Přejít na obsah

Zabiak ŠkodaOctavia.CZ

Doporučené příspěvky

• o 2 měsíce později...

Mne je corli na jedny strane na chalupe maly smejdi od sousedu. Kdybych je chytil pri tom, taxem je zmetky asi zlyncoval. Na druhou stranu kdybych vedel, ze mi to pak obehne malej s kropackem, 2 mesice na to rozmlati kroupy a dalsich 8 mesicu potom to rozstreli segra ve Francii s kamionem, tak bych to az tak asi neresil :)

Odkaz ke komentáři

Tak jsem to zkusil a nic to nedělalo. Ten starej když tam dám tak to rozsvítí občas a občas ne.

Další věc. Začalo mi svítit servis oil teď jak moc nejezdím tak uplynul rok od výměny. A do 15tisíc mám ještě 3tisíce mám to vyměnit nebo počkat?

Tak jsem mu dal ještě jednu šanci a znova tam dal ten novej, a před tím jsem ho dal zřejmě špatně protože to fugnuje ;)

Oprava, nefunguje jak má, má zřejmě delší tu tyčku a auto neustále brzdí!!! Takže nejdou zaměnit. :D

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
  • o 5 týdnů později...
  • o 2 týdny později...
  • o měsíc později...
  • o 4 týdny později...

Tak možná se pletu, někde jsem myslím viděl černý kola s leštěným čelem a zdálo se mi, že to opticky zmenšuje... Ale ono to může být u každé značky jiný ;) . Co se ale týká který zvolit, tak asi ty z prvního odkazu :palec: (a třeba opticky menší nebudou) ;)

Co se týká těch bubeníků, tak když už budou takový kola, tak pár peněz na kotoučovku se nenajde? :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...