Mára Odesláno Září 29, 2010 Sdílet Odesláno Září 29, 2010 Zdravim, dnes jsem zjistil, že mám mokrý levý a spodní koberec v kufru. Nalevo mezi nadkolím a světlem bylo mokro a u rezervy asi decka vody....řešil to už někdo kudy tam teče? A další dvě věci u rezervy je jedna dirka kterou vidim ven na asfalt a někdo se ji pokoušel zalepit akrilem, má tam bejt? Neví někdo jak povolit ty cvočky co drží koberec na dně kufru za sedačkama? Nemyslim ty velký šroubovací ale ty menší pod opěrkama sedadel.....Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest MENDY24 Odesláno Říjen 31, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2010 Mrkni na panty-závěsy 5-tých dveří, měl jsem to samé a zasilikonoval jsem to okolo a je to OK. Může tám zatýkat i za světlem.Ale ty okýnka u pantů jsem již dělal u 3 octavii David 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Listopad 3, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2010 Mas zadny ostrekovac? Na limuzine zriedkave, ale moze aj to byt pricinou, v lavom blatniku vnutri je spojka hadicky. ktora obcas povoli. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 3, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2010 a nebo vypadne hadička přímo z motorku ostřikovače na 5.dveřích :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Listopad 14, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2010 Když jsme u toho zadního stěrače a ostřiku, já zadní ostřikovač nemám, ale když dám páčku dolů, jde slyšet že motorek fachá, což mi přijde divné... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Miro B Odesláno Listopad 15, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2010 mam taky problém ked prsí a otvorim kufor zacne mi vitekat voda zo zámku kufra kde moze byt zavada vopred Dakujem za odpoved octavia 1,9 SDI 50kW r.v.2002 ber zadneho stieraca 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Miro B Odesláno Listopad 16, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2010 nikdo nevie kde moze bayť zavada? na fore som vsetko poprezeral ale nic o vode vitekajucej zo zamku 5 dveri tak sa obraciam na vas všetkych krory sa tomu rozumeju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Listopad 17, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2010 Odkial si? Najlepsie strhnut tapacir z 5tych dveri, zavriet sa do kufra a kamarat nech polieva z hadice auto, pozeraj odkial (kadial) tecie. Ked vyteka zo zamku, moze zatekat cez listu nad znackou, ale to je len dohad... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Listopad 18, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2010 Když jsme u toho zadního stěrače a ostřiku, já zadní ostřikovač nemám, ale když dám páčku dolů, jde slyšet že motorek fachá, což mi přijde divné... tak to je dost mozny ze je to jen zaslepeny ale motorek pod plastem 5tych dveri opravdu je jinak je taky mozny ze nekde neco prorezlo...nebo guma podel toho otvoru je spatna a jak prsi tak to pres ni protece... ja mel jednou u 1997 uplne ponorenou rezervu, tak jsem to vypustil dole a pak uz jsem mel klid ale na to kudy tam telko to ani za boha nevim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest MatoPO Odesláno Prosinec 30, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2010 mam taky problém ked prsí a otvorim kufor zacne mi vitekat voda zo zámku kufra kde moze byt zavada vopred Dakujem za odpoved octavia 1,9 SDI 50kW r.v.2002 ber zadneho stieraca Caute, problem je v tom ze ta lista zvonku kde je osvetlenie SPZ a klucka otvarania 5-tych dveri netesni. a tadial sa tam dostane voda. njlepsie zhodit dole vycistit dat tam silikonu a s5 poskladat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Leden 1, 2011 Sdílet Odesláno Leden 1, 2011 já objevil v zadní kapse za světlem na straně nádrže taky cm vody... ale přesně v té kapse... ostřikovač nemám, hatchback... netuším jak se to tam dostalo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Leden 2, 2011 Sdílet Odesláno Leden 2, 2011 No vecinou se to dostava negde kolem svetla nebo primo na svetlo, muj kamarat taky mel problem na golika 4, voda mu se dostala pres svetlo.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Leden 2, 2011 Sdílet Odesláno Leden 2, 2011 světla mám nové, měnil jsem za facelift ... takže těsnění by mělo být ok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Leden 3, 2011 Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 A vetraci mriska v zadnem narazniku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Leden 3, 2011 Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 větrací mřížka je v bočnici kufru, ta je taky v pohodě, guma na ní je...o větrací mřížce v nárazníku nic nevím ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.