cenda Odesláno Září 14, 2010 Sdílet Odesláno Září 14, 2010 Měl bych dotaz. Nesvítí mi tlačítka na ovládání oken. Poradí mi někdo jak rozebrat a nezničit madlo?? A jak se vyndavá zapalovač... Taky nesvítí... Předem mockrát děkuju!!! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Září 28, 2010 Sdílet Odesláno Září 28, 2010 Tady je DP. vypln_dveri.pdf stredovy_tunel.pdf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Září 28, 2010 Sdílet Odesláno Září 28, 2010 Přidám pár tipů: - madlo dveře řidiče, oddělání horního dílu: začni odpředu a zároveň jakoby zevnitř od tapecu, pozor na zadní vnější roh (ten směrem do auta), tam vůbec netahej nahoru, je tam takový platový "zámek", ať ho nezničíš. - zásuvka zapalovače: není třeba sundávat celý tunel, stačí pravý boční kryt tunelu u spolujezdce. Pak vevnitř v zásuvce povolit 2 malé plastové západky na vnějším průsvitném (zeleném) dílu a vytáhnout střední plechový díl zásuvky nahoru. Potom půjde vyndat i ten vnější průhledný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Září 28, 2010 Sdílet Odesláno Září 28, 2010 Když sem vyndaval tu zásuvku zapalovače tak mi takhle jednoduše vyndat nešla a nechtělo se jí moc ani po vyndání středního krytu. Drželo to jak přibitý ale povedlo se. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Září 29, 2010 Sdílet Odesláno Září 29, 2010 Nejde to úplně snadno, chce to trpělivost, ale dá se dostat ven 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.