Přejít na obsah

Sahara 4x4

Doporučené příspěvky

Poky prosim te necituj primo predchozi prispevky, svetlo nikdy nevratis stejne, to postav nekde proti zdi (idealne 5m) udelej si par zakladich car a uvidis jak jsi to tam vratil. Pokud mas xeny z fabriky nebo profi dodelane s nivelaci vyvaruj se zapnuti zapalovani v dobe odpojenych svetel.

Odkaz ke komentáři

Je to napojeny natvrdo na baterku. Z toho LED pasku jde asi 150cm dlouha ksanda, kterou jsem protahl az do schranky na baterku. Tam uz je ta krabicka s elektronikou a dratovou antenou. Vyvod z krabicky ma 3 draty + - a spinanej minus (pri otevreni dveri se to samo aktivuje). Cely je to ovladany dalkovym ovladanim (asi tak do 30m). Na zapojeni tudiz nic neni, nekdo sice rekne na baterce ze to je prasarna ale je to i castecne kryty pred vodou.

Ted to je prichyceny rychlopaskou na dvou mistech. Jedina zmena bude za par tydnu az dorazi allroad packet. Vyriznu tu mrizku, srovnam, kit+lak a zakomponuju to do vzniklyho prostoru. Sedi to tam na centimetry.

Jinak mam to od cloveka (prostrednika) ze SK - expres honkong. Takze i s prevodem penez me to prislo cca na 900. Zrovna vcera jsem mu psal a objednaval dalsi 4 kousky v jinejch barvach pro kamose

post-5217-1289316844_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Poky
Odkaz ke komentáři

Klucíí .. průser. Koupil jsem si dvojitou koncovku (RS + Scout) . Predpokladal jsem ze kdyz mam dvojitej vejfuk tak to tam pasuje. Pokud se to nemontuje jen nastrcenim, tak jsem v pruseru a mel jsem objednat 2 kusy klasickych na jednoduchej vejfuk..

Nasunout to do nej ani pres nej nemuzu :D .. Ma nekdo zkusenost? Diky

Odkaz ke komentáři

Diky. Kdybych si bejvale stahnul prilozeny soubor od milotecu na montaz nemusel jsem se tak blbe ptat ..

Jen me zmatlo tohle

Zdůrazněte Vaše sportovní nalazení sportovní koncovkou výfuku Milotec. Upevňovací systém koncovky zvládne každý. Materiál koncovky: ušlechtilá nerezavějící ocel.

Dam to nekam do servisu, mos si na to netroufam

Odkaz ke komentáři

Jedina nevyhoda tech scout narazniku je to, ze bych musel oplastovat i lemy. A to se zase moc nepáčí mě :).

A pak jeste poresit barvu, do ktery to striknout. Ten holej plast taky nic moc.

Nejakou predstavu proste mam, ale zatim jen takovou co se mi libi. Potreboval bych to vsechno neja nasimulovat na auto abych videl

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • Myslíš zrušit zamykání při rozjezdu?To je lehké, máš li kabel s VCDS...
    • Ahoj,   na ovladači to jde pouze s kombíkem, z kabiny bys to měl rozchodit. Jde o to, jestli tam máš tyto kanály... toto je moje nastavení, mám to jak rádiem, tak z kabiny IDE02134-MAS04214-Buzení spínačem odjištění zadní kapoty-Funkce lehkého stisknutí při otevírání,aktivní ,1 IDE02134-MAS04215-Buzení spínačem odjištění zadní kapoty-Funkce lehkého stisknutí při zavírání,aktivní ,1 IDE02134-MAS04216-Buzení spínačem odjištění zadní kapoty-Funkce stisknutí při otevírání,neaktivní ,1 IDE02134-MAS04217-Buzení spínačem odjištění zadní kapoty-Funkce stisknutí při zavírání,neaktivní ,1 IDE02136-MAS04214-Buzení tlačítkem otevírání zadní kapoty rádiového klíčku-Funkce lehkého stisknutí při otevírání,aktivní ,1 IDE02136-MAS04215-Buzení tlačítkem otevírání zadní kapoty rádiového klíčku-Funkce lehkého stisknutí při zavírání,aktivní ,1 IDE02136-MAS04216-Buzení tlačítkem otevírání zadní kapoty rádiového klíčku-Funkce stisknutí při otevírání,neaktivní ,1 IDE02136-MAS04217-Buzení tlačítkem otevírání zadní kapoty rádiového klíčku-Funkce stisknutí při zavírání,neaktivní ,1 Dále je zde nastavení tónu: délka tónu (ms), výška tónu (Hz) IDE02160-Výška tónu akustického varování,1000 Hz,1 IDE02161-Hlasitost akustického varování,aktivováno ,1 IDE02165-Trvání varovného signálu automatického režimu,0.05 s,1
    • Prodám ojetou Škodu Superb 2.0 TDI 103kW CFFB, r.v. 2012, najeto 248 tis.km, Ambiente+, tažné, pravidelný servis, výměna LL oleje co 15 tis. km, kompletní dokumentace, 2 klíče s DO, TK do 10/2026, DZ do 2/2027, nebouráno, jen 2014 odřen přední nárazník Kupováno jako roční auto u Škoda Plus s 19 tis. km Výbava Ambiente plus - bixenony (loni na podzim dány nové výbojky Osram Xenarc Originál), automatická klimatizace, el. nastavitelné sedadlo řidiče s pamětí, vyhřívaná přední sedadla, multifunkční volant,senzor deště, el. nastavitelná, vyhřívaná a sklopná vnější zpětná zrcátka s automatickým stmíváním, vnitřní zrcátko s automatickým stmíváním, přední a zadní parkovací senzory, handsfree s BT, navigace Amundsen+, originální tažné zařízení (dodělávané), 17" originál kola s letními pneu Goodyear (teď 2. sezóna- najeto 13 tis.km) Stav vozu odpovídá stáří a najetým kilometrům. Exteriér již má oděrky z provozu a poruchy laky. Interiér je zachovalý a celou dobu nekuřácký. Vozidlo běžně jezdí, všechny prvky výbavy jsou funkční. Rozvody mají 96 tis. km a 5 let, dělány v autorizovaném servisu. 5/2023 v 194 tis. km nové tlumiče a komplet nové brzdy 8/2023 198 tis. km nová spojka a setrvačník V 2/2026 v 245 tis.km měněn olej, palivový filtr a brzdová kapalina. K autu druhá sada litých kol 16" origo Škoda se zimními pneu Hankook (jeté dvě zimy - 13 tis. km), příčníky Neumann, originální gumové koberce, originální gumová vana do kufru a síťový program. Cena za vše 169 tis. Kč.  Vozidlo k vidění, dle domluvy, v Olomouci a okolí nebo v Ostravě a okolí. 
  • Vytvořit...