D Na Oktě origo nátěr, takže tam bez problémů a ani na Fabii s natíranými brzdiči problém nebyl. To by vážně musela být velká profi wapka z pár cm. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Duben 2, 2011 Sdílet Odesláno Duben 2, 2011 Ty brzdy jsou super :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Duben 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 tak v sobotu jeste pekne 5 hodin lesteni a udrzby :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Duben 4, 2011 Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 Nebylo vzadu moc naslapano a nadrobeno,ne? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Duben 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 Nebylo vzadu moc naslapano a nadrobeno,ne? :D nene bylo to v pohode 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.