jajiN Odesláno Červen 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 9, 2011 chjetjov: Hele zadim v pohode i proti slunicku :D :) vladan: motor ja vim :o chtel sem ho vymenit za 3,2, ale uz tak se policajtum nelibim :D Razty: no to se me neptej :D budes tlumit a tlumit :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 9, 2011 Sdílet Odesláno Červen 9, 2011 Tata rikal, ze jsme ted meli hosta, ktery prijel OII, ale mel v tom ten motor 3.2 FSI, co se dava do SUPII. Akorat to mel prekrytovany plastama z 1.8 TSI. Ze to ma pry takhle uz jako upravu ze Skodovky. Moc se mi tomu nechce verit. Ale ten chlapik to tam takhle rikal. :) Skoda, ze jsem nebyl doma, kdyz tam tu pohadku vypravel. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červen 9, 2011 Sdílet Odesláno Červen 9, 2011 no je fakt že jsem taky viděl po bolesavi jezdit oktu s nápisem V6 vzadu a byla normálně z fabriky s průjezdkou za oknem atd. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Červen 10, 2011 Sdílet Odesláno Červen 10, 2011 Tata rikal, ze jsme ted meli hosta, ktery prijel OII, ale mel v tom ten motor 3.2 FSI, co se dava do SUPII. Akorat to mel prekrytovany plastama z 1.8 TSI. Ze to ma pry takhle uz jako upravu ze Skodovky. Moc se mi tomu nechce verit. Ale ten chlapik to tam takhle rikal. :) Skoda, ze jsem nebyl doma, kdyz tam tu pohadku vypravel. :D hele a nebylá černá a teď někdy jak bylo rally Krumlov? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Červen 10, 2011 Sdílet Odesláno Červen 10, 2011 (upraveno) Perfektní! fakt božská kára! Kdy a na jakej sraz jedeš ? Upraveno Červen 10, 2011 uživatelem pointfrost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Červen 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 11, 2011 Diky, no dneska mozna stihnu zajet do frenstatu. Dalsi tyden pak do Sumperka :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Červen 11, 2011 Sdílet Odesláno Červen 11, 2011 prijel OII, ale mel v tom ten motor 3.2 FSI, co se dava do SUPII. SupII má 3,6 Pokud to bylo černé RS tak 3,2 z Golfu R32 je reálné.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 11, 2011 Sdílet Odesláno Červen 11, 2011 sorry, 3.6 :D byla to modra OII, vnitrek seda kuze 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Červen 12, 2011 Sdílet Odesláno Červen 12, 2011 Doladit par "malickosti" a bude to pecka. Skoda motoru ...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Červen 13, 2011 Sdílet Odesláno Červen 13, 2011 (upraveno) ještě jedna poznámka k OII V6 - pár nadšenců tady asi bude dokonce snad i OII R32 4x4 Upraveno Červen 13, 2011 uživatelem Mišel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 13, 2011 Sdílet Odesláno Červen 13, 2011 sorry za OT, jajine... Ja nerikam, ze se to neda udelat, ale kdyz chces dat napriklad do OI jiny motor, tak ti to nikdo neschvali. A on by mel najednou primo ze Skodovky takovy auto? To mi prijde divny prave. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Červen 13, 2011 Sdílet Odesláno Červen 13, 2011 pokud to auto bylo na normálních RZ tak to úprava ze škodovky nebyla ani náhodou. Pokud mělo F značky tak to být mohlo protože ve fabrice jsou různý hybridy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Červen 20, 2011 Sdílet Odesláno Červen 20, 2011 pardon za OT: sám jsem s OII scout s 3,6 ze superba včetně DSG jel a mazec klucí, ale na F-kách jinak i motor jinej se dá ofiko pořešit. Buď přes německo a nějakýho němce, kde ti to normálně zapíšou a pak ti to němec prodá do čr a vuala má to český papíry. V německu to stojí spoustu E. Určitě se to dá i u nás (DEKRA), ale určitě to musí projít homologací a to bude nechutnej ranec korun. Jestli to někoho fakt hodně zajímá, tak mustafa se o to zajímal (místo 1,2 HTP má 1,8) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červen 20, 2011 Sdílet Odesláno Červen 20, 2011 Tome to je ten stříbrnej Scout s předním RS nárazníkem a duplex výfukem co jezdí po MB? tak to jooo jsem si řikal co to je za hybrid :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Červen 20, 2011 Sdílet Odesláno Červen 20, 2011 Jajine neda se svitit, prodat se to nevyplati a kdyz to mas do sroubku postaveny, tak by byla skoda neflaknout tam brutal motor abys mel komplet prestavbicku dle svyho gusta, R32 se bude blbe shanet, 2,8 V6 z GIV nebo Leona bude uz lepsi, premyslej o tom :) byl bych velkej fanousek :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Červen 21, 2011 Sdílet Odesláno Červen 21, 2011 Tome to je ten stříbrnej Scout s předním RS nárazníkem a duplex výfukem co jezdí po MB? tak to jooo jsem si řikal co to je za hybrid :) lakovaný scout plasty, uříznutý oko tažnýho kvůli duplexu a ták 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matejkral Odesláno Červen 23, 2011 Sdílet Odesláno Červen 23, 2011 Jajine neda se svitit, prodat se to nevyplati a kdyz to mas do sroubku postaveny, tak by byla skoda neflaknout tam brutal motor abys mel komplet prestavbicku dle svyho gusta, R32 se bude blbe shanet, 2,8 V6 z GIV nebo Leona bude uz lepsi, premyslej o tom byl bych velkej fanousek naprosto souhlasim ... btw: jezdil jsem v Golfu II s motorem 2,9 z GIII VR6 a bylo to neskutečný zvíře :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Červen 23, 2011 Sdílet Odesláno Červen 23, 2011 to už bych raději šel do 1,8t buď z OCT(RS) a upravit a nebo hotový S3/leon Cupra R......................... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 23, 2011 Sdílet Odesláno Červen 23, 2011 (upraveno) Vy jste blazni, fakt. Chudak by musel dat minimalne 312 brzdy, zadek taky z RS atd atd. Jedinej VSemi to ma srovnany. Upraveno Červen 23, 2011 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Červen 26, 2011 Sdílet Odesláno Červen 26, 2011 ještě jedna poznámka k OII V6 - pár nadšenců tady asi bude dokonce snad i OII R32 4x4 dokonce snad i OII R32 4x4 http://www.youtube.com/watch?v=TEVV2caFsW8...feature=related WTF ??? TO JE PRASEČINA !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Červenec 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2011 Presne tak chalani Auto uz zustane tak jak je. Ikdyz jsem planoval pres zimu z toho udelat CLEAN, ale uz to kaslu. POjezdim jeste sezonu mozna dve a beru tu 350Z :) JInak jak tady nekdo zminoval tuning cup, tak jsem vcera byl. Kdyz jsem se chtel prihlasit, porotce byl nadseny jak zvenku tak z interieru. Ale kdyz jsem otevrel zadni kufr a videl tam jen bednu a pak predni kapotu, tak mi rekl ze nemam vyhazovat penize za prihlaseni. Ze udelat jeste hudbu a vycistit motor tak je to hned lepsi J A auto je k mani za 120tis, kdyby nekdo chtel :) Uploaded with ImageShack.us 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Červenec 3, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2011 Vy jste blazni, fakt. Chudak by musel dat minimalne 312 brzdy, zadek taky z RS atd atd. ;) Jedinej VSemi to ma srovnany. :) Ty brzdy by bylo to poslední co by se muselo měnit......................byla by tam půlka podvozku na výměnu :) Brzdit může i padákem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Červenec 3, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2011 postavit auto a pak to hned prodávat, chvilku bych to pojezdil......samozřejmě tvoje věc... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Červenec 4, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2011 (upraveno) to auto určitě nemá na tuning cup Upraveno Červenec 4, 2011 uživatelem carlos 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 4, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2011 Ja teda moc nechapu smysl toho hodnoceni. At mi zadny porodce netvrdi, ze jsou tyhle sedacky hezci a nebo lip zpracovany nez original RS. :lool: To byl jen priklad... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Červenec 4, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2011 tak tuning by měl být o individualitě a snaze se odlišit takže proč ne. Sedačky jsou originál. Já taky vím, že druhý stejný jako mám v Octě na světě téměř 100% nejsou. Holt co člověk to názor. Mě se tohle auto líbí, což o některých z tuning cupu říct nemůžu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Červenec 4, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2011 At mi zadny porodce netvrdi, ze jsou tyhle sedacky hezci a nebo lip zpracovany nez original RS. :lool: To byl jen priklad... sedačky z RS tam má každý tuner :D a s tím na tunig cupu neuspěješ.... bíla kůže...ta je v kurzu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Červenec 5, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2011 tady nejde o bílou kůži,na fotce to auto vypadá jinak,jak ve skutečnosti.Viděl jsem ho na srazu,ale zpracování mě zklamalo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Killer22 Odesláno Červenec 6, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2011 Tak jsem Te clovece vcera zahlid v Opave... :) jel jsi ve trojici uprostred (1. sportak(Nissan?), 2. Ty, a 3. Bawo cabrio... :) ) ja jel chvilku za vama v modrym Supovi... :) Btw. mas to pekny... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Červenec 12, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2011 Hih, TUNING CUP hele budes akorat nasranej Jak auto neoslnuje chromem a zlatem, tak to nema cenu Zarovej je uplne jedno jestli audio ma vykon 2000 W rms nebo 200, hlavne ze je to cely v laminatu s airbrushem nebo v kuzi. Co se tyce motoru, tak uz to neni jen o lakovani plastu.. to mas tak 2/10b, zase to chce vsechno rozlestit, chromovat.. a je jedno jestli 1,4ku nebo 1,8T to nikoho nezajima Celej TUNING CUP je pro nas uzivatele o hovne.. pokud s autem jezdis kazdej den a vozis v tom i nejake lidi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.