Přejít na obsah

Nejdou otevřít dveře

peca26

Doporučené příspěvky

Zdravicko,

tak jsem dneska menil mikrocip v LP dverich (svetlo v interieru, ta "odrazka" na dverich i pipani, ze jsou zapnuty svetla funguje!). Nicmene mi ze dveri vypadlo toto: viz. obrazek, ja si toho nevsiml, zavrel jsem je a uz jsem je neotevrel. Ani zvenci, ani zevnitr. Muzete mi nekdo poradit, jak mam ty dvere otevrit? Kam mam zatlacit trebas sroubovakem, abych je otevrel? Tapec muzu odklonit jen trochu, takze pristup jak penezum ;)

Diky moc...

dsc00596rv.jpg

Odkaz ke komentáři
Zdravicko,

tak jsem dneska menil mikrocip v LP dverich (svetlo v interieru, ta "odrazka" na dverich i pipani, ze jsou zapnuty svetla funguje!). Nicmene mi ze dveri vypadlo toto: viz. obrazek, ja si toho nevsiml, zavrel jsem je a uz jsem je neotevrel. Ani zvenci, ani zevnitr. Muzete mi nekdo poradit, jak mam ty dvere otevrit? Kam mam zatlacit trebas sroubovakem, abych je otevrel? Tapec muzu odklonit jen trochu, takze pristup jak penezum :)

Diky moc...

tohle je na zajištění zámku,to by s tim nemělo mit nic spolecnyho

Upraveno uživatelem kenny
Odkaz ke komentáři

Právě že, když se hodně našponuje lanko na venkovní kliku (dá se tam nastavovat vůle lanka), tak potom nejdou otevřít dveře ani z jedné strany a to je potom průser. Pokud ti jde tapec odklopit (asi ho nemáš ještě přišroubovanej) tak ho zkus vysadit z těch dveří a pak by to snad nějak šlo otevřít. Ještě zkus tahat za obě kliky současně, už jsem někde četl, že se tak ty dveře taky povedly otevřít :)

Odkaz ke komentáři

A vnitrni klika jde uplne lehce nebo klade odpor??? Ja nedavno resil,ze mi spatne reagovaly venkovni kliky a musel jem preosadit to lanko v drazce a po zkompletovani tapece mi prasklo vnitrni lanko a musel jsem se otevirat z venci..... Ale venkovni jsem testoval bez nasazeneho tapece abych ty dvere vubec otevrel :lool: A pokud tam nemas ten zajistovaci krouzek na zamek tak ti musi jit zvenci ten zamek vytahnou a mel by jsi mit volny pristup k tomu ovladacimu lanku pro venkovni kliku a tim padem ty dvere pujdou zvenku otevrit, teda pokud jsi tam neco uplne spatne neposkladal......

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...