drastys Odesláno Červen 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 Vorlik: no Ja jsem vedel ze nezklames :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červen 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 mam novy prirustek do rodiny :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červen 23, 2009 Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 To je sladky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červen 23, 2009 Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 ...takze uz mate dva ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červen 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 nene ... to je od segry .. ale to uz mas jedno jestli jeden nebo dva :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červen 23, 2009 Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 To je fakt, je to tak malý že o tom ani nevíš a spotřeba žrádla minimální 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červen 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 to sedi :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červen 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 zpet k tomu prednimu oknu ... dneska po ceste do prace se to objevilo znovu a tentokrat jeste vetsi ... myslite ze to muze delat ta klima? Ale proc z venkovni strany? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mobby Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 určo si tam mal cez noc opretého dlhoprstého, to potom ostávajú takéto fleky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 mne sa to tiez stavalo na starej octe....aa robilo mi to hlavne zajazdy!! nechapem tomu dodnes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červen 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 jj mi se to taky stava pri jizde .. ale asi jsem na to prisel ... zjistil jsem ze mi nejak blbne klima ... kdyz nastavim na obou stranach stejnou teplotu tak u me to fouka teply vzduch a na te druhe pulce to chladi :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tom Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Mě se tohle stávalo na Golfu a po pár dnech jsme našli i příčinu. Mladá myla na chatě auto a pak dokončovala leštění sprejem na plasty (prostě olejem) a líbilo se jí jak to krásně funguje a brala i gumu kolem okna, tim pádem to stříklo i na sklo, tak vzala hadr a rozleštila s tim celý okno. Nechápu dodnes proč, ale tim jak bylo sklo nesmírně mastný, mlžilo se a rosilo zvenku, přesně jak u tebe. Trocha odmašťovadel a bylo opraveno :lool: Možná bych to zkusil, JAR apod... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červen 25, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2009 no tohle u me tenhle pripad nebude ... jsem si na 99% jisty ze je to klimou ... proste se z venku srazi teply vzduch s vnitrnim studenym ..... cemu nerozumim je ze kdyz nastavim na leve i prave strane 22 stupnu tak ze leva normalne hreje a prava fouka studeny vzduch ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červen 25, 2009 Sdílet Odesláno Červen 25, 2009 a zkoušel jsi změřit teplotu v itneriéru? zda to odpovídá? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červen 25, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2009 ne nezkousel, ale je blbost aby kazda strana foukala jinak kdyz mas na obou nastavenou stejnou teplotu ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červen 25, 2009 Sdílet Odesláno Červen 25, 2009 To jee, to muze byt nejak pokazeny climatronic ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červen 25, 2009 Sdílet Odesláno Červen 25, 2009 může a nemusí... je to každopádně zvláštní... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červen 25, 2009 Sdílet Odesláno Červen 25, 2009 No nenapada me nic jineho, co by melo ridit tu dvouzonovou regulaci . Zkus napsat rolbarovi nebo nekomu takovemu, on a elektrina jsou v maximalnim souzneni ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červen 25, 2009 Sdílet Odesláno Červen 25, 2009 když může mít někdo "jednu ruku krátkou", tak proč by nemohl mít Drasťa jednu ruku studenou a druhou teplou? :lool: ;) :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červen 25, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2009 No Ja doufam, ze to nebude nejak posrany Climatronic :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červen 25, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2009 teda ne nejak vazne :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červen 25, 2009 Sdílet Odesláno Červen 25, 2009 Uz si mu napsal? Takhle sam na to asi neprijdes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červen 25, 2009 Sdílet Odesláno Červen 25, 2009 mohli by byť aj pokazené nejaké motorčeky, viem že sa kazia ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červen 25, 2009 Sdílet Odesláno Červen 25, 2009 Ale co ma motorek naklapeni spolecneho s teplotou vzduchu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červen 25, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2009 Ted jsem mluvil se znamym a rikal ze to muze delat nejaka pokazena klapka v klime ... musim se za nim stavit na diagnostiku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červen 25, 2009 Sdílet Odesláno Červen 25, 2009 Ale co ma motorek naklapeni spolecneho s teplotou vzduchu? však ty nevieš či má inú teplotu, vezmi si, že keď máš napr. keď je pred daždom alebo po zapnutá klíma a ty ju vypneš, tak sa ti hneď rosí sklo...a keď ju zapneš tak je to v pohode, takže podľa mňa o bude niečo podobné, hoci je to aj z vonkajšej strany ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červen 25, 2009 Sdílet Odesláno Červen 25, 2009 vazne ta klapka??? tak to je zajimavy... jsem myslel, ze to bude neco s elektrikou v climatronicu...ptz fakt nechapu, jak ta klapka muze tu teplotu vzduchu ovlivnovat... no jsem zvedav s cim prijdes...kazdpodne at to dobre dopadne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červen 25, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2009 no Ja jen doufam, ze za opravu nebude nejaka velka palka :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červen 25, 2009 Sdílet Odesláno Červen 25, 2009 však ty nevieš či má inú teplotu, vezmi si, že keď máš napr. keď je pred daždom alebo po zapnutá klíma a ty ju vypneš, tak sa ti hneď rosí sklo...a keď ju zapneš tak je to v pohode, takže podľa mňa o bude niečo podobné, hoci je to aj z vonkajšej strany Tys to asi prehlidl kamo...psal tu Drasty, ze ze strany od ridice mu jde teply vzduch a u spolujezdce mu jde studeny vzduch... a na klime ma nastavenou totoznou teplotu...takze asi tak.. ;) teda ja jsem to tak pochopil, je to tak? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červen 25, 2009 Sdílet Odesláno Červen 25, 2009 Michale a preto má asi každá strana svoju klapku a asi je jedna zaseknutá a nereguluje teplotu..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.