blondakxxx Odesláno Květen 18, 2011 Sdílet Odesláno Květen 18, 2011 Já právě zvažuju, že bych jím nechal upravit mou 1.6MPi ...s tim asi zkušenost nemáš že jo? Taky jsem chtěl upravit mojí bývalou 1,6i. Za hodně pěněz málo muziky. Nejlepší úprava MPI je výměna za TDI. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Květen 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2011 určitě maš pravdu, ale když není v plánu pořízovat zatím nové auto ...:-) No uvidíme :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Květen 18, 2011 Sdílet Odesláno Květen 18, 2011 o OV nic nevim.. On je z Brna a ma tady dilnu vcetne brzdy.. delany u nej 1.9TDI (ani nevim kolik jich bylo), 2.0TDI, 1.6HDI, 1.9JTD, 1.4 16V, 1.2 12V... co si vzpominam.. 1.6MPi netusim.. ale jak rikam, vzdy individualni varianta.. vzdy mi nachytsa 2 verze (asi ze znamosti) a ja si vyberu po projeti, popr. mi udela kombinaci.. jak rikam individiualni pristup.. Nevim zda nema nekoho v OV kdo to pod nim dela tam, ale ja jezdim uz X let jen a jen za nim.. takze asi tak... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Květen 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 19, 2011 OK, děkuji Ti každopádně za info ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červen 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2011 Chlapi, mám dotaz k parkovácímu asistentu ... Mám přední i zadní ... vím, že přední má trošku jinou zvukovou signalizaci než zadní ... Dnes jsem si všimnul, že když parkovaky upozorňují na překážku za mnou, tak že se ten zvuk nějak změnil oproti tomu jak to pípalo ...je jakoby více nahlas a více řeže do uší .... takový agresivnější... Při upozorňování na překážku vepředu je ten zvuk stejný jako byl ... Setkali jste se s tím někdo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 6, 2011 Sdílet Odesláno Červen 6, 2011 není náhodou nastavení hlasitosti na rádiu nebo v maxidotu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červen 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2011 to netuším, ale změnila se jen hlasitost při signalizaci zadních a zda se mi že i ten ton je trochu jiný ... u předních je stejná ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
profor Odesláno Červen 6, 2011 Sdílet Odesláno Červen 6, 2011 subjektívny dojem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Červen 6, 2011 Sdílet Odesláno Červen 6, 2011 u me se to nastavovalo na Streamu.. jak bez MP3 verze tak u MP3 verze... takze urcite na radiu nebo NAVI.... MAXIDOT eeee 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červen 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2011 profor: ted uz jsem si jist, odpoledne jsem se na to zameril ... Prijde mi jako by byl vadny ten repracek ze ktereho jde ten zvuk, ale zase to zni divne jen pri signalizaci zadnich senzoru ... predni mi prijdou ok Mam STREAM takze to tam zkusim pohledat ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 7, 2011 Sdílet Odesláno Červen 7, 2011 Já si taky myslím, že to je jen repráček. Možná mu vadí jen tón některé výšky. Mě takhle občas, zvlášť v zimě, blbne repráček v palubce, co pípá, když se rozsvítí nějaká kontrolka, apod. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Červen 7, 2011 Sdílet Odesláno Červen 7, 2011 Ten tón se dá tuším přes VAG nastavit. Doli mi kdysi dával po výměně jednotky parkováků na výběr. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červen 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2011 jde nějak jednoduše ten repraček vyměnit? Viktor: Nejde o to ze bych chtel zmenit ten zvuk protoze se mi nelibi ... ale ze to zni divne, jako by byl vadny ten reprak ..tak to na me pusobi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 7, 2011 Sdílet Odesláno Červen 7, 2011 Je někde v B sloupku, ne? Alespoň mám pocit podle toho, odkud se zvuk ozývá, takže bych zkusil sundat plast a podívat se. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Červen 7, 2011 Sdílet Odesláno Červen 7, 2011 Ano, stačí sundat spodní díl B sloupku, Badys by nějaké pípaky mohl mít. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červen 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2011 ok, mrknu na to :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červen 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2011 Tak jsem zjistil hodně nemilou věc ... když otevřu zadní pravé dveře, tak na hraně prahu se mi loupe lak ... až na plech ... auto vyrobené 07/2005, takže záruka už žádná ... jak by jste to řešili Vy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 13, 2011 Sdílet Odesláno Červen 13, 2011 podival bych se do sekce exterier 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červen 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2011 Ol@f : nic takového jsem v exteriéru nenašel ... je možné že jsem slepý,. netvrdím , že ne :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 13, 2011 Sdílet Odesláno Červen 13, 2011 Řešil se tam lak poškozený od těsnících gum a byly zmíněny i metody, jak to opravit. Btw kde přesně se Ti to odřelo? Píšeš o dveřích a pak o prahu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červen 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2011 Já bych to upřesnil ... není to odřene ale lak se normálně odloupnul ... někde v těchto místech (obrazek nekvalitni ale staci ...) primo na hrane prahu a kousek dovnitr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 13, 2011 Sdílet Odesláno Červen 13, 2011 Aha. To téma je tady :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červen 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2011 jj díky, už to prohlížím ... je fakt že ty ošoupané místa už tam mám taky, ale nejsou rezavé, tak jsem zvědav jak se k tomu postaví .... jo tak podobně jako tady to mam odlouplé... jen myslim ze tam jeste neni rez ... http://forum.octaviaclub.cz/index.php?act=...st&id=53191 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červen 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2011 Probehla navsteva autor. servisu a ukazka jak odloupnuteho mista tak vysoupanych ploch pod gumo dveri ... vse se bud pristi tyden fotit a posilat do MB, s velkou pravdepodobnosti probehne prelakovani vsech tech mist ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 13, 2011 Sdílet Odesláno Červen 13, 2011 Že by další úspěch? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červen 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2011 no uvidíme, snad jo ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červen 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 14, 2011 hmm ... :-) http://auto.idnes.cz/skoda-octavia-pojede-...5_ak_aktual_fdv 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 14, 2011 Sdílet Odesláno Červen 14, 2011 Je to už asi týden tady Jinak se poslední dobou rozmáhá dávání novinek do osobních vlákem, pokud mohu prosit za ostatní, dávejte to do příslušné sekce ať z toho mají něco i ostatní, třeba majitelé OI, kteří jsem téměř nechodí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červen 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 14, 2011 ok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.