Přejít na obsah

Sahara 4x4

Doporučené příspěvky

Poky prosim te necituj primo predchozi prispevky, svetlo nikdy nevratis stejne, to postav nekde proti zdi (idealne 5m) udelej si par zakladich car a uvidis jak jsi to tam vratil. Pokud mas xeny z fabriky nebo profi dodelane s nivelaci vyvaruj se zapnuti zapalovani v dobe odpojenych svetel.

Odkaz ke komentáři

Je to napojeny natvrdo na baterku. Z toho LED pasku jde asi 150cm dlouha ksanda, kterou jsem protahl az do schranky na baterku. Tam uz je ta krabicka s elektronikou a dratovou antenou. Vyvod z krabicky ma 3 draty + - a spinanej minus (pri otevreni dveri se to samo aktivuje). Cely je to ovladany dalkovym ovladanim (asi tak do 30m). Na zapojeni tudiz nic neni, nekdo sice rekne na baterce ze to je prasarna ale je to i castecne kryty pred vodou.

Ted to je prichyceny rychlopaskou na dvou mistech. Jedina zmena bude za par tydnu az dorazi allroad packet. Vyriznu tu mrizku, srovnam, kit+lak a zakomponuju to do vzniklyho prostoru. Sedi to tam na centimetry.

Jinak mam to od cloveka (prostrednika) ze SK - expres honkong. Takze i s prevodem penez me to prislo cca na 900. Zrovna vcera jsem mu psal a objednaval dalsi 4 kousky v jinejch barvach pro kamose

post-5217-1289316844_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Poky
Odkaz ke komentáři

Klucíí .. průser. Koupil jsem si dvojitou koncovku (RS + Scout) . Predpokladal jsem ze kdyz mam dvojitej vejfuk tak to tam pasuje. Pokud se to nemontuje jen nastrcenim, tak jsem v pruseru a mel jsem objednat 2 kusy klasickych na jednoduchej vejfuk..

Nasunout to do nej ani pres nej nemuzu :D .. Ma nekdo zkusenost? Diky

Odkaz ke komentáři

Diky. Kdybych si bejvale stahnul prilozeny soubor od milotecu na montaz nemusel jsem se tak blbe ptat ..

Jen me zmatlo tohle

Zdůrazněte Vaše sportovní nalazení sportovní koncovkou výfuku Milotec. Upevňovací systém koncovky zvládne každý. Materiál koncovky: ušlechtilá nerezavějící ocel.

Dam to nekam do servisu, mos si na to netroufam

Odkaz ke komentáři

Jedina nevyhoda tech scout narazniku je to, ze bych musel oplastovat i lemy. A to se zase moc nepáčí mě :).

A pak jeste poresit barvu, do ktery to striknout. Ten holej plast taky nic moc.

Nejakou predstavu proste mam, ale zatim jen takovou co se mi libi. Potreboval bych to vsechno neja nasimulovat na auto abych videl

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...