Přejít na obsah

Vyhřívání sedaček - nejde

dawe88

Doporučené příspěvky

OI nema RJ vyhrevu pripojene na zbernicu...

RJ vyhrevu (dve male, alebo jedna dvojita) su v releboxe za vypinacom svetiel (nad pedalmi). Najdes ich tam lahko, su najvacsie.

Pod sedackou mas konektor, ktory ked rozpojis, tak mozes merat decku, ci nie je prerusena, rovnako aj, ci Ti ide napatie do decky. V konektore su aj tensie kabliky - to je teplotny snimac v decke.

pls jakou měl barvu-nečekal jsem tam tolik relátek:-)

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

relátka sú čierne, sú také dlhšie oproti ostatným a sú úplne hore

mne sa podarilo dať dokopy svoju sedačku ešte pred zimou tak som si užíval teplo aj v zime :pivo:

teraz som si zobral do parady dečku spolujazdca - s káblov na spolujazdcovej strane nereaguje. ani relátko necvakalo. čidlo v dečke bolo odpojené od okruhu. ked sa ochladí skúsim to napojiť na káble na šoférovej strane. cez baterku bola dečka zachvílku horúca.

dečka na sedačke spolujazdca spojazdnená, chyba bola v tom že to čidlo nebolo zapojené tak ako som to spomenul.

..a prestal mi ísť výhrev na šoférovej strane :lool:

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...

zdar tak mě přestala hřát sedačka u řidiče .......dnes jsem zkušel prohodit relátka a jsou obě v pohodě na sedačce spolujezdce cvakaj .......ovládání jsem taky prohodil a na spolujezdce taky funguje .......poradí někdo kdo to řešil a vyřešíl? Řikám si že to bude asi kabel od relátek k ovladači?díky

Odkaz ke komentáři
  • o 3 roky později...

Zdravím pánové. Mám krapet opačný problém (O2 před FL). Sedačka pořád topí. Tipuju že problém bude v trimru nastavení výhřevu, měřit jsem ho ještě nezkoušel, nemám auto k dispozici. Jediné co mám je jeho fotka. Označení je 5KDBH 622. Nevíte jestli se dá někde sehnat? Klasické zdroje jako GME a GES jsem zkoušel, ale přesně tento typ nemají, jen alternativy, které zase ale mají jinak nožičky.

Odkaz ke komentáři
  • o 7 let později...

Dobrej může mi někdo poradit že se mi samo od sebe zapina vyhrev ridicova sedadla i když to mám na 0 a když to dám třeba 1-5 vypne  a za chvili zapne  atd díky za info čím by to mohli být  nejvíc mě štve že se to samo zapina a vlastně nejde vypnout 

před 2 minutami, kalda napsal:

Dobrej může mi někdo poradit že se mi samo od sebe zapina vyhrev ridicova sedadla i když to mám na 0 a když to dám třeba 1-5 vypne  a za chvili zapne  atd díky za info čím by to mohli být  nejvíc mě štve že se to samo zapina a vlastně nejde vypnout 

Zapoměl jsem uvést vozidlo fabia 1 16v 74kw 2001

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...