najmis Odesláno Prosinec 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2012 Převodovka, spojka, gufero fuč..xenony totál oloupanej chrom-budou new parabolky a čeká se na gufero.Ještě že mám volno do 9.1.2013... B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Prosinec 28, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2012 ty xeny už si jednou měl na přechromování, ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Prosinec 29, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2012 Hezký, práce jak na kostele, dobrá zábava na Silvestra ,¨ ty xeny mě taky zajímají ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Prosinec 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2012 Jo už jednou parabolky byly na pochromování...musel bych dohledat jak to je dlouho..no nicméně se chrom sloupal a místama "seškvařil" jak igelïták na plotně..Ted budu mít výměnou + 1500Kč nově pochromované-udajně stejnou technologií jako ve výrobě.Tak by to mělo vydržet. Kuk tady: http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=87989&highlight=paraboly jar_da:Už v tom mám praxi, takže pohoda...mít vše potřebný je to za den hotové... ;)S guferem sem nepočítal..nějak moc to neteklo, ale asi nemá cenu čekat, až to začne chcát jak dunaj a zas vše dolu.. Edit:Foto parabolek..Blbě se to fotí, ale u obou je pulka parabolky uplně k.o.A označeno to "spečení".. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.