Juraj Straka Odesláno Září 7, 2010 Sdílet Odesláno Září 7, 2010 Zdravimm vas pani!!! Tak konence sa mi podarilo zohnat moju vysnivanu octavku 1.9TDI, neviem ci som kupil dobre, ale potreboval som surne auto a tato sa mi velmi zapacila aj vyzorom aj stavom.... takze je to: -rocnik 2002 -dovezena z holadnska -nabehane podla predavajuceho 155 tis. km -sedy interie -climatronic -v elektrike tak ako kazde jazdene auto aj s tymto bude este vela prace aby sa dostalo do top stavu a tak verim ze ak budem mat s niecim problemy najdu u vas podporu a hlavne aj pomoc pri rieseni problemov:)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Září 7, 2010 Sdílet Odesláno Září 7, 2010 Krasavice, vítej tady p.s. jen bych řekl že interier je béžovej :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Září 7, 2010 Sdílet Odesláno Září 7, 2010 tak tady vítej pane vypadá pěkně a černá je luxus :) tak ti přeji mnoho zdaru s úpravami a samozřejmě ať ti pěkně okta jezdí ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Září 7, 2010 Sdílet Odesláno Září 7, 2010 gratulace at slouzi... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 7, 2010 Sdílet Odesláno Září 7, 2010 Tak tě tu vítám, octa je opravdu krásná a udržovaná a tak ti přeji ať ti slouží co nejdéle pokud možno bez poruch :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Září 7, 2010 Sdílet Odesláno Září 7, 2010 Pěkný kombajn at slouží :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 7, 2010 Sdílet Odesláno Září 7, 2010 pekny pekny ;) jen ty fotky trosku zmensit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Září 7, 2010 Sdílet Odesláno Září 7, 2010 čau ... hodně km....bez...poruchy.... PS: Houmik má pravdu... z velkejch fotek mám panickou hrůzu :) ( ještě, že to mám napojený na TV, takže prostoru mám dost ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Září 8, 2010 Sdílet Odesláno Září 8, 2010 Vítej, auto je moc pěkný :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Září 8, 2010 Sdílet Odesláno Září 8, 2010 Gratuluji ke koupi, at slouzi podle tvych predstav. Ta barva je moc pekna... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Září 8, 2010 Sdílet Odesláno Září 8, 2010 Kombíček super barva super introš super,tiše závidím!! Ať ti okta dělá jen a jen radost a mnoho š´tastných km :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Září 9, 2010 Sdílet Odesláno Září 9, 2010 (upraveno) Krásný kombíček s béžovým interiérem! držím Ti palce, ať dobře autíčko slouží. Upraveno Září 9, 2010 uživatelem Martin_TDi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.