jajiN Odesláno Březen 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2011 No zitra tam jedu tak jim reknu at seriznou. Jinak zitra jak tam budu tak oktavku vytlumim, doufam ze to behem dne stihnu. Snad nezapomenu fotit Jinak abych vam zkratil to cekani na vysledek, dovoluji si vas pobavit na TUNINGFORUM.CZ Nevim kdo tam chodi a kdo ne. Ale v sekci Projekty -> TOY OCTAVIA se zarucene pobavit bylo mi receno, ze me auto je vsem jen k smichu :) :) A podobne reci. Takze kdo by mel chvilku si pocist nejake svetove nazory :) Tak urcite tam! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
m_tsch Odesláno Březen 20, 2011 Sdílet Odesláno Březen 20, 2011 Tvoje auto je jak okurka v trenkách, to je přesnější 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Březen 20, 2011 Sdílet Odesláno Březen 20, 2011 osobně se ti divím,já bych to nechal dávno promazat. To že Taboo má znalosti z performance je jasné,ale to,že mu je v ppodstatě podle jeho měřítek k smíchu např celé Wothersee ,kdy mají auta složený nízko,půlku auta ze zlata a jiný zvěřilosti o kterých se nám ani nezdá ,mě překvapuje. Asi má slabou chvilku,možná kdyby poleštil tu svoji okurku a uvolnil energii,třeba by mu to začlo zase myslet Jinak pokračuj dál auto bude pěkný, a v tý nudný dnešní jednotvárnosti...viděl daleko nešťastnější projekty....byl bych klidný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MarekRS Odesláno Březen 20, 2011 Sdílet Odesláno Březen 20, 2011 Tak jsem se snažil pročíst tvůj projekt na tuningforu, jak si odkazoval pro zasmání, a musím říct je tam pár slušných tupců. Zatím se mi to líbí o co se snažíš, akorát mám dojem, že ses unáhlil na zadku se zavařením otvoru na SPZtku. Jestli jsem pochopil tak tam půjde ten neorigo nárazník a do něho místo asi dělat nebudeš. Kufr sis zavařil, tak co teď? Neříkej mi, že to tam jen přilepíš a připíchneš k tomu nějakě žárovičky Pokud už se to někde řešilo, tak se omlouvám. Pokud má téma víc jak 3 stránky, neztrácím s ním moc času a pročítam jen něco. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Březen 21, 2011 Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 na TF jsem asi rok nebyl a koukám, že to pořád byví stejný lidi mlýt stejný hovna ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 Tak nejprve k TF: Jak tady pise vetsina lidi. Hemzi se to tam jedno invidium vedle druheho :) Zpocatku jsem bral negativni reakce jako inspiraci a podobne. Ale pak uz jen for fun :D Zarazi me, jak nekdo nemuze pochopit ze to "neladim" pro vykon :lool: A taky jsem pochopil, proc vsichni co jezdi tuning cup a srazy nejsou na TF :) k zadni SPZ: Jak jsem psal a je to tu i nekde na fotce, zadni viko je zavarene a je tam udelana prohluben na SPZ a kolem dokola prijde led pasek A co se tyce dnesku, vyfotil jsem vam ty spoje prahu s karoserii, bohuzel fotky nejsou nic extra :( Ale vypada to opravdu paradne. Potom jsem se snazil tlumit strechu a zadek svym pofidernim tlumicim materialem Tak se mi prosim nesmejte ;) Nechtel jsem autu pridat dalsich XX kg a taky jen prece rozpocet pro auto uz je na hranici. Takze prosim komentare typu ze je to tam na hov*o a podobne . . . :D Ja to sam vim, ale doufam aspon v trosku pozitivni vliv na hlucnout, hlavne od vyfuku. Protoze za tu cenu by to bral kazdy :D A jeste mi asi hodne toho zustane, tak kdyby nekdo chtel :D A tady mi udelali doma radost, pred par dny jsem totiz brecel, ze nevjedu do sve oblibene mycky (pred myckou maji schodek :( ) Tak jsem dneska dostal todle :D EDIT: Kdyz jsi zminoval to osvetleni, jen bych chtel neco vysvetlit. Na fabii mame delane, ze pri nastartovani se automativcky roznou svetla. Nerozne se vsak osvetleni spz - coz je ve dne zbytecne. Existuje teda nejaka vyhlaska, podle ktere ja receno kdy a jak musi byt SPZ osvetlena? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 21, 2011 Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 týýýýý woe, K7ka! hustý! tu bych bral taky :D tlumení vypadá fakt divně, chtělo by to víc přes sebe :) ty prahy jsou napojený moc dobře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 21, 2011 Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 TY WOE JAJIN TYS DOSTAL RŮŽOVOU KOLOBĚŽKU ? :) týýýýý woe, K7ka! hustý! tu bych bral taky :) tlumení vypadá fakt divně, chtělo by to víc přes sebe :D ty prahy jsou napojený moc dobře :D DAKIE JÁ MYSLÍM ŽE TO TLUMENÍ SVOU FUNKCI SPLNÍ :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 Dakie: No s tim tlumenim uvidim. Ono moc davat to pres sebe nejde. Je to dost tlusty, ma to 1cm. Razta: Heeej Mas koukat na to cerno-zluty! :D Jinak je to od sestrenky :) Ale dneska jsem se svezl asi 5metru :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Březen 21, 2011 Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 Prej sestrenka .... to ti nesezerem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 Deko: Ale no tak Jak na to stoupnu tak je z toho low-rider a skrtam o zem skoro :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 21, 2011 Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 To napojení prahů je perfektní, pán karosář je opravdu machr . Tlumení není úplně ideální (ale to bude kvůli té tloušťce), ale myslím že splní funkci na 100% a vapka je luxusní, já mám sice nějakou úplně obyč., ale svou práci odvede taky dobře :) PS: co se týká té koloběžky, tak nám to nevymluvíš, že ji teď máš místo octy... :D :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 Co se tyce tech prahu, tak z nich mam taky radost. Navic jsem to ani nevidel u moc aut, jen u tech, ktere jsou zavareny komplet :D No jo :) Jezdim tedka kolobezkou na diskoteky Jak to parknu tak hned 5 holek kolem sebe vek (po souctu) 20 let :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 21, 2011 Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 Takový pěkný napojení není opravdu moc vidět, většinou to jen připlácnou na auto a tím to hasne, ale ty to máš prostě dokonalý a ta koloběžka, to je mi jasný, že to je babolep jak sviňa a navíc v růžové... kde se na ni hrabe octa :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Březen 21, 2011 Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 mno pozeral som to TF => typicke male deti, pozeraju kazdy vecer rychlo a zbesilo a snivaju o tom ako budu jazdit driftom ked dostanu vodicak :) ! octa: no je tam vidiet pokrok :D , som zvedavy na tu prdel bo mam trochu zmiesane pocity skrz ten naraznik, ale uvidime ako to zapôsobi ako celok kolobezka super :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 SAKRA te kolobezky si nemel nikdo vsimat Giancarlo: Co se tyce toho zadniho narazniku, jak to bylo pripasovano to mozna pusobilo moc masivne. Ale kdyz to bude ve stejne barve, tak to spline uvidis :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 21, 2011 Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 KUWA HOŠI , TAK POCHVALTE UŽ MU NĚKDO TU VAPKU :D :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Březen 21, 2011 Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 njn, wapka tiez celkom ujde, ale ........ na kolobezku sa nechyta :) njn som zvedavy ako to bude vyzerat. Ale ta farba je :D ! Zeby som tie isiel na celolak??? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Březen 21, 2011 Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 Jajin: tak ty prahy fakt mocdobre udelane kloubouk dolu, to černo-žlute zavidim :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Březen 21, 2011 Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 moc pěkná práce :D vypadá to super, wapka super, v pátek čekám něco pobnýho, ale menši a slabší asi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maik Odesláno Březen 22, 2011 Sdílet Odesláno Březen 22, 2011 (upraveno) Prahy jsou udelane fakt hezky, barva super! Kdy to zacnes skladat? Uz bych to chtel videt pokupe... A k tomu tlumeni...vypada to,jak kdybys tam lepil karimatku,takovou tu,ktera izoluje chlad od zeme:-D (sranda) Vypada to skarede,ale svuj ucel to asi splni:) hlavne to poradne zakryj,az to budes skladat:-D Upraveno Březen 22, 2011 uživatelem Maik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Březen 22, 2011 Sdílet Odesláno Březen 22, 2011 Kdy ze se muzu prijet podivat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 22, 2011 Maik: No mas pravdu ;) Vypada tot ak :D :D ikdyz struktura toho je trosku jina Sam jsem zvedav jayky to bude mit dusledek. Ale tlumit by to melo ikdyby jsem tam dal deku :D Deko: Nooooo :D :D od poloviny dubna by to snad melo byt, tak snad bude nejaky srazik v Ove nebo tak tak se sejdeme snad vsichni tady z okoli Jinak skladat, melo by se to postupne, jeste se musi nalakovat ten interier a uz to bude :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 22, 2011 Sdílet Odesláno Březen 22, 2011 Pěkně finišuješ to ja se s Hubertem nemůžu rovnat .A pokud ti zůstane nějaké to tlumení tak si něco odkoupím .Musím pořádně odhlučnit tu příčku za zadníma sedačkama . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 22, 2011 Musis vydrzet a uvidis, ze casem vse bude Jinak co se tyce toho tlumeni zbytku. Tak nevim jetli mi neco zustane, ale o neco si uz psal RAZTY. Mohl bych Ti mozna tak poslat vzorek a podle toho by jsi to mohl dohledat, protoze (pochybuju) ze to je opravdu tlumeni vyhradne na auto. Bude to spis na neco jineho a nekdo to jen odzkousel na aute a uz toprodava. Protoze jsem to koupil na bazosi. Byly tam 4 role a ted uz neni bohuzel zadna, nebo jsem aspon nenasel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2011 Zdravim lidi, tak dneska vam ukazu mou hracku Je to takovy sen. Audi Q7. A taky mi dnes prisla zatmavovaci folie (dobra pro lidi, kteri si chteji zatmavit zadni svetla a nechteji na to davat zatmavovac, kdyby se jim to nelibilo). Na internetu psali, ze se to da pouzit na zadni ale i PREDNI svetlomety, ze to neni tak moc zatmavene. Bohuzel opak je pravdou Takze na predni svetlomety jsem to chtel dat, ale asi z toho sejde. Maximalne tak na jednu serii fotek a pak to dam zase dolu. A jelikoz s montazi na auto nemam moc zkusenosti, tak jsem si to potreboval vyzkouset A padla volba na Q7ku :D Vysledek je s bublinkama a podobne, bylo to me "poprve" :P Potom jsem ale folii dal i na svuj iPhone 4G, protoze ten leskly kryt se skrabe jal blazen a dal jsem si vice zalezet a vysledek opravdu perfektni :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 24, 2011 Sdílet Odesláno Březen 24, 2011 VYPADÁ TO DOBŘE , ALE NA SVĚTLA DOST TMAVÉ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2011 Prave. Predni svetla jsem zamitl okamzite. Ty zadni uvidim no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Březen 24, 2011 Sdílet Odesláno Březen 24, 2011 Ty zatonované světla se tu kdysi řešili...zadní mám a chtěl sem dělat i přední-taky sem se na to vykašla radši. Gowster nebo kdo to měl na červené RSce...vycházelo to 500 za světlo-různé barvy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2011 No ja mam zatmaveny zadni svetla ale tim zatmavovacem. Chtel jsem tedka davat dalsi vrstvy, protoze to trosku vybledlo, ale koupil jsem tuhle folii. Vychazi to cca 220kc na dve svetla, takze parada 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.