Jojo_TT Odesláno Září 19, 2010 Sdílet Odesláno Září 19, 2010 Čaute, konečne som našiel (v utorok) octávku v dobrom stave a podľa mojich predstáv Samozrejme, že vám ju aj predstavím Je to: Škoda Octavia 1,9 TDi / 81 kW Elegance, Combi, diesel, r. 2001, strieborná metalíza svetlá Pri kúpe: cca 217 000 km, 2x airbagy, posilňovač riad., ABS, ASR(TC,EDS), automatická klimatizácia, bez rádia, 6x repro, centrál, elektr. okná 4x, el. zrkadlá, hmlovky, palubný počítač, strešný nosič, tempomat, zámok spiatočky, lakťová opierka, Kolesá: letné elektróny AEZ 205/55 R16" 91H zimné DUNLOP 195/65 R15 Čo som zmenil: autorádio, som si prehodil z fabie, keďže som ju kúpil bez neho. Plány do budúcnosti: Zatiaľ nič veľkého neplánujem a zrejme ani meniť nebudem. Asi len pomenim podsvietenie v aute. Piesty na kapotu. A ďalšie budú nasledovať fólie :D P.S.: Fabia ostáva rodičom Prikladám aj neaké foto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Září 19, 2010 Sdílet Odesláno Září 19, 2010 vypada slusne a zachovale jen ty gyumove "alu" koberecky vyhod prosim Te kazi to uplne vnitrek auta :( Ale jinak palec nahoru At slouzi a najedete spolecne spoustu km :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Září 19, 2010 Sdílet Odesláno Září 19, 2010 Áááá další kombíček do stádečka a taky ropáček. Tak ať slouží jak má a mnoho šťastných km. ps: jak psal kolega vyndal bych ty koberečky ,co vypadají jak tácky pod párek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jojo_TT Odesláno Září 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 23, 2010 Diki chalani, čo sa týka tých koberčekov, zatial ostávajú, lebo iné nemám... Už som najazdil niečo cez 1 000 km a zatiaľ pohoda, som spokojný :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Září 24, 2010 Sdílet Odesláno Září 24, 2010 pěkná pane tak ti s ní přeji spoustu štasně najetých km :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Září 24, 2010 Sdílet Odesláno Září 24, 2010 Moc pekna jenom ty alu koberecky nejsou nic moc... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Září 26, 2010 Sdílet Odesláno Září 26, 2010 Diki chalani, čo sa týka tých koberčekov, zatial ostávajú, lebo iné nemám... Už som najazdil niečo cez 1 000 km a zatiaľ pohoda, som spokojný Kolego pokud se budeš o oktu starat tak budeš dál jen spokojen,mám najeto 260tis a (ťuk,ťuk,ťuk)naprostá spokojenost! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jojo_TT Odesláno Září 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 29, 2010 Dik chalani, no tak to si píš že sa budem starať 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jojo_TT Odesláno Říjen 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 13, 2010 takže konečne som niečo upravil (prerobil) podľa seba, je to len maličkosť ale aj to je niečo Dorobil som si držiak do palubovky pre navigáciu, predsa len lepšie ako sa načahovať na čelné sklo :) : 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Říjen 13, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2010 jj vypadá to gůůt,nebudeš mít problem s tím že to je pod střechou?? Někdo mi říkal že když to dá jinam než na přední ono tak navi stávkuje!! Já jsem stará škola mám mapu a tý to nevadí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jojo_TT Odesláno Říjen 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 13, 2010 jj vypadá to gůůt,nebudeš mít problem s tím že to je pod střechou?? Někdo mi říkal že když to dá jinam než na přední ono tak navi stávkuje!! Já jsem stará škola mám mapu a tý to nevadí :) Viem že to je dobré, mal som to tak aj na fabii B) Nieje s tým žiaden problém, že je pod strechu funguje na 100% dokonca aj keď som vo vnútri v dome, tak do 10 min. nájde polohu :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Říjen 13, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2010 Ta v tom případě je to super!! Já měl navi půjčenou na dovču a po 200km šla do kaslíku asi jsem tupec,ale vadilo mi v noci to světlo z toho!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jojo_TT Odesláno Říjen 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 13, 2010 No tak celý život sa učíme....na väčšine sa dá nastaviť jas a majú aj nočný režim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Říjen 13, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2010 (upraveno) Mnó povídej to někomu kdo vyrostl na kuličkovém počítadle !!! Když mám mapu mám důvod zastavit dát kafčo a trošku protáhnout tělo!! Ale určo to usnadní cestování to je jasnačka.....když já jsem už takhle naučenej,na nákladovce jsem takhle projezdil skoro celou evropu. Tak zatim čůs ať ti to tady nezas..... Upraveno Říjen 13, 2010 uživatelem Živočich7007 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Říjen 14, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2010 Čaute, konečne som našiel (v utorok) octávku v dobrom stave a podľa mojich predstáv B) Samozrejme, že vám ju aj predstavím ;) Je to: Škoda Octavia 1,9 TDi / 81 kW Elegance, Combi, diesel, r. 2001, strieborná metalíza svetlá Pri kúpe: cca 217 000 km, 2x airbagy, posilňovač riad., ABS, ASR(TC,EDS), automatická klimatizácia, bez rádia, 6x repro, centrál, elektr. okná 4x, el. zrkadlá, hmlovky, palubný počítač, strešný nosič, tempomat, zámok spiatočky, lakťová opierka, Kolesá: letné elektróny AEZ 205/55 R16" 91H zimné musím kúpiť :? Čo som zmenil: autorádio, som si prehodil z fabie, keďže som ju kúpil bez neho. Plány do budúcnosti: Keď budem mať čas, tak aj zadné repráky prehodím :) Samozrejme plánujem aj neaké zabezpečenie, keďže skoro nič nemá, len ešte nebola výplata :? A ďalšie budú nasledovať fólie B) Po zime dám ešte prestriekať kapotu, lebo je dosť obitá od kameňov. Zatiaľ nič veľkého neplánujem a zrejme ani meniť nebudem. Max. neakú mini nálepku P.S.: Fabia ostáva rodičom Prikladám aj neaké foto pekna je, tuhle motorizaci jsem mel taky v kombajnu a byl jsem spokojen. na seriovku to jede pekne. akorat, ty "koberecky" fakt vymen :-D preju hodne bezproblemovych km! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jojo_TT Odesláno Říjen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 14, 2010 Mnó povídej to někomu kdo vyrostl na kuličkovém počítadle !!! Když mám mapu mám důvod zastavit dát kafčo a trošku protáhnout tělo!! Ale určo to usnadní cestování to je jasnačka.....když já jsem už takhle naučenej,na nákladovce jsem takhle projezdil skoro celou evropu. Tak zatim čůs ať ti to tady nezas..... ved hej, každý má trocha inú školu ;) ale tak zasa ešte aj ja som vyrastal s počítadlom (aj to asi len 2 - 3 roky :) ) mapu som prestal používať, keď som zistil že moja frajerka sa v mapách moc nevyzná, tak sa radšej spolieham na navigáciu... aj keď si spomeniem, že ešte pred dvoma rokmi som lietaval na biku a to som si vždy len doma pozrel mapu a išiel som a vždy som aj trafil, ale tak časy sa menia 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Říjen 14, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2010 Máš pravdu pane,časy se mění 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jojo_TT Odesláno Listopad 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 15, 2010 15. 11. 2010 10:57 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Listopad 15, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2010 15. 11. 2010 10:57 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 15, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2010 Pěkný čísla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jojo_TT Odesláno Prosinec 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2010 konečne mi prišli Led žiarovky a už sú aj namontované biele LED :) pre porovnanie: vľavo žiarovka, vpravo biela LED biela LED let tak som skúsil aj s modrou LED 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.