kptr Odesláno Září 22, 2010 Sdílet Odesláno Září 22, 2010 Měl bych dotaz ohledně zařazování zpátečky. Stává se mě to, že když chci zařadit zpátečku tak nemůžu najít tu správnou polohu při tom zatlačení páky. Ta páka mě jde zamáčknout nějak moc hluboko a musím hledat pracně tu správnou polohu. Není to až tak extra na závadu ale občas to naštve když musím několikrát zkoušet to správnou polohu. Jde to nějak opravit? Co by bylo potřeba k této opravě? Projel jsem pár stránek s náhradními díly ale nevím co vlastně hledat. Všude se nabízí jen hlavice řadící páky nebo manžeta. Ale dál nic. Díky za radu Octavia Combi 1,9TDi-66kW-2002 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Září 22, 2010 Sdílet Odesláno Září 22, 2010 a nemas treba uz nejak moc ochozenou tu hlinikovou kulisu co je hned pod pytlem radicky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JOHAN Odesláno Září 22, 2010 Sdílet Odesláno Září 22, 2010 A co třeba to plastový pouzdro http://www.skodaoctavia.cz/clanek/oprava-razeni-zpatecky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kptr Odesláno Září 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 23, 2010 Tak to bude asi to pouzdro........to jsem potřeboval vědět....díky za info...ted to ještě zkusím najít kde se to dá koupit......a za kolik :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Září 24, 2010 Sdílet Odesláno Září 24, 2010 skus cc-autodily.cz, alebo skoda-dily.cz pripadne priamo v skodovke. Podla cisla to najdes lahko. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kptr Odesláno Září 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 24, 2010 Tak to pouzdro to asi nebude...... Sem se podíval pod tu manžetu a mám úplně jiný systém........to pouzdro tam není....... Podle Etky je to pouzdro na PR-0G3 a já mám typ PR-0G4 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Září 24, 2010 Sdílet Odesláno Září 24, 2010 tak sem soupni fotku. treba z toho nekdo neco pozna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kptr Odesláno Říjen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2010 Tak jsem to konečně nafotil. Nevím jestli se dá z toho něco poznat...... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.