jajiN Odesláno Únor 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 18, 2011 zhorsovat by se to nemelo, mas pravdu. Tady jde o to, ze na to prisli az tedka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Únor 18, 2011 Sdílet Odesláno Únor 18, 2011 Dost divne, todle se jen tak z niceho neprojevi, dobry doktor to pozna podle postoje na 10 metru...pokud teda neni slepy a nebo neni jeden z tech kteri stavkujou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Únor 18, 2011 Sdílet Odesláno Únor 18, 2011 Ty jo, to mě teda mrzí, asi budeš muset cvičit coo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 18, 2011 No co jsem se tak ptal, tak plavani, rehabky atd. Otec ma nejakeho znameho, ktery se stara o sebrleho atd, takze behem pristich 14 dnu bych mel jet za nim do Prahy, tak uvidim co mi tam rekne. Ale jsem z toho zklamany, presne tak jak pise Hoblik, neni to nic takoveho, ze je to ze dne na den. Jo a lidi, nevim jake mate telefony, ale pro iPhony existuje celkem slusna aplikace, jmenuje se to DYNOLICIOUS - zmeri to vetsinu dulezitych veci ktere chcete vedet. Bohuzel jsem to jen stahl a nenastavil moc dobre, takze to nezmerilo HP. Na netu jsou o tom ale kladne reakce, ze dokaze zmerit HP +-5HP, coz si myslim ze je celkem dobre, teda pro me je to pekna hracka ;) Testoval jsem to ve fabii 1,4 16V, vysledek je jako z technicaku :D Jelo se na zimnich gumach a v 0°C takze to mozna malilinkato ovlivnilo. Navic si moc nerozumim s tou spojkou, holt neni to moje auto Tady nejake fotky jak to vypada :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Únor 18, 2011 Sdílet Odesláno Únor 18, 2011 Čéče tu páteř máš z toho že furt zvedáš tu Oktu - začni používat zvedák !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 19, 2011 Tak dneska jsem si pujcil oktavku (1,6 74KW) a vyzkousel jiz plne nastaveny program. Bohuzel podminky u nas jsou na nic. Rano padal snih, tak cesta mokra a trosku sterku na nich, takze nez jsem se na tu jednicku rozjel tak sem trosku zagumoval A se spojkoou pri rozjezdu jsem si taky nerozumel moc :P Ale tak na to ze je to jen programek v mobilu, je vysledek myslim hezky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 19, 2011 Sdílet Odesláno Únor 19, 2011 pekny vysledek na to ze to je jen iPhone :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Únor 20, 2011 Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 Pěkná divočina :lool: na mobil ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 No to jo, sam jsem prekvapen jak to "dobre" a "presne" funguje. Tesim se az bude teplo, poradna rovinka a hlavne moje auto a trosku si s tim pohraju :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petriiiik Odesláno Únor 20, 2011 Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 Ahoj, díky za přivítání a taky za kritiku! Máš pěknou Octávečku - hraješ se pěkně! Chci se zeptat: přední a zadní lišty sis stříkal sám ( podle fotek )? Jak ti to drží, neoprýskává ti to? Dííky moc a přeju ať se ti zdraví lepší! Mnoho zdaru do nového laku! :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 cau :lool: diky moc ;) No hele delal jsem si to sam, ale tak, ze jsem to vubec nebrousil, takze to nebylo pak uplne hladke. Jen takove vroubkovane. Ale nic se neloupalo. Myslim si, ze kdyz to trosku vezmes bruskou tak to bude dokonale ;) Staci to pak jen striknout plnicem asin 2 vrstvy, pak smirkem pod vodou, potom 2-4vrstvy barvy a nakonec 2 vrstvy bezbarveho laku. Jezdil jsem s im jen pul roku a bylo to Ok :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2011 Tak tedy aby to vedeli vsichni, exkurze v lakovne nedopadla uplne podle mych predstav. Auto zrovna lakovali, takze jsem se na nej mohl divat tak maximalne pres sklo :lool: Fotky nejsou. Ale muzu rict, ze ty prahy na tom vypadaji hezky A zklamu vsechny priznice ruzove, ale na aute te ruzove teda moc nebude, no ono asi zadna (ikdyz treba mi zase neco skoci v hlave a bude ruzove vse) :lool: A taky jsem se chtel zeptat, do jake barvy by jste dali lizatko? Do cerne nebo do bile? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Únor 22, 2011 Sdílet Odesláno Únor 22, 2011 černá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Únor 22, 2011 Sdílet Odesláno Únor 22, 2011 černá klavírová, co jsem koukal tak většinou líza v barvě karoserie tak nějak podivně splynou s autem a není to pěkný...:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2011 Je to uplne zakladni cerna barva. Ptal jsem se na to v lakovne a rikal, ze je to zakladni cerna barva, do ktere se pak pridavaji ruzne blbosti a michaji se z toho ty ostatni odstiny. Takova sama cerna bude i na strese a kridle :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2011 Jinak tady muj soused a kamarad a tuningar v jedne osoboe Ma cernou celicu, urcite ji spousta z vas uz videla na nejakem srazu. Tak tady mate foto motoroveho prostoru :D Sice to neni ruzova ale fialova, ale uznejete sami, ze je to krasne :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 22, 2011 Sdílet Odesláno Únor 22, 2011 hej tak to ne :D:D:D: zase ta ružova ted jsem o tom psal ve vlakně u MAXIMa :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2011 ale todle je fialova :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maik Odesláno Únor 22, 2011 Sdílet Odesláno Únor 22, 2011 Ctu tady to forum a celkem se u toho smeju,na tvoje auto jsem fakt zvedav:) a ten motorovy prostor od tvojeho kamose...to je hnus! :-D je to tepla ruzova,nechapu,co se na ruzove nekomu muze libit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Únor 22, 2011 Sdílet Odesláno Únor 22, 2011 Jako MAIKa moc neznám, viděl jsem ho na pár rodinných oslavách a včera ve fitku a na pár dovolených a sem tam u nás nebo u něj doma, ale plně s ním souhlasím. To si raději udělej černobílou jak ji plánuješ a za zbytek si kup růžovýho peugeota :D Růžovou na octávku opravdu ne:) Proč tam nedáš nějakou sexy barvu pro chlapy (96% chlapů) třeba žlutou, fosforovou zelenou:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2011 :D Ne jako v pohode, jen to musite brat tak, je nasm 18 tak proto takove napady :D Ono to casem vyprcha Maik: No, nejsi sam, ja jsem taky zvedavy :P co jsem ho videl vcera tak mi ho bylo lito, jak si tam tak stoji jen kostra :( :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Únor 22, 2011 Sdílet Odesláno Únor 22, 2011 co jsem to na netu našel? http://auto.bazos.cz/inzerat/8969204/OCTAV...SKA-MILOTEC.php :D:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2011 Musis cist forum POCTIVE a ne jen to co se toci kolem ruzove :D Bude origo maska strikla cela do bile jen cerny ramecek :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2011 Toz decka, objednal jsem poradnou ruru ;) At to jde slyset ze jedu, ne? A jinak co se tyce zdravi. Dneska jsem byl v praze ve vojenske nemocnici a je az s podivem, ze m tam rekli ze se s tim da jeste necodelat. Tad yu nas rekli ze je to konec, ze se to bude jen zhorsovat. Na 14 jdu na ozdravny pobyt do prahy na Malvazinky Takze kdyby nekdo chtel se stavit na pokec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Únor 23, 2011 Sdílet Odesláno Únor 23, 2011 pořad sem chodím čekám na ty fotky nového laku a pořád nic tak jak to vypadá borče 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2011 vypada to blede, co jsem tam posledne byl, tak to zrovna lakovali tak jsem se dival jen pres sklo ;) pristi tyden bych uz nejake fotky mohl dodat teda, jestli skola dovoli 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 23, 2011 Sdílet Odesláno Únor 23, 2011 Ale Jaji dej sem ty fotky a naschovavej to pořad , 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Únor 23, 2011 Sdílet Odesláno Únor 23, 2011 Ale Jaji dej sem ty fotky a naschovavej to pořad , že! dělá s tím pořád drahoty ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2011 psssst ;) tajemstvi ne slibuju uz vazne, behem pristiho tydne tady jsou fotku nejmene laku auta, pokud se zadari tak auta celeho i s interierem atd 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.