Ol@f Odesláno Leden 20, 2010 Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 jestli si to dobre chapu tak radio tam muzes dat jake chces ale pokud chces aby se ti zobrazovali senzory potrebujes vymenit jednovku parkovaku, podvolantovku hadam je potreba kdyz mas multifunkcni volant a co je asi potreba vymenit kdyz mas novejsi radio bude gateway doufam ze je to spravne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Leden 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 aha aha .. ok ... :-) nahodu ciselko te jednotky ktera zvladne na novem radiu parkovaky by nebylo? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Leden 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 ViktorMPI:kde tam presne vede ta hadicka? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Leden 20, 2010 Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 Člověče, to nevím, já viděl tu jednotku, když mi ji Doli předělával pro Bolero, ale nijak zvlášť jsem si to tam neprohlížel. Mám jen tuhle fotku pro představu (jednotka je zrovna vyndaná).. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Leden 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 to je divne... kudma by se tam dostala voda z ostriku? to se mi nejak nezda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 20, 2010 Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 najjednoduchšie riešenie je nemať zadný stierač :) ...koľko problémov dokáže taká vecička spraviť 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 20, 2010 Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 JasteR je vetsinou ma skladem u nas v bazaru ma jen inzerat na gateway ale v nem ma odkaz i na parkovaky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Leden 20, 2010 Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 Tak se podívej - http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=2760 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Leden 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 hmm tak to asi tak bude no ... :-( Dneska jsem byl jeste u znameho v servisu a ten rikal, ze to muze byt klidne i vadne cidlo! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 20, 2010 Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 hmm tak to asi tak bude no ... :-( Dneska jsem byl jeste u znameho v servisu a ten rikal, ze to muze byt klidne i vadne cidlo! Tak to bys mel poznat napichnutim na VAG jestli je to cidlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Leden 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 jj to urcite ... to je mi jasne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Leden 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2010 tak to vypada ze aspon Tempous se chytil. Dneska jestli bude cas tak zkusim mrknout jestli neni mokra RJ parkovaku .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 21, 2010 Sdílet Odesláno Leden 21, 2010 Tady maji tempomat za tisicovku kdyby to zas náhodou nešlo: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=83042&hl= 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Leden 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2010 Díky moc Romariooo, zatim funguje, tak doufam ze to tak taky zustane .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Leden 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2010 Narazil jsem na stranku kde jsou dilenske prirucky od Favoritu az po SuperB .... ma to smysl davat sem na forum nebo to uz nekde je? :-) VIm, ze na starem foru tam nekde byly, ale kdyz jsem ted hledal, tak se mi je tam nepodarilo najit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 22, 2010 Sdílet Odesláno Leden 22, 2010 neco je v sekci pouze pro cleny a tusim ze jen Octa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Leden 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2010 to tu sekci asi nevidim ze jo? :-) Co kdybych vytvoril novou sekci v Manualech a tam to vsechno nahazel :-)? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 22, 2010 Sdílet Odesláno Leden 22, 2010 napis vittovy SZ mozna je to tam aby to nebylo viditelne pro kazdeho prichoziho z netu, vztahuji se na to preci jen nejake autorske prava hadam. JInak sekce jen pro cleny octavia clubu je v hlavni sekci fora 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Leden 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2010 aha jo tak :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Leden 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2010 Dnes jsem rozdelal koberec v kufru nad levym podbehem a vsechno je suche a v poradku ....Zkousel jsem jestli vsechn konektory drzi tak jak maji a jeden semi zdalo ze je volny, zastrcil jsem ho poradne a senzory funguji :-) Rekl bych ze to bylo zaoxidovane nebo neco takoveho .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 22, 2010 Sdílet Odesláno Leden 22, 2010 tak potom pohoda a stierač tiež funguje? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Leden 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2010 no je mozne ze kdyz mi hlasi maxik ze je malo vody v ostrikovacich, tak ze strika jen predni a zadni ne? Prednima muzu porad strikat, ale zadni neostrikne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Leden 22, 2010 Sdílet Odesláno Leden 22, 2010 Dnes jsem rozdelal koberec v kufru nad levym podbehem a vsechno je suche a v poradku ....Zkousel jsem jestli vsechn konektory drzi tak jak maji a jeden semi zdalo ze je volny, zastrcil jsem ho poradne a senzory funguji :-) Tak to je dobře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Leden 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2010 kuva a ted uz zase ne ....jsem s tim vyjel z garaze aby si mohl dat tatka auto dovnitr, to jeste porad fungovaly .... za hodku odjizdim domu a uz zase nejdou :-( ... tzn. zitra znovu rozdelat a omrknout jestli fakticky nejsou kontakty zaoxidovane :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Leden 22, 2010 Sdílet Odesláno Leden 22, 2010 Mám ten stejnej problém, akorát se mě s tím teď nechce dělat v těch mrazech a už vůbec ne to napíchávat na VAG, tak čekám až se oteplí, jenže teď ve zprávách říkali, že má ještě přituhnout, tak jsem zvědavej, kdy se k tomu dostanu ... Tak jsem alespoň zvědavej, jak to dopadne u tebe, jestli to bude jen těma kontaktama .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Leden 22, 2010 Sdílet Odesláno Leden 22, 2010 kuva a ted uz zase ne ....jsem s tim vyjel z garaze aby si mohl dat tatka auto dovnitr, to jeste porad fungovaly .... za hodku odjizdim domu a uz zase nejdou :-( ... tzn. zitra znovu rozdelat a omrknout jestli fakticky nejsou kontakty zaoxidovane :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Leden 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2010 no budu to asi resit zitra a pokud na nic neprijdu tak pak pristi tyden VAG 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 23, 2010 Sdílet Odesláno Leden 23, 2010 Vidim, ze ty senzory zacaly trapit vice lidi no..vcetne me... me uz to kontroluje servis pri jednom s opravou, tak pak dam info, co s tim bylo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Leden 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2010 bohuzel to tak vypada :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Leden 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Dneska jsem zkouknul park. jednotku znovu a tentorkat pohybani s konektory nazabralo .... nerozjely se .... Vse je vs uchu, nikde zadna vlhkost.... Predpokladam, ze na druhe fotce nad dratama je videt hadicka vedouci k zadnimu ostrikovaci ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.