Přejít na obsah

Handsfree nokia 5n0 035 730 A a telefon HTC Touch Pro

Doporučené příspěvky

Dobry den,

dnes jsem zapojil do auta handsfree Nokia 5n0 035 730 A. Sama o sobe funguje zrejme dobre. Telefon se k ni pripoji pres bluetooth jako vzdalena SIM, je videt a lze jej i ovladat na maxidotu i na Columbusu. Mam vsak problem s tim, ze si handsfree stahne telefonni seznam atd. jen ze SIM karty a nestahuje cisla, ktera jsou ulozena v pameti telefonu. Pouzivam HTC Touch Pro s Windows Mobile 6.1

Mate nekdo s kombinaci teto HF a telefonu zkusenosti? Je potreba nejaky patch? Nebo je potreba jiny telefon? ;)

Predem diky za nejakou radu.

S pozdravem - Michal Hucik

Odkaz ke komentáři
Na tohle mám fintu fňň...SIM kartu dám do telefonu Nokia 6303i a přehraju do něj i všechny kontakty...spáruju a nnechám načíst kontakty(zdroj nastavím telefon). No a pak vrátím do strého a jen nesmím chtít aktualizovat...

Tak ono se SIM kartou mi to komunikuje i v tom HTC - jenomze na te mam cca 6 cisel a v pameti tlf. cca dalsich 200 a ty na tu starou SIMku nepresunu ... :)

Odkaz ke komentáři

Jasný, ale hf sada si pamatuje čísla načtená vůči sim kartě. Tj. všechny svoje čísla nasypat do telefonu Nokia(a nechat načíst). Po spárování s tvým HTC se SIM kartou co byla v Nokii tam ty kontakty zůstanou z Nokie a pokud nebudeš dávat aktualizovat čísla tak budeš používat s HTC čísla vyčtená z Nokie.

Odkaz ke komentáři

Jj, potvrzuju tento problém. Staré GSMIII jednotky (A a myslím i :) neumí načíst z WM telefonů telefonní seznam, jedině ze SIM. Telefonní seznam umí až novější jednotky ©.

Já jsem se zatím smířil se SIM kartou, naštěstí mám kapacitu 250 čísel, takže tam mám ta čísla, která častěji používám (v telefonu mám kolem 600 kontaktů). Varianta jiného telefonu mne nenapadla, dobrý tip, ferdo!

Odkaz ke komentáři
Jasný, ale hf sada si pamatuje čísla načtená vůči sim kartě. Tj. všechny svoje čísla nasypat do telefonu Nokia(a nechat načíst). Po spárování s tvým HTC se SIM kartou co byla v Nokii tam ty kontakty zůstanou z Nokie a pokud nebudeš dávat aktualizovat čísla tak budeš používat s HTC čísla vyčtená z Nokie.

Aha ... hmmm ... to je pekne ... Kdyz dokoupim tu nokii, tak mne to vyjde skoro stejne, jako kdybych si kupoval "lepsi" verzi HF sady :)

A da se ten seznam z HTC nejak sikovne synchronizovat s tou Nokii? HTC to umi vyexportovat do adresare Outloocku ... bylo by pekne, kdyby to z nej umela precist i ta Nokie.

Michal

Odkaz ke komentáři

MichalHucik: Ide to, HTC zosynchronizuj s Outlookom cez ActiveSync, tak aby sa prepísali údaje v Outlooku. Potom nainštaluj PCSuite od Nokie a pomocou neho zosynchronizuj Nokiu s Outlookom, ale prepíšeš údaje v telefóne. Ja som to robil presne naopak, keď som prechádzal z Nokie na WM. Mám síce GSMII, ale tá synchronizuje telefónny zoznam aj registre bez problémov (Samsung OmniaPro).

Odkaz ke komentáři
Aha ... hmmm ... to je pekne ... Kdyz dokoupim tu nokii, tak mne to vyjde skoro stejne, jako kdybych si kupoval "lepsi" verzi HF sady :)

A da se ten seznam z HTC nejak sikovne synchronizovat s tou Nokii? HTC to umi vyexportovat do adresare Outloocku ... bylo by pekne, kdyby to z nej umela precist i ta Nokie.

Michal

No, řekl bych že obyč nokie vyjde poměrně výrazně levněji než nová GSMIII jednotka.. A přenesení souborů přesně jak píše 160R. Každopádně před celou akcí doporučuju zazálohovat příslušný .pst soubor Outlooku, při synchronizacích je velmi velmi snadné udělat chybku, které pak člověk může hodně litovat.. Vlastní zkušenost..

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...