Přejít na obsah

Jojova Octavia 1,9 TDi Elegance Combi

Doporučené příspěvky

Čaute, konečne som našiel (v utorok) octávku v dobrom stave a podľa mojich predstáv :lol:

Samozrejme, že vám ju aj predstavím :palec:

Je to:

Škoda Octavia 1,9 TDi / 81 kW Elegance, Combi, diesel, r. 2001, strieborná metalíza svetlá

Pri kúpe:

cca 217 000 km, 2x airbagy, posilňovač riad., ABS, ASR(TC,EDS), automatická klimatizácia, bez rádia, 6x repro, centrál, elektr. okná 4x, el. zrkadlá, hmlovky, palubný počítač, strešný nosič, tempomat, zámok spiatočky, lakťová opierka,

Kolesá:

letné elektróny AEZ 205/55 R16" 91H

zimné DUNLOP 195/65 R15

Čo som zmenil:

autorádio, som si prehodil z fabie, keďže som ju kúpil bez neho.

Plány do budúcnosti:

Zatiaľ nič veľkého neplánujem a zrejme ani meniť nebudem. Asi len pomenim podsvietenie v aute.

Piesty na kapotu.

A ďalšie budú nasledovať fólie :D

P.S.: Fabia ostáva rodičom

Prikladám aj neaké foto :wub:

post-4689-1284922566_thumb.jpg post-4689-1284922574_thumb.jpg post-4689-1284922580_thumb.jpg

post-4689-1284922586_thumb.jpg post-4689-1284922592_thumb.jpg post-4689-1284922601_thumb.jpg

post-4689-1284922607_thumb.jpg post-4689-1284922616_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
jj vypadá to gůůt,nebudeš mít problem s tím že to je pod střechou?? Někdo mi říkal že když to dá jinam než na přední ono tak navi stávkuje!! Já jsem stará škola mám mapu a tý to nevadí :)

Viem že to je dobré, mal som to tak aj na fabii B)

Nieje s tým žiaden problém, že je pod strechu funguje na 100% :lol: dokonca aj keď som vo vnútri v dome, tak do 10 min. nájde polohu :o

Odkaz ke komentáři

Mnó povídej to někomu kdo vyrostl na kuličkovém počítadle !!! Když mám mapu mám důvod zastavit dát kafčo a trošku protáhnout tělo!! Ale určo to usnadní cestování to je jasnačka.....když já jsem už takhle naučenej,na nákladovce jsem takhle projezdil skoro celou evropu. :lol:

Tak zatim čůs ať ti to tady nezas.....

Upraveno uživatelem Živočich7007
Odkaz ke komentáři
Čaute, konečne som našiel (v utorok) octávku v dobrom stave a podľa mojich predstáv B)

Samozrejme, že vám ju aj predstavím ;)

Je to:

Škoda Octavia 1,9 TDi / 81 kW Elegance, Combi, diesel, r. 2001, strieborná metalíza svetlá

Pri kúpe:

cca 217 000 km, 2x airbagy, posilňovač riad., ABS, ASR(TC,EDS), automatická klimatizácia, bez rádia, 6x repro, centrál, elektr. okná 4x, el. zrkadlá, hmlovky, palubný počítač, strešný nosič, tempomat, zámok spiatočky, lakťová opierka,

Kolesá:

letné elektróny AEZ 205/55 R16" 91H

zimné musím kúpiť :?

Čo som zmenil:

autorádio, som si prehodil z fabie, keďže som ju kúpil bez neho.

Plány do budúcnosti:

Keď budem mať čas, tak aj zadné repráky prehodím :)

Samozrejme plánujem aj neaké zabezpečenie, keďže skoro nič nemá, len ešte nebola výplata :palec::?

A ďalšie budú nasledovať fólie B)

Po zime dám ešte prestriekať kapotu, lebo je dosť obitá od kameňov.

Zatiaľ nič veľkého neplánujem a zrejme ani meniť nebudem. Max. neakú mini nálepku :palec:

P.S.: Fabia ostáva rodičom

Prikladám aj neaké foto :palec:

post-4689-1284922566_thumb.jpg post-4689-1284922574_thumb.jpg post-4689-1284922580_thumb.jpg

post-4689-1284922586_thumb.jpg post-4689-1284922592_thumb.jpg post-4689-1284922601_thumb.jpg

post-4689-1284922607_thumb.jpg post-4689-1284922616_thumb.jpg

pekna je, tuhle motorizaci jsem mel taky v kombajnu a byl jsem spokojen. na seriovku to jede pekne. akorat, ty "koberecky" fakt vymen :-D

preju hodne bezproblemovych km!

Odkaz ke komentáři
Mnó povídej to někomu kdo vyrostl na kuličkovém počítadle !!! Když mám mapu mám důvod zastavit dát kafčo a trošku protáhnout tělo!! Ale určo to usnadní cestování to je jasnačka.....když já jsem už takhle naučenej,na nákladovce jsem takhle projezdil skoro celou evropu. :palec:

Tak zatim čůs ať ti to tady nezas.....

ved hej, každý má trocha inú školu ;)

ale tak zasa ešte aj ja som vyrastal s počítadlom :palec: (aj to asi len 2 - 3 roky :) )

mapu som prestal používať, keď som zistil že moja frajerka sa v mapách moc nevyzná, tak sa radšej spolieham na navigáciu...

aj keď si spomeniem, že ešte pred dvoma rokmi som lietaval na biku a to som si vždy len doma pozrel mapu a išiel som a vždy som aj trafil, ale tak časy sa menia :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o měsíc později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...