Přejít na obsah

Zabiak ŠkodaOctavia.CZ

Doporučené příspěvky

Tak jsem asi přišel na pěknej průser. Našel jsem sešítek kam jsem si psal výměny a tak. A koukám na jeden zápis a tam další výměna rozvodů při 240tisících a já mám 280tis najeto.. Takže podle toho sešítku to vypadá, že už jedu 40tis km přes výměnu rozvodů. Je to možné aby to přežily??? Musím to rychle vyměnit. sakra :)

Ale asi je to fakt to bych si pamatoval. Když jsem měnil rozvody podruhé tak těch 240bylo tak daleko, že jsem měl pocit, že tohle bude měnit už druhý majitel takže jsem na to nemyslel.

Odkaz ke komentáři

málo kdo mění přesně...většina lidi přetahuje...10-20tis je normál.. 40 se taky někdy stane....takže klidně jezdi normálně a jen to brzo vyměn..to teď si nejezdil taky opatrne a drží....

Houmiku: interval je podle motoru a řemene jaký tam máš.... některé 90, některe 120 a i 180tis ...zaleži co máš za motor...ale podle roku bych řekl že ty těch 90

Odkaz ke komentáři

človek když zjistí že přetáhl o např 20tis tak to hned začne řešit...snaží se jezdit opatrně a malo..a těch pár set kilometru co najede má strach..ale to že 20tis naletal jak prase než na to prisel mu nevadí...vydrželo to do teď tak to vydrží...zitra más podněli tak co..do pátku to máš uděláné..material vyjte tak na 3700 a prace 1000-1500 jak kde...

Odkaz ke komentáři

Ja znam pripady gdyz v servisu pouzivaly rozvody z prvovyroby ktere byly sundane pri treba 90.000km a montovaly je do jinecho auta 9cti: prodaly je nekomu jako nove) a ten pak s tema klide jezdil do pristi dalsi vymene. takze rozvody muzou i dvojnasobne pretahnout ale kazdy km pretahovani je rizyk ze to nevidrzi, takze sup tam s novejma. Moje na 160.000km byly jako nove, vse v naprostem poradku ale ja je menil a mam klid (aspon v mojej hlave :) ).

Odkaz ke komentáři

Tu navigaci jsme tu meli v praci na vozkouseni, po zkusenostech s Tomtomem, Garminem a i prisernym Mio, tohle bylo suverenne nejhorsi, byl to darek k snezny freze, co poridil sefik. Jako zadarmiko supr, ale pry stoji bezne v prodeji asi 6k :smich: Dej pak vedet, jak se Ti osvedcila, ja to zkousel jen kolem baraku a ovladani

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
Tak rozvody vyměněné, ještě mechanik zjistil, že jsou silentbloky vyžvejkané, a musel vyměnit čep řízení, takže dneska bude geometrie.

A auto snad bude v cajku. ;)

Motor po výměně těch rozvodů o dost tišší :palec:

Tak je vidět že už chtěli rozvody výměnu měl jsem to samý po výměně se to stišilo :lool:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Nerezové ani nechci. A kliky v barvě by byly samozřejmě lepší, ale nechce se mi do té výměny a taky nechci za to dávat tolik peněz. Takže tohle lípnu a bude to ok.

A chci to hlavně taky kuli tomu, že takhle přelípnu poslední zámek co mi zbyl respektive jsem ho nechal opravit , a bude to vypadat, že jsou zaslepené a budu ho tam mít jako rezervu, kdyby se dálka poto.

Jinak tady konečně fotka volantu.

post-59-1267027480_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
Nerezové ani nechci. A kliky v barvě by byly samozřejmě lepší, ale nechce se mi do té výměny a taky nechci za to dávat tolik peněz. Takže tohle lípnu a bude to ok.

A chci to hlavně taky kuli tomu, že takhle přelípnu poslední zámek co mi zbyl respektive jsem ho nechal opravit , a bude to vypadat, že jsou zaslepené a budu ho tam mít jako rezervu, kdyby se dálka poto.

Jinak tady konečně fotka volantu.

Pěkný kdopak ti ho dělal? a za kolko ?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...