Přejít na obsah

Demontáž dvojité podlahy


Poky

Doporučené příspěvky

mám lifta ale bude to stejný. Horní deska drží v bočnicích pomocí dvou chromových příchytek ve 2/3 podlahy, stačí s nima jen otočit a pak už desku v pohodě vyndáš. Bočnice drží pomocí 2 chromových držáků nasunutých na oka v zadní části kufru pro připevnňování zavazadel, stačí s nima opět lehce otočit, držáky sundat a bočnice opět v pohodě vyndáš. Jestli si ale dobře pamatuji, tak se s těma držákama točí na druhou stranu než obvykle...

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...

Nebudu začínat nové téma a tak pokračuji s jiným problémem.

Koupil jsem do své OII Combi, starší mezipodlahu do kufru, ale bohužel nemám kompletní spojovací materiál. Konkrétně tu malou chromovanou úchytku s očkem pro spojení desky k bočnicím(foto), a oba úchyty bočnic k zadním okům. Ne že by to bylo nějak extra nutné, ale chtěl bych to mít pořádně uchycené origo materiálem. Ve škodovce vůbec ani podle Etky neuměli poradit. Tu podlahu tam našli, ale úchytky žádný katalogový čísla nemají, takže já netuším kde to sehnat. Uvítám jakýkoli tip kde to sehnat anebo to má někdo nevyužité v garáži a prodal by to.

Díky

post-15894-0-53523800-1333571856_thumb.jpg

post-15894-0-51174100-1333571874_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 2 roky později...

Potřeboval bych, jestli nevíte kde se dají na internetu koupit dva šrouby pro uchycení bočnic, pro dvojitou podlahu. Mám Octavia II Combi FL, a ty šrouby jsem ztratil a nemůžu je teď nikde najít, chtěl jsem tady ukázat i fotky, ale ani na fotkách se mi to nedaří najít :-( moc díky za pomoc.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak na radu p2p jsem by v oficiálním servisu Škoda. A řekli mi, že se šrouby pro uchycení bočnic nedají objednat. Jde jen objednat znovu celý celek. Tak se Vás chci zeptat, jestli nevíte co s tím, nebo aspoň výrobce mezipodlahy, abych mohl kontaktovat přímo výrobce.

Odkaz ke komentáři
  • o 10 měsíců později...

Když jsem si do své OII dodělával dvojitou podlahu, také mi chyběl materiál, a dealer Škoda taky tvrdil, že to objednat zvlášť nejde. Nedal jsem se, vzal to přes stránky škoda auto, během hodiny kontakt z Bolky, naskenovaný "typový list" k mezipodlaze se všemi potřebnými díly v emailu, kde jsem si jen vybral číslo, a ochotně posláno. Řešeno jeden den okolo 15. hod., druhý den ráno ve Škodě k vyzvednutí... Takže super. :palec:


Zdravím, koupil jsem OII FL a má dvojitou podlahu v kufru. Jelikož potřebuji mít co největší kufr, tak bych to rád demontoval. Je s tím nějaký problém? Musí se pak něco dokoupit, aby byla jedna podlaha? U Fabie jsem to neměl, tak se raději ptám :) Díky moc.

Nechci kecat, ať odpoví někdo zkušenější, ale mám pocit, že je tam ak třeba jiný koberec do kufru... Pod mezipodlahou bývá menší - alespoň u kombi to tak je.

Odkaz ke komentáři
  • o 6 měsíců později...
  • o 4 týdny později...
  • o 6 měsíců později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Ahoj, nedořešil to někdo? Mám taky 1,4 TSI 2013 Liftback a takovou nestabilitiu jsem u žádného auta nezažil 😞 okresky jsou v pohodě ale jak člověk zajede na dálnici nebo jede rychleji, tak je auto šíleně nestabilní, stačí aby trochu foukl vítr a autem mě to hodí do strany.. Kola nafoukané dle doporučení výrobce, geometrie OK.. Neměnil někdo třeba převodku řízení ?
    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
×
×
  • Vytvořit...