creater Odesláno Říjen 1, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2010 Je to Laurin & Klement 1.8T a takhle vypadala v roce 2000 když jsem si ji koupil pak přišla 17" kola potom facelift a RS předek s maskou do černé a nakonec 18" kola letos a na*ranej předek :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 1, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2010 PĚKNĚ SI JÍ OMLADIL :D A TY ČERNÉ KOLA VYPADAJÍ MOC PĚKNĚ. DEJ SEM I NĚJAKÉ FOTKY INTERIÉRU :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Říjen 1, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2010 hmm 18", L&K, RS design a hlavne 1.8T => pan je gurman :D Tak vitaj a nech ti octa robi aj dalej radost :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Říjen 1, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2010 mooc hezká a ty kola na ní vypadají skvěle :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Říjen 1, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2010 ja si nemuzu pomoct :P ale kdyz uz se na to da ten RS naraznik, tak to chce snizit, protoze tohle je silenost :lool: kdyz vidim auto, co ma tenhle naraznik a original vysku, tak je to akorat k pousmani 0 Citovat Odkaz ke komentáři
creater Odesláno Říjen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2010 jasný, a tou cestou kde máme chatu ji budu pak nosit na zádech :lool: podvozek by to chtělo, ale tam co jezdím bych musel dát vzduch a zvedat, jinak neprojedu, takže pro dnešek vyhrává praktičnost nad estetikou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Říjen 1, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2010 jinak pekny, jen skoda kol zbytecne opticky zmensuji :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Říjen 1, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2010 Moc pěkná Octule, je vidět že se o ni dobře staráš. Držím palce a hodně šťastných km. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 1, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2010 Pěkná octa, jen tak dál 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Říjen 1, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2010 ja si nemuzu pomoct ;) ale kdyz uz se na to da ten RS naraznik, tak to chce snizit, protoze tohle je silenost :D kdyz vidim auto, co ma tenhle naraznik a original vysku, tak je to akorat k pousmani Když ty jsi hroznej plazič... Já občas nemůžu pochopit kudy po čechách jezdíš. Já už bych níž nemohl... Jinak nevím co máš proti zvedlej oktě s "ostrým" nárazníkem. Za mě je to pecka. :P :lool: creater: Za mě naprosto luxus. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Říjen 1, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2010 ja si nemuzu pomoct ;) ale kdyz uz se na to da ten RS naraznik, tak to chce snizit, protoze tohle je silenost :D kdyz vidim auto, co ma tenhle naraznik a original vysku, tak je to akorat k pousmani Když ty jsi hroznej plazič... Já občas nemůžu pochopit kudy po čechách jezdíš. Já už bych níž nemohl... Jinak nevím co máš proti zvedlej oktě s "ostrým" nárazníkem. Za mě je to pecka. :P :lool: creater: Za mě naprosto luxus. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Říjen 2, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2010 Móóc pěknej kombíček, tak ať ti Laura slouží jak má a mnoho šťastných KM 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Říjen 3, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2010 Hezky sis jí vyšperkoval. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Říjen 3, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2010 pěkná octavečka,vypadá suprově :D a ty kola jsou pecka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Říjen 3, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2010 ahoj, auto moc pěkný :D jen kola bych asi dal tmavě šedé 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Říjen 4, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2010 Jo jo máš ji pěknou. :D nevím proč to každej chce dávat dolů hned. Mně to nepřijde blbý s rs nárazníkem mít to sériově. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
creater Odesláno Únor 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2011 tak laurinka malinko zazlobila, začly problémy s volnoběhem, houpal a motor se občas třásl jako malej pes :lool: , výměna svíček, vyčištění a nastavení klapky nepomohlo a samozřejmě byla prasklá hadice ze sání k volnoběžnému ventilu, cca 4cm díra a vnitřek hadice konzistence žvýkačky :) , snížila se spotřeba a motor se zase krásně zklidnil, po asi 300km bliklo a zapípalo mazání, sundal jsem vanu, vykydal asfalt , sundal jsem sací koš na kterém nebylo vidět sítko,klasika u 1.8T, vyčistil, vyměnil olej. Už jsem byl načatej že ji po 10ti letech prodám, ale asi ji dojezdím do smrti :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.