Přejít na obsah

Moje slečna v černém....

najmis

Doporučené příspěvky

:lool: To by Přemek asi koukal....

Nedělám si prdel...ani ten mega nastrčkovej klíč na to nevlezl a to je 72mm :blink: pak jsem našel tu alu trubku a kladívkem udělal hrany a pak to narval na matku a povolilo se to.. :)Příště už zo možná povolím normálně, protože ta matice si asi sedá..z5 jsem jí dotáhl rukou což předtím šlo tak max 3 otočení a pak konec...Asi jí někdo utáhl na sračku a ten závit se pak při teplotě motoru natáhl nebo nevím...Každopádně jde líp a líp..Nebudu muset shánět novou matku.. :)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 8 měsíců později...
  • o 4 týdny později...

Tam někde sem byl pro zadní vrata tuším..A dost sem coural po vrakáčích a sháněl sedáky..se mě ted dařilo poslední dobou.. :wallbash:Přední nárazák je taky pěkně dobouchanej a loupe se lak :( Ale aspon sem ted po dlouhý době udělal na podvozku a vzadu jsou 256mm brzdy z OI RS repasovaný brzdiče desky jetý, ale pěkný a Brembo, kotouče líznutý..zajíždí se a začíná to bejt pěkně znát kua...ani sem to nečekal.. :palec:

post-539-0-28416200-1342295781_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Tak sem nedávno při prohlídce podvozku zjistil jednu spojovačku k.o. a tak sem udělal menší GO new spojovačky vč. čepu a i new tlumiče s uložením..Na cc-autodíly neskutečný ceny za Bilsteiny :o :palec: Auto zas pěkně sedí a už se tolik nehoupe na snížených pérech.Mimochodem péra V-Maxx jsou zrezlý jak prase..ze zadních komplet zmizela barva.. :blink: Ani sem nic nefotil radši... :lool:

Odkaz ke komentáři

Njn..taky mají něco odhoupáno... ;)Dneska vyměněný přední tlumiče v autorizáku(už sem línej to dělat) :D a geometrie..Zadky sem udělal doma při kávě.. Čepy byly o.k. tak sem je vzal třeba jako nouzovku.Jako poslední roky mě vychází víkend v práci a dovolený mám tak akorát na vánoce..takže smula.. :angry: Že tam všechny známé pozdravuju a dejte si i za mě.. :pivo:

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...