jajiN Odesláno Červenec 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 12, 2011 killer: No celica GT a M3 :D silna konkurence :D konwas: Ja vim, je to v planu, ale vse v mire tak, aby se s tim dalo jezdit :) ale to asi az po prazdninach. Nechci mit z auta nepojizdnou plechovku na voziku, jen to dovezt, vyhrat, nalozit a jet dom. Ikdyz zatim nic moc uspechy (jednou 3 a jednou 4) tak muzu rict, ze jsem rad ze je "skarede". Protoze kdyz jedeme dom z jakehokoliv tuningu po dalnici, tak vsichni ti "lestenkari" jedou max 80 :D Je to k smichu no :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Červenec 14, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2011 chlape buď rád, že s tím můžeš normálně jezdit...k tomu je auto především a jedině tak udělá normálnímu člověku radost :D mě se ta tvoje "holka" líbí...jen bych shodil monstr křídlo dal nějakou "odtrhovou" hranu a vymalováno...podle mě tvoje auto zvenku už víc nepotřebuje :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Červenec 14, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2011 Jsem netušil že se dělá i M3 v cabriu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Červenec 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2011 Octavius: Je jich celkem hodne :) http://www.sportovnivozy.cz/16839-bmw-m3-kabriolet-praha4 Monty: Jo jo ja vim, tedka bych to taky delal jinak. Ale s tim kridlem jsem to uz koupil, a urvat nijak nejde, jedine dat cele nove zadni viko kufru a to se mi nechce ;) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ondra Odesláno Srpen 6, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2011 Dneska jsme se potkali kousek od Smíchova, že jo? :) auto jsem poznal okamžitě :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Srpen 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2011 Presne tak :( mas ji luxusni, krasnej clean :) Nevis jestli je nekdy tedka nejaky sraz tady v praze? ;) jsem tu na mesic a nemam co delat :D :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MarekRS Odesláno Srpen 6, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2011 Tak nějakej uděláme, já se hlásim dobrovolně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Srpen 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2011 jsem tu do 23tiho takze casu pomerne dost. psal jsem do regionalnich srazu - Praha a zatim se tam nikdo neozval Taky se hlasim dobrovolne )) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
morriiss Odesláno Srpen 7, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2011 zdarec koukni znova uz se tam resi ze v utery se udela pražskej sraz jen se jeste domluvi lokalita. zatim zdar 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Srpen 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2011 diky moc za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Srpen 9, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2011 Máš ji pěknou živě vypadá mnohem líp než na fotkách :) ;) a ten zvuk je taky parádní... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Srpen 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2011 Diky moc :) a hlavne diky za ten napad stim cernym led paskem ;) hned jak dojedu domu se na to kouknu s tou spz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Srpen 9, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2011 v pohodě od toho tu jsme že si pomáháme :) kdyby jsme si nepomáhali tak nám ty auta ani pomalu nejezděj ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Srpen 9, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2011 Diky moc ;) a hlavne diky za ten napad stim cernym led paskem :D hned jak dojedu domu se na to kouknu s tou spz B) Hlavně až ho tam budeš dávat tak nekup něco jako Šterny kterému to po prvním dešti vyzkratovalo skoro vše co šlo :lol: že Láďo ! Jinak auto na živo vypadá velice dobře. :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Srpen 10, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2011 Mišáku njn tak jsem tam nedal pásek co je vodě odolne :o jijiNe pořiď si takovej kterej je zalitej v pryskyřici něco jako TOHLE :D akorát nevím jak bys tahal kabely.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Srpen 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 10, 2011 No prave, ze by se mi do toho laminatu chtela delat dira, se zrovna rict neda :D uvidime no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Srpen 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 13, 2011 Tak dneska se jedu kouknout nejspise na nastupce okti. Jedna se BMW 325ci M3look. Vim, vsichniu mi ted reknete, ze s nahonem na zadek se v zime zabiju Ale pokusim se to nejak zvladnout. Kazdopadne se me ale nezbavite, co jsem mel tu moznost nektere z vas poznat, jste strasne fajn kolektiv! Barvu to ma stejneou jako ja, frozen white, takze jsem nadseny :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Srpen 13, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2011 to už jsi prodal octu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Srpen 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 13, 2011 prodana neni, protozejsem v praze.prodam hned jak dojedu domu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Srpen 14, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2011 ty mi nechoď na oči :( jinak to báwo vypadalo už od pohledu lahodně :) takže gratulka :o :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DaviD79 Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 Tak, ukonceni sezony v tomto image po zime uz bude vse jinak )) čau, tak povedla se ti Octavečka suprově , taky na mojí pracuji a nevím čím to je, že máme stený vkus a to jsem fakt nekopíroval... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Srpen 5, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2012 :) člověče může to být tak 3,4 dny zpátky jsem ji viděl v Lbc u OC Nisa. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Srpen 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2012 JOjo to je mozny, tam nekam se prodavala vypada porad stejne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Srpen 5, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2012 http://www.sportovnivozy.cz/30054-skoda-16-frydlant 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Srpen 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2012 jo ale to jsou moje fotky Nachapu jak si muze dat inzerat s fotkama auta jak vypadalo pred rokem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hybli Odesláno Srpen 5, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2012 Treba vypada uplne stejne i ted :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Srpen 7, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2012 a kde jsou nějaký nový fotky stříbrno - zelený? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Srpen 12, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2012 dneska bílá viděna v Lubenci (směr KV - Praha), měla snad Liberecký značky. A pokud to nebyla ona, tak to bylo totál dvojče.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Emiiilio Odesláno Srpen 13, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2012 vcera som ju videl na FB :) TOY album 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Srpen 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 13, 2012 jo jo taky jsem se na ni dival :) Je trosku nahore a asi urvane lizo a cire blinkry. Jinak vse stejne teda aspon exterierove. Ale osobne by me zajimalo co interier a co vydrzela ta folie na tapecech 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.