Woody Odesláno Říjen 31, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2010 Udělej to jak jsem psal a uvidíš, že to vytáhneš celé. Taky jsem prvně na to čučel, ale jde to celkem snadno. Anebo jestli pojedeš do Havru, tak ti to osobně ukážu jak se to vytahuje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 1, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2010 Kube,jak to dopadlo s tim prepinacem ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Listopad 1, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2010 (upraveno) Kube,jak to dopadlo s tim prepinacem ? Jsem hlupy a nerozumel jsem Woodymu co mi psal. Mechanik od Tomana nez mi ukazal jak se to vytahuje tak jsem to mel v ruce :lool: :lool: :lool: Proste jsem byl Lama Ted uz vim B) ;) :D A pro ty kdo nechodí do HavExu tak dnes jsem udělal jen toto: Upraveno Listopad 1, 2010 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 2, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 Takze jsi nakonec ten zadni tapec udelal na svihadla ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Listopad 2, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 Tak dneska jsem uspesne doskadal interier u Bubliny. Ted ma komplet cernou palubku, stredovy tunel, bocni plasty do pulky sloupku a new sport sedaky s tapecema se stejnym vzorem :) A podle me ji to slusi o moc vic :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 2, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 Kube tak tady je kus dobře odvedené práce :D :D :D ;) Rubi bude určitě spokojená ;) tak že bude odměna :) :) :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Listopad 2, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 Takze jsi nakonec ten zadni tapec udelal na svihadla ?? JO dal jsem to nakonec na svihadla protoze Rubi prohlasila ze stahovacky jsou na hovno a ze v zadu stejne jezdit nebude ;) Kube tak tady je kus dobře odvedené práce :D :D :D ;) Rubi bude určitě spokojená ;) tak že bude odměna :) :) :P Diky mirku. Taky mi to dalo zabrat a odmena doufam bude ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Listopad 3, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2010 Moooc pekne, dobra prace RubiKube :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Listopad 3, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2010 Pekná práce! Vypadá to moc dobře! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Listopad 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2010 Moooc pekne, dobra prace RubiKube :) Pekná práce! Vypadá to moc dobře! :) Díky, ale je to prace především Kubeho.. :) A dneska byla první projiždka a posezení uplně super.. :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 3, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2010 Tak tak ,hlavně že je dupka spokojená :) :) :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Listopad 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2010 Tak tak ,hlavně že je dupka spokojená :) :) :P To teda je :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 4, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2010 RUBI A KUBE.........PĚKNĚ JSTE BUBLINU VYŠPERKOVALI KUBE JAK PROBÍHALA DEMONTÁŽ A MONTÁŽ ? ŠLO VŠECHNO HLADCE , NEBO LÍTALY I NESLUŠNÉ VÝRAZY ? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Listopad 4, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2010 RUBI A KUBE.........PĚKNĚ JSTE BUBLINU VYŠPERKOVALI KUBE JAK PROBÍHALA DEMONTÁŽ A MONTÁŽ ? ŠLO VŠECHNO HLADCE , NEBO LÍTALY I NESLUŠNÉ VÝRAZY ? :D Tak krom nedostatku casu a chybejiciho klice to slo celkem slusne..... Az na dodrene ruce ze sundavani B sloupku.. Kuwa to tam drzi jak debil!!!! Snad jen tam jsem malem nechal prsty.... A pak mensi Lamactvi se spinacem svetel :) :) :) :) Ale sprosty jsem nebyl ani jednou. Byl to pro me prijemny relax k a hlavne venku bylo hezky. Lepsi nez kdybych ten cas proflakal doma u pc ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Listopad 4, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2010 Jo se spínačem světel jsem taky bojoval, když jsem rozebíral palubku, jaksi mi to nešlo podle návodu a musela nastoupit hrubá síla :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Listopad 4, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2010 Jo se spínačem světel jsem taky bojoval, když jsem rozebíral palubku, jaksi mi to nešlo podle návodu a musela nastoupit hrubá síla :) U me nastesti hruba sila pouzita nebyla..... Jen jsem nepochopil jak na to :) Ale ted uz vim. Ted se tesim az budu dodelavat ten vrch. Cerna stropnice uz je doma. Ted uz jen slouky, madla, stinitka a svetylko.... Zrovna s Jankem debatime jestli tam nedat jeste nejake osvetleni nad zadni sedacky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Listopad 4, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2010 Tak dej ty origo, já je tam mám a svítí to fajně :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Listopad 5, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2010 Tak dej ty origo, já je tam mám a svítí to fajně :) Lanci ted nevim ktere myslis??? Bublina v zadu nema nic. Octavka ma svetylka u madel ale Bublina ne.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Listopad 5, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2010 No to co má okta, do fábek se dávaly stejné :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Listopad 5, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2010 No to co má okta, do fábek se dávaly stejné :) Tak to az budu doma tak kouknu na tu stropnici jestli tam uz nema nahodou na ne diry a bylo by to vyresene :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Listopad 5, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2010 Díry tam nejsou, koukni na skodahome člen Zajda je dodělával, možná ho znáš je taky z Ostravska. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Listopad 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2010 U me nastesti hruba sila pouzita nebyla..... Jen jsem nepochopil jak na to :) Ale ted uz vim. Ted se tesim az budu dodelavat ten vrch. Cerna stropnice uz je doma. Ted uz jen slouky, madla, stinitka a svetylko.... Zrovna s Jankem debatime jestli tam nedat jeste nejake osvetleni nad zadni sedacky :) A nebylo by uplně od věci se zeptat majitelky vozu co tam chce :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 5, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2010 Ted jsi jim to nandala :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Listopad 6, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 A nebylo by uplně od věci se zeptat majitelky vozu co tam chce :) Tak jelikoz jeste nic nemontujeme tak jsem se te jeste nemusel ptat lasko moje Ted jsi jim to nandala :D Ty Marosu na ci jsi vlastne strane??? To chces dostat slevu na to cisteni sedacek ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Listopad 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 Tak jelikoz jeste nic nemontujeme tak jsem se te jeste nemusel ptat lasko moje Ty Marosu na ci jsi vlastne strane??? To chces dostat slevu na to cisteni sedacek ;) Maroš ví, kdo je pro něj větším přínosem :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 6, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 Tak jelikoz jeste nic nemontujeme tak jsem se te jeste nemusel ptat lasko moje Ty Marosu na ci jsi vlastne strane??? To chces dostat slevu na to cisteni sedacek ;) a jeje,jsi mne odhalil :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Listopad 6, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 Maroš ví, kdo je pro něj větším přínosem :) :) A ty vis kdo je pro tebe vetsim prinosem?????? ;) a jeje,jsi mne odhalil :D No tim si nejsem tak jisty........ Ty toziz nevis pres koho je splaseny ten cistic :P Takze kdyz se to vezme kolem a kolem tak orodujes na spatnem hrobe :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 6, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 Ty vogo,tak to jsem v pasti asi si ho budu muset koupit a pak vycisit sam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Listopad 6, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 Ty vogo,tak to jsem v pasti asi si ho budu muset koupit a pak vycisit sam Jo hold jses mel informovat driv ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Listopad 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 Ty vogo,tak to jsem v pasti asi si ho budu muset koupit a pak vycisit sam Neboj my už se spolu domluvíme ;) Kube tu ted není víš... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.