Rubi Odesláno Říjen 9, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2010 Dne 1. 10. 2010 jsem si přivezla domu autičko od Verush a Hoblika. Bublina zde není nováčkem tak ji nemusím příliš představovat. Přidám pár fotek z cesty domů a prvních dnů doma.. Jelikož je Bubla po technické stránce v pořádku, přemýšlím nad malými upravami k mému potěšení. Jako první bych ráda vyměnila obyčejné sedačky za sportovní a dále se uvídí.. Snad mi vše bez problemu vyjde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 9, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2010 Preji ti lasko moje aby ti Bublina dobre slouzila a najezdila jsi s ni co nejvice kilometru bez jakychkoliv problemu a taky aby ti vysly vsechny upravy ktere na ni chces udelat Mile rad ti je pomuzu zrealizovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Říjen 9, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2010 Tak Ti přeju hodně šťastných kilometrů a žádné poruchy. Jinak auto je fešanda !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 10, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2010 Taky přeji hodně šťastných kilometrů a ať vám to spolu klape :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 29, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2010 Cau Rubi ;) Copak je noveho? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Říjen 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 29, 2010 Cau Rubi Copak je noveho? :( Cau Kube..vážně nevíš co je nového?.. Dneska jsme přivezli nové sedačky a plasty do interieru v černé barvě a taky si mi přezul Bublu na zimu.. ;) ale jinak noveho neni nic ;) Hodila jsem pár foteček, sedačky se musi trošku vyčistit, ale už se těším až si v nich budu vozit zadek ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 29, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2010 A ja mam jeste nejake fotky Par jich je spionaznich 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 30, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2010 AHOJ RUBI TO BUDE KRÁSNÉ POSEZENÍČKO 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Říjen 30, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2010 Ahoj...Tak at dělá jen radost a dobrou službu.Sedáky vyčistíš a budou jak new..Koukám i s měničem na CD :palec:Jestli máš i výhřev tak je to nej. kombinace a posezení je v nich super.Jen škoda že F neměly bederku. Vzadu mužeš sundat označení a třeba dát stěrač z FII nebo OII combi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Říjen 30, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2010 ty sedačky jsou super o proti tomu co tam bylo preju ti ať dobře slouží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 31, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2010 Tak jelikož jsem ve Čtvrtek dovezl i Karschra tak jsme se dneska vyrhli na cisteni new sedacek a tapecu. Zatim mame hotove sedacky. Ted uz jen tapece. Tady mate par foto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Říjen 31, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2010 Pěkné sedačky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 31, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2010 Tak jelikož jsem ve Čtvrtek dovezl i Karschra tak jsme se dneska vyrhli na cisteni new sedacek a tapecu. Zatim mame hotove sedacky. Ted uz jen tapece. Tady mate par foto To jset kupili i toho karchra Rubi,mam dovezt i svoje sedacky,kdyz ti to tak fajne jde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Říjen 31, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2010 Pořádná mašinka na čištění -super...když je jako já nastěhuješ do pokoje a zatopíš doma tak za 2 dny uplně sucho.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 31, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2010 Pořádná mašinka na čištění -super...když je jako já nastěhuješ do pokoje a zatopíš doma tak za 2 dny uplně sucho.. Tak nam to dneska na tom slunicku a vetru proschlo fakt krasne Ale ted to jeste dosycha u radiatoru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 31, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2010 Rubi tak ať to rychle uschne ,ať je tam můžeš nasadit a prubnout:) .Jinak monterky ti šiknou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 31, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2010 Vzdyt oni uz je tam maji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Říjen 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 31, 2010 To jset kupili i toho karchra Rubi,mam dovezt i svoje sedacky,kdyz ti to tak fajne jde :( Jasně, no problemo... Rubi tak ať to rychle uschne ;) ,ať je tam můžeš nasadit a prubnout:) .Jinak monterky ti šiknou :o Monterky jsou nejpohodlnější kalhoty na světě... Jinak všem moc díky za pochvalu, pak dam info až se usadim ;) Vzdyt oni uz je tam maji ;) ještě nee, ale čast plastu už jo, dam foto.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 31, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2010 Jasně, no problemo... Tak ja je vymontim a dovezu ti je do prace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 31, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2010 Budu rychlejsi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Říjen 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 31, 2010 Tak davam to slibené foto Tak ja je vymontim a dovezu ti je do prace Do prace ne, to by mě někdo naprašil že mam neopravněnou živnost v čištění interieru... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Říjen 31, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2010 Moc pěkné zice a parádně čisťounké Jak tě tak vidím v akci, tak jsem si vzpomněl na jedno video http://www.stream.cz/video/280970-kdyz-blondyna-myje-auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Říjen 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 31, 2010 Moc pěkné zice a parádně čisťounké Jak tě tak vidím v akci, tak jsem si vzpomněl na jedno video http://www.stream.cz/video/280970-kdyz-blondyna-myje-auto To byla určitě odbarvena bruneta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 31, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2010 Woody tak ta baba je husta Zitra se bude pokracovat v prehazovani plastu na cerne. Jen mam male dilema ohledne spinace na svetla. Bublina ma i nastavovani jasu pro budiky a ty nove plasty ne. Abych to ovladani prehodil tak bych to musel odvrtat. Ale cim to tam pak prichytit zpatky? Tavnou pistoli nebo lepidlem??? Poradte kluci prosim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Říjen 31, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2010 tak přehoď celý spínač, ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 31, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2010 (upraveno) tak přehoď celý spínač, ne? Jo jasne jenze cele to hebedo je z druhe strany pritavene... Takze jedine odvrtat a necim zase prilepit do noveho plastu.... Ale cim???? Jen spinac prehodit nejde protoze to kolecko pro regulaci jasu by nemelo drazku na tom novem plastu..... Musim prehodit celty ten tvrdy cerny plast v kterem jsou ty kolecka na sklapeni svetel, regulaci jasu a spinac na svetla... Upraveno Říjen 31, 2010 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Říjen 31, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2010 Ale jde vytáhnout celý spínač s regulátorem jasu a světel, nebo to tam je nějaké dojebané a je to slepené tavnou pistolí? A víš jak se to celé vytahuje? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 31, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2010 Ale jde vytáhnout celý spínač s regulátorem jasu a světel, nebo to tam je nějaké dojebané a je to slepené tavnou pistolí? A víš jak se to celé vytahuje? Sklapeni svetel pujde vytahnout ale v tom plastu kde je to chycene nema diru pro ovladani jasu.... Takze jedine prehozeni celych ovladacu vcetne toho plastu okolo...... Ten je cca na 10x roztavenynych cehosi...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Říjen 31, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2010 To je blbost! Vem spínač světel a zatlač ho v poloze 0 dovnitř a po zatlačení otoč doprava k 1 a vytáhneš to komplet To co tam je přitavené je jen držák 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 31, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2010 (upraveno) To je blbost! Vem spínač světel a zatlač ho v poloze 0 dovnitř a po zatlačení otoč doprava k 1 a vytáhneš to komplet To co tam je přitavené je jen držák No prave. A v tom drzaku neni drazka pro jas.... Jen pro sklapeni..... I ten spinac na sklapeni ma min pinu nez ten co je v Bubline...... Promin jsem se asi spatne vyjadroval..... Upraveno Říjen 31, 2010 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.