Přejít na obsah

Sahara 4x4

Doporučené příspěvky

Tak byl jsem se na to kouknout v Písku. Predni naraznik je svarovanej, zadni naraznik nese stopy spatnyho zachazeni. Bocni listy jsou super. Rikal celkove nedostatkovy zbozi tohle. Mam zkusit Kosov smer CB-CK. Jezdil jsem tam pro dily na 406 a nejsem si nejak vedom toho ze by se tam skodovky vyskytovali. Ale zkusim to zitra.

Jinak dnes prijdu k autu v 1 hodinu, parkoval jsem ho vcera v 8 vecer a co nevidim.. Stazeny okno ridice - nadoraz. Jeste ze neprselo/nesnezilo. Ted jdu z prace a zase to samy.. Nevite cim by to mohlo bejt? Ne ze by me to nes*alo

Odkaz ke komentáři

Nakodovany otvirani+zavirani oken mam. jenze musim tlacitko drzet trochu dyl, nez jen pri zamknuti. Mam zatazeny okna, zabouchnu dvere, zamknu a vsechno je v pohode, pak za hodinu prijdu k autu a mam stazeny ridicovo okno.. :palec: . Dnes jsem moc nespal, 3x jsem to byl zavirat.

Za cislo diky, zkusim zjistit stav, ale vazne pochybuju ze se to tam najde

Odkaz ke komentáři

Dnes jsem menil parkovacku. Asi 2 hodiny. :D.. Nechapu tenhle doj*banej system. Svetlo muselo ven. Sice to opacny nez mam problem s cockou, ale stejne jsem nejak nezjistil jak by se s tou cockou dalo zahejbat a dostat ji tou tyckou zpet do stredu. Je to cely jeden kus, jediny co by slo vyndat je vybojka..

Urcite se to tak da udelat? viz. navod vyse

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Dnes jsem v ČB videl střibrnou octuli 4x4 s timhle milotecem. KOMPLET SADA. Nevypada to vubec spatne :palec:. Ten zadek vypada sice obycejne ale listy,zrcatka a predek .. super. Verim tomu ze kdyby mel vzadu jeste kryt nakladaci hrany, vypadalo by to o pozanni lip.

jinak uz jsem na aukru projel 3ti naraznik predni. Vzdycky na neco prihodim a pak na to zapomenu.. Pripomene mi to az email :P..

Mirouch: dneska mozna neco stvorim a upnu ;)

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
  • o 11 měsíců později...
  • o 3 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...