Živočich7007 Odesláno Březen 16, 2011 Sdílet Odesláno Březen 16, 2011 Jááá chcu fotky !! jajiNe začínám tě podezřívat že tvá okta je jak manželka detektiva COLOMBA!.....stále se o ní mluví ale nikdo ji ještě neviděl :) Nééé žertíček......jak to vypadá s mazlíkem?? Jsem děsně zvědavej! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 16, 2011 No ja jsem taky zvedavej :D Nevypada to moc dobre :) Chci uz jezdit . . . ***** fix 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Březen 16, 2011 Sdílet Odesláno Březen 16, 2011 Máš recht živočichu,taky pořád vejrám k jajinovi do tématu a pořád zbytečně,zatím se tu jen plká skoro o ničem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Březen 16, 2011 Sdílet Odesláno Březen 16, 2011 kdo vi jesli je jeste majitel jestli uz neni nahodou nekde v bazaru :) :) ne delam si srandu ,ale chtelo by to nejake male spionazni foto z lakovny :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 16, 2011 zitra dodam, na psi usi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Březen 16, 2011 Sdílet Odesláno Březen 16, 2011 Nenech se od nás vyprudit pane :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2011 Tak teda pro vsechny rypaly tady mam aspon par fotek. Jasne, vsichni namitnete, co to auto tam tak dlouho dela. A navic ze je porad v takovem stavu jako je. Samozrejme, ja jsem taky nadaval. A nejen pro sebe ale i panu lakyrnikovy :D Byla to legrace, kdyz je stejne stary jako muj otec :D Ale kazdopadne dneska jsem tam byl s trosku kamaradstejsim pristupem a jsem rad, ze to tak dlouho trva. Protoze opravdu se snazi udelat vse do detailu aby pasovalo atd. napriklad prahy jsou tak zbrousene a zadelane, ze nejde poznat ze jsou prilepene - zadne svary nic. Proste vypada to paradne. Sice nesundam predni blatniky, ale to je fuk :D Jsou nove, takze snad nebude treba Motorovy prostor je taky striknuty, zadni vrata jsou krasne zadelane - jen nevim kde budu mit spz :/ :D Ale to se snad vymysli jeste A taky abych udelal radost i vam ostatnim. Tady neco malo, co sem vnutil nasemu mechanikovy at udela :D Snad se bude libit :) Kdyby mel nekdo zajem nebo tak, staci SZ. Doufam ze pan prezident mi uz odepie ohledne eshopu, psal jsem u a neodpovedel :( Kdyztak na Rozkos bych neco malo vzal, kdyby byl zajem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Březen 17, 2011 Sdílet Odesláno Březen 17, 2011 Vypadá to že se s tím doslova mazlí!! Bud rád nebudeš potom nas..... :) když se na to podíváš. Díkes za odtajnění p.COLOMBOVÉ a držím palce at to vše zdárně dokončíš!!! S pozdravem RÝPAL Žovočich :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2011 hehe No prave, rikal ze by me nerad videl znova :) Tak ze se snazi. Ale opravu, ty prahy vam musim ukazat v rozkosi :) Nebo v pondeli nafotim detail. Protoze to vypada opravdu uzasne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Březen 17, 2011 Sdílet Odesláno Březen 17, 2011 Určo ty prahy blejskni mám taky přichystané prahy na šedivku ale stale váhám. Chtěl bych vidět jak to vypadá jako celek,ty prahy,blejskni to díkes pane! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 17, 2011 Sdílet Odesláno Březen 17, 2011 Hele, ale neco ti tam chybi v predni casti, ze by motor? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 17, 2011 Sdílet Odesláno Březen 17, 2011 JAJIN TO BUDE PECKA VYPADÁ TO DOST DOBŘE , UŽ SE NEMŮŽEŠ DOČKAT AŽ TO DÁŠ DO KUPY CO ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2011 zivocich: No kdyby jsi ty prahy chtel udelat stejne jak to tam je, tak by jsi musel lakovat i predni blatniky a zadni :) Je to tam zatmelene, ze to vypada fakt jako celek - bez zadnych prechodu a podobne. Houmik: No jo :D benzin je drahy tak jezdim na vitr :) :D Razty: Ja doufam taky Ta frozen white vypada krasne jinak cele komplet auto uz se vsim vsudy bude az za mesic :D Tak snad se to cekani vyplati no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Březen 17, 2011 Sdílet Odesláno Březen 17, 2011 (upraveno) Jarek: no parada a tedkom jsem si jeste predstavil, jak je hotova stou sedackou bilo cernou co je pod igelitem a bila palubka no pane uz se nemusu dockaz az to das dokupy..... Ponožky taky super :)za chvilu by je vito zacinalposilat misto samolepek :) Upraveno Březen 17, 2011 uživatelem libor.kratas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 17, 2011 Sdílet Odesláno Březen 17, 2011 JEDNA PONOŽKA NA ŘADÍCÍ PÁKU A DRUHÁ NA RUČKU 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášOctavia Odesláno Březen 17, 2011 Sdílet Odesláno Březen 17, 2011 Tak to bude fakt mazel.. Už se těším až to bude kompletní.. Vydrž, bude to určitě stát zato 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2011 Diky diky Libore, no taky jsem zvedav na komplet ponozky budou na prodej na Rozkosi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Březen 17, 2011 Sdílet Odesláno Březen 17, 2011 Jajine no tos me prekvapil uz jsem pomalu prestaval verit ze nejakou oktu vubec mas tak jak zivocich ,ale vysledek bude urco super drzim ti palce at to dopadne podle tvych predstav a klidne nafot i nejakej ten detail :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 17, 2011 Sdílet Odesláno Březen 17, 2011 Jsem zvědavej na konečnej výsledek, ale už teď to vypadá dobře a pokud máš možnost, tak ty prahy (klidně i jiný části) nafoť 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Březen 17, 2011 Sdílet Odesláno Březen 17, 2011 zatím to vypadá slybně, jak se stím mazlí už se těším na výsledek :) určo to bude bomba tak at se vše podaří podle představ :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2011 Opravdu vsem dekuju za podporu budeme se snazit to udelat co nejlepe :) Jinak mensi problem, blinkry od DEPA "prekvapive" nepasujou :) Nevite kolik stoji nove face blinkry, popripade, za kolik se daji tady nekde sehnat pres nekoho? Jeste vas moc neznam :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maik Odesláno Březen 18, 2011 Sdílet Odesláno Březen 18, 2011 Auto vypada super,ta kombinace bile s cernou strechou se povedla! Taky se tesim,az nahodis finalni foto:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Březen 18, 2011 Sdílet Odesláno Březen 18, 2011 na blinkry napiš členovi jELDA - nahoře bliká jeho reklama CC-autodíly, udělá ti i cenu, pošle PPL a druhej den máš doma 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2011 Diky Tome! :) Tohle se mi tak vseobecne libi, proste tady jsou vsichni fajn a radi pomuzou. To se na ostatnich forech moc rict neda :) (TF a podobne :) ) Takze bych chtle podekovat vsem za rady a podobne, na aute uz se skoro nic nebude delat, jen to poskladat. Ale jedna otazky by tady jeste byla a to hlavne na nekoho kdo ma lizatko na !RS! narazniku. Nebo s tim ma zkusenosti. Chci se zeptat, o kolik zkratit ty prostredni svisle drzaky. Videl jsem totiz na dost autech, ze to nemeli zkracene a pak jim to lizo delalo takovy nehezky oblouk. Nebo mam vyrezat diry do narazniku zespod, at si to sedne jak chce? Diky za radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Březen 18, 2011 Sdílet Odesláno Březen 18, 2011 nej je uříznout je úplně a zavařit díry po nich. Na Fabii jsem uříznul jen ty jakoby zacvakávací části a stačilo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Březen 18, 2011 Sdílet Odesláno Březen 18, 2011 já je seříznul tak aby bylo rovně :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Březen 18, 2011 Sdílet Odesláno Březen 18, 2011 (upraveno) vypadá to docela dobře udělaný ten lak... škoda že to auto bude mít zavařený kufr a černý světla vzadu... Upraveno Březen 18, 2011 uživatelem chjetjov 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2011 Chjetjov: No auto je ladene cele do cerno bila kdyz se podivas. Jedine jine barvy budou - ten modry prouzek na spz a barevna lcd ve vnitrku auta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášOctavia Odesláno Březen 18, 2011 Sdílet Odesláno Březen 18, 2011 (upraveno) JJ na tom lízátku stačí uříznout pouze ty zobáčky, co tam jsou na zacvaknutí a nebo je uríznout uplně, zavřit,zabrousit a nalakovat..:lool: to možná vypadá líp.. Upraveno Březen 18, 2011 uživatelem TomasOctavia 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Březen 19, 2011 Sdílet Odesláno Březen 19, 2011 hezká octule, těším se na výsledek, až bude hotová jinak já jsem taky jen uřezal ty nasvakávací zobáčky vprostřed a krásně to sednulo, nikde nic neodstávalo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.