Davon Odesláno Duben 9, 2011 Sdílet Odesláno Duben 9, 2011 Vis ze je modra v SPZ zakazana? Jsou to ledky vyodporovane, neprosvicujici pri zamknutem aute, nebo jak jsi to vyresil, protoze ta konfortka hlidajici vnitrni okruh me zlobila, ze se to nevyplo, ale stale to prosvecovalo (uvnitr). Tam kde je jasny vypinac zabouchnutim vika, nebo manualnim vypnutim, tak tak je to OK (kufr)... V parkovackach mas tuto? http://www.rafservis.net/images/img_gallery/946_5SMD_3_v.jpg A vazne nehlasi chybu, nebo jsi to nechal vypnout? Protoze me posledni zarovky CAN-BUS (udajne) co prodaval jeden typek do SPZ i pres to vse hlasily popripojeni prave i leve chybu, pri zapojeni jen leve ok... Uz nevim co s tim... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Duben 9, 2011 Sdílet Odesláno Duben 9, 2011 Pekné to je.. Dal si LEDky aj do toho denného svietenia?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Duben 9, 2011 Sdílet Odesláno Duben 9, 2011 Tusim, ze by meli byt v dennim PY21W... Ty jsem ale nejak nesehnal CAN-AUTOBUS a bile.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Duben 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2011 s fotakem jsem si moc nehral, pac nebyl cas :-) jinak vsechny zarovky jsou v pohode, zadna neprosvicuje a zadna nehlasi chybu :-) denni jeste nemam ale budu to resit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Duben 11, 2011 Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 Muzes mi jirino ukazat obrazkem, nebo odkazem na ten shop (v utery se tam chystam) jaky sufitky jsi dal dovnitr napr. do zadni lampicky, kde mi zatim vsechny prosvecovaly??? Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Duben 11, 2011 Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 odkaz je na příspěvku 257 http://www.rafservis.net/cs/led-zarovky-12v/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Duben 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 mam tam tu druhou v poradi :-) http://www.rafservis.net/cs/sufitka--led-panel/ ale u ty vymeny vyndavat svetla, zrcatka atd. zadnej slagr teda :D je se meni zarovky v dennim sviceni?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 11, 2011 Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 velice zajimave info a odkazy :D hezky to je, ja sem z toho vnitrniho nasranej jak je zluty prave 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Duben 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 tady na tech fotkach je to videt blbe, ve skutecnosti to krasne bile sviti a je tam o hodne vice svetla, sice to stalo docela dost ale tech penez vubec nelituji :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Duben 12, 2011 Sdílet Odesláno Duben 12, 2011 OK, diky, asi zkusim CAN BUS jako posledni variantu, me tam i tento typ prosvecoval... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Duben 12, 2011 Sdílet Odesláno Duben 12, 2011 prosvecoval pri zamcenym aute? nejni nic jednodusiho nez to zluty svetlo vymenit ja uz tak rok a pul nevim co to zluty svetlo je :D ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Duben 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 12, 2011 ja uz temer zlutou taky nezmam, vsechno uz bude jen v bile :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Duben 12, 2011 Sdílet Odesláno Duben 12, 2011 Ovi - no prave o tom mluvim, ze jsem menil za zlute bile smd a prosvecovalo vse. Ted jsem se vratil z rafservisu a vyzkousel jsem si to tam venku, vse CANBUS stejne hlasi chybu na budikach, takze ja uz nevim... Asi necham vypnout u Jardy tuto ochranu a seru na to... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Duben 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 12, 2011 tak to je zvlastni, ja to mam uplne v pohode a nikde nic nehlasi a zarovky jsem bral vsechny can bus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 12, 2011 Sdílet Odesláno Duben 12, 2011 bral jsem jinde canbus LED nez baui a ja osobne a dalsi s predFL nemeli problem, v jednom pripade lubinob pac proste spatne oznacili zbozi a LEDka nemela potrebne odpory a podruhe Vasa canbus parkovacky pro olympiadu a odpory tam jsou ale asi je jich tam malo takze to taky hlasi prasklou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Duben 12, 2011 Sdílet Odesláno Duben 12, 2011 tak to cumim... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 12, 2011 Sdílet Odesláno Duben 12, 2011 nechce se vam nekomu udelat soupit toho jaky ledky s jakyma paticema tedy patri do ktereho interieroveho prvku? rad byh se take zbavil zlute nechutne barvy, je to jak kdyz mam v aute nachcano 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 12, 2011 Sdílet Odesláno Duben 12, 2011 mozna by pomohlo zkusit tohle, nejsou tu nazvy patic ale da se z toho lecos usoudit, nejvetsi pruser bude asi delka sufitek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Duben 12, 2011 Sdílet Odesláno Duben 12, 2011 Stropni lampicka tritlacitkova - Sufitka 42mm, bocni bodovky patice T10 Osvetleni kufru patice T10 Osvetleni nastupniho prostoru v zrkadlech T10 to jedine nevim jiste,pac to nemam :D Parkovacky patice T10 SPZ sufitka 36mm Staci? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 12, 2011 Sdílet Odesláno Duben 12, 2011 ja jsem prave koukal na robertovo tema, zkusim to prosmejdit jeste vic no paradni ondro staci to na nejaky objednani pres tebe? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Duben 12, 2011 Sdílet Odesláno Duben 12, 2011 Vitto,do parkovacek vem urcite ale LEDky pro CAN-BUS, ktery asi Robert bude mit taky,aby nehazelo chybu..A do SPZ by bylo dobry vzit s chladicema,viz treba tohle polozka c.3..To tam mam ja,za prve se stihaji chladit a nepraskaji a za druhe je tim chladicem krasne zaseknes o svorkovnici,ze se neprotacej.. Jinak tu nechci Robertovi samoze kazit ksefty.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 12, 2011 Sdílet Odesláno Duben 12, 2011 ja vymyslim neco s ondrou takze do roba brat stejne nebudu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Duben 12, 2011 Sdílet Odesláno Duben 12, 2011 Me proste hlava nebere, ze je to jsou vlastne koncernove dily jako OII (komfortka atp.) a veskere zarovky my hazeji prasklinu... Fakt me to sere!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 12, 2011 Sdílet Odesláno Duben 12, 2011 aby to nebylo seat slicovani 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Duben 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 je to zajimavy laborovani :-) je zajimavy, ze u Dana to hlasi prasklinu a u skodovek ne. To prosvicovani v interieru bude asi castejsi, nez to hlaseni chyb. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Duben 13, 2011 Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 jooo seat - horkokrevny spanelove... asi patecni smena ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 13, 2011 Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 k delaji do 12 jako se delalo v bentley tak se nedivim, od 6 do 12 a uz v deset byli vsichni nastartovany ze poletej domu, odzvonilo a frajeri pomalu bezeli domu, auta kolem nich za X micu a nic, behali tam mezitim jak sileny... mujsef kvality jen stal a kroutil hlavou a rikal s nemeckym prizvukem : I will kill tzís inglišmen ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Duben 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 tak buh vi, co tam ten Dan ma namontovanyho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Duben 13, 2011 Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 (upraveno) prebirka fotek v mobilu.. to se neda neupnout :D treba dukaz ze Jiri umi varit :D nebo nase nakladani "trakare" na lod :D a nebo kuva co s tim motorom je? :D :D (asi premejslime jak dostat Garnaka do Chorvatska :D) ta posledni 19.06.2009 Upraveno Duben 13, 2011 uživatelem O.v.i. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Duben 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 nooo tak to je moc pekny :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.